VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 290
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 320
Някой по-напред писа, че форумът не е България, така е, но все пак е една представителна извадка, защото има хора от различни възрасти, професии, семейно положение, нали именно на това се оповават процентните статистики.
Тъй като не съм изтървала сезон сигурно ще  гледам и алл старса, тъй че ще се видим в другата тема  Wink
Малко ще прозвучи като на наградите Оскар, но специални благодарности за Мама Цоцоланка, защото доколкото разбрах не следи редовно сезона, а винаги беше актуална с анкетите  Hug
И за вас, момичета   bouquet
Досега не съм била толкова активна в тема, много ми беше приятно  Embarassed

# 4 321
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

# 4 322
  • Никога на земята...
''Станка, ти си любимата звезда на 2% от зрителите и 98% от  бизнес контактите на Ваня''. Mr. Green
Ми честито, както се казва.

Честно казано ми е жал за Станка, защото Ваня опорочи победата и.
Тя имаше реалните шансове да спечели, защото влезе с голяма обществена подкрепа още в началото. Загуби тази подкрепа, когато стана отражение на Ваня. И винаги над победата и тази вечер ще стои съмнението за организираното от Ваня гласуване.

Ваня реално стъпка и се подигра с авторитета на шампионите ни, принизи ги до своето ниво и се подигра с тях, манипулирайки ги като дечица.
Ако Пламен влезе като марионетка на публиката, то Станчето излезе като марионетка на Ваня.

Отново са съгласявам с теб  Grinning

Измъчена победа е това за мен.
Не знае химна,ама какво-това е Станка Златева  Laughing

Мама Цоцоланка-страхотни песни   bouquet

# 4 323
Това ли е любимецът на България? По-разочарована от реалити шоу не съм била.

# 4 324
Не е реален вотът и всички го знаем. Дори поддръжниците на Станка.

Дори подозирам, че още в началото това е било договорено!

# 4 325
  • UK
Пламен се появи точно навреме  Mr. Green

# 4 326
Хора силно призовавам да не пускате никога ама никога СМСи.Дайте същите пари на бедни, сираци или бежанци ,но не си губете времето и парите с това нагласено шоу.Яд ме е че пуснах 1 СМС а можеше да го пратя за някое болно дете например .
Нова телевизия да си го начука
А на феновете на Станка ще кажа ,че нямаше нищо достойно и за пример нито в поведението на Станка нито пък на Нова телевизия.Победата на Станка няма никаква стойност ,защото е фалшива и е толкова обидно за зрителя да гледа такъв фарс.
Честито на "победителката".Мен ме изгубиха като зрител пък не знам

# 4 327
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Да видях, грозна работа.

# 4 328
  • София
Ура, ура, ура за Станка!  Simple Smile

И без поличка спечели.  Joy Браво!   bouquet

СЛОЖИЛА СИ Е ПОЛИЧКАТА ЗА ЯКА НА ВРАТЛЕТО.....  Joy Joy Joy

# 4 329
Как се дръпна от Мира..

# 4 330
66,8% Станка

# 4 331
Не е реален вотът и всички го знаем. Дори поддръжниците на Станка.

Да беше спечелила поне една анкета от толкова много пуснати, щях да повярвам, че тя е изборът. Дори и на номинациите досега не беше първа. Изстреля се напред точно след нареждането на мама Фотка по ТВ-то.
Някъде тия дни мернах анкета по нова - сочеха Станка за победител...  Според мен повече деца пускат смс-ите, а те не харесват Мариян и Ваня.  Wink Разумен възрастен индивид не би си хвърлял стотинките в джоба на продуцентите и телевизията, която се гледа безплатно.  Grinning
Честито и на гласувалите!

# 4 332
Бианко, искам те! В новата тема за ББ...... Hug И всички останали, естествено!

Утре вечер - нова тема за Биг Брадър All Stars!!!!

# 4 333
  • София
 68% били за Станка!  hahaha Joy Даже листчета не бяха шарени и лъскави, а заря дали ще има?

# 4 334
Хубаво, че не я тръшна там пред всички тая кукумявка Мира Peace Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт