VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 246
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 590
Много от пишещите тук не са съгласни, че Станка би могла да е модел за подражание. За мен Станка също  не може да е такъв модел...по една много проста причина - не обладавам нито едно от нейните качества, които са я превърнали в блестящ спортист. Занимавала съм се със спорт във времена, в които имаше прекрасни условия за това, но си останах с посредствени постижения, точно заради липсата на качествата, необходими да станеш шампион..даже не световен или олимпийски, а дори републикански. Затова в насоката, в която тя може да е модел за подражание, аз нямам никакъв ресурс, но в момента има стотици хиляди подрастващи и много от тях сигурно имат този ресурс, и по тази причина трябва да имат модел за подражание, а Станка е такъв. В това отношение победата и е повече от символична, тя е крайно необходима. За мен -неосъществената спортистка, Станка ще си остане просто един модел за възхищение Grinning

# 4 591
Истината е -Мира стана ''мост'' ,но не за Анна и Джаред а за Станка hahaha Станка имаше потенциала на Стойко и щеше да си тръгне на мястото на Тервел ,но стана жертва и това е единствената причина да стигне до финала...

# 4 592
И в детето му не забелязах нищо особено - няма с нищо да ме впечатли на фона на другите деца. А жена му е грозна и излъчва злоба. Идеална си я е избрал.
По-грозно нещо в тази тема не съм чела. Поне детето не закачай.

Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace

# 4 593
  • SF
Въпреки манипулациите ми харесаха  Ирина, Пламен, Мира, Мариан.
Дразнещи ми бяха - Ваня, Мишо, Павел Чернев, Станка, Тервел.

Също като мене, но вместо Тервел - Лияна.
Тервел нито ме дразнеше, нито забавляваше. Твърде безличен и скрит някъде в ъглите. Защото, когато беше в центъра на обективите, не се представи в добра светлина. Видях го и като любопитко (меката дума за клюкар, щото е мъж и не му отива да клюкари). Не ми хареса и когато промотира групата на Ваня като хора, които никога не са обсъждали останалите. А си позволиха дори ....... помните го разговора с размерите на пистолетите. Sick
Но пък ми харесваше, когато беше приятел с Пламен и Мариан и доста ме разсмиваха. После се смота нанякъде и седна на диванчето до Ваня да й диша цигарения дим.

# 4 594
Ах, Дидева, за секунди  ме изпревари - пишех същото. Laughing

Skrekkelig, дишай, дишай дълбоооко!
Фаворитката ти и  примерът ти за подражание спечели  - би трябвало да си радостна от това.
Учудващо обаче ти сипеш огън и жупел по всеки, дръзнал да изкаже разочарованието си от нейната победа.
Та се чудя това на какво се дължи. Имам няколко предположения:
1. Не си съвсем сигурна, че Станка спечели честно и това те трови.
2. Подражаваш и фанатично.

Третото го оставям на теб, сигурна съм че има да ни осветляваш час през час колко сме зле, сакън - да не забравим. Laughing

1. Не отговарям на ЮЗЕРИ, а на МНЕНИЯ. Изобщо не гледам кой го е написал и не ме интересува какъв е. Коментирам МНЕНИЕТО му.
2. Аз лично предпочитах да спечели Мариан, защото ми харесва най-много от всички като човек. От друга страна ми беше  кеф и Ваня да спечели, защото е уникален борец и в себе си е добър човек, въпреки агресивната и изява и въпреки че според мен е заблудена относно някои неща. В Станка пък не виждам абсолютно нищо лошо. Това, че е казала, че българите са злобна и завистлива нация го сочи и личният ми опит. Гадно е, но е истина, що да се не каже.  Сигурна съм, че повечето хора и тези в къщата го мислят, но от страх и лицемерие да не ги намраят не го казват.
3. Винаги съм имала собствено мнение и то винаги е било различно от това на тълпата. Оперирана съм от фанатизъм, защото съм реалист, мислещ и анализиращ човек. Щастлива съм, че все още са останали свестни хора в БГ. Но като гледам младото поколение колко са заблудени предвиждам след 10+ години брадъра все от Пламеновци ще бъде печелен.

# 4 595
И в детето му не забелязах нищо особено - няма с нищо да ме впечатли на фона на другите деца. А жена му е грозна и излъчва злоба. Идеална си я е избрал.
По-грозно нещо в тази тема не съм чела. Поне детето не закачай.

Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace
Детето си беше като ангелче на фона на останалите,без да споменавам нищо лошо и за другите де.Най -хубавите деца са си нашите в крайна сметка щото са си наши

# 4 596
  • Мюнхен
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Харесвах Мариан и Станка, но е абсолютно логично, че ще спечели човек като нея, а не непознат като него. Гласовете на Ваня не бяха прехвърлени към СЗ, затова не разбирам за какво говорят някои тук? Това се случва често, че някои хора гласуват САМО на финала. Между тях съм и аз. Никога преди това.
И аз никога не бих прегърнала Мира. Защо да го правя? Тя до последно обиждаше Станка. Където и да се появи не спря да се занимава с нея. А после тръгнала да я прегръща. Да трябва да се прощава, но не винаги и то САМО ако другият съжали, което Мира не правеше.
И аз не вярвам че Станка  я е наранила. Ако съм на мястото и, бих я съдила. Ако греша ще се извиня.
Съквартирантите също я обявиха за победител, явно не е чак толкова черна, колкото я изкарахте. Може да не блести с интелект, но е жалко, че ние българите сме свикнали да газим всеки наш сънародник, постигнал такива успехи и който е дал живота си и детството си за да се прочуе страната ни, защото на мен лично ми е писнало да ме питат дали Букурещ е столицата на БГ, а да се прекланяме пред простаци като Пламен, които не само са никой, но и парадират с неща, които не са постигнали и нямат.
Сега може да почнете пак с обидите и по мой адрес, но мнението на хора, които пишат такива коментари, като цитираният от мен горе, не може да ме засегнат.

# 4 597
Що се отнася до подвизите, които върши...Ако имаш предвид спортните й успехи, последният кога беше, че не си спомням?  Thinking
Олимпийски игри в Лондон 2012

Станка Златева спечели сребърен медал в категория до 72 кг на турнира по борба на олимпиадата, след като отстъпи на финала срещу рускинята Наталия Воробьова.

# 4 598
  • SF
много на сериозно се взехте...

ooooh! Ох, това ми е любимото! 

# 4 599
Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha

Чалгаджийката в Къщата беше Лияна.
А тази, която пееше чалга песни, беше Станка.
Другата отявлена почитателка и приятелка на попфолка е Ваня.
Да, и Пламен харесва тази музика, и аз не харесвам неговия вкус.

Аз също харесвам някои стари чалга парчета. Но говорех за чалга културата, което е манталитет

# 4 600
facebook
Цитат
Наталия Куцова
Това, което ми направи впечатление снощи е моментът, в който Пламен излизаше и Ваня влизайки от двора в къщата, каза нещо от сорта, че сега е спокойна вече и се обърна към Станка и й каза: " Сега ти ще си....." и млъкна явно усетила се, че казва нещо, което не трябва да се чува.

# 4 601
Различни са ни възприятията явно. За мен е обидно да напишеш за едно дете, че не е нищо особено.  Не го разбирам. Не разбирам също и обидните квалификации спрямо жена му. Винаги съм се чудела как е възможно с такава лекота да напишеш, че някой е грозен. Да кажеш, че някой не ти харесва - това го приемам за нормално. Но грозните думи и епитети не мога да приема.

# 4 602
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

...Гласовете на Ваня не бяха прехвърлени към СЗ, затова не разбирам за какво говорят някои тук? Това се случва често, че някои хора гласуват САМО на финала. Между тях съм и аз. Никога преди това.
И аз никога не бих прегърнала Мира. Защо да го правя? Тя до последно обиждаше Станка. Където и да се появи не спря да се занимава с нея. А после тръгнала да я прегръща. Да трябва да се прощава, но не винаги и то САМО ако другият съжали, което Мира не правеше.
И аз не вярвам че Станка  я е наранила. Ако съм на мястото и, бих я съдила. Ако греша ще се извиня.
Съквартирантите също я обявиха за победител, явно не е чак толкова черна, колкото я изкарахте. Може да не блести с интелект, но е жалко, че ние българите сме свикнали да газим всеки наш сънародник, постигнал такива успехи и който е дал живота си и детството си за да се прочуе страната ни, защото на мен лично ми е писнало да ме питат дали Букурещ е столицата на БГ, а да се прекланяме пред простаци като Пламен, които не само са никой, но и парадират с неща, които не са постигнали и нямат.
Сега може да почнете пак с обидите и по мой адрес, но мнението на хора, които пишат такива коментари, като цитираният от мен горе, не може да ме засегнат.

1."Отказвам се от гласовете, които идват за мен, и искам да бъдат пренасочени към моя фаворит - Станка", призна Ваня пред БИГ Брадър.

2.Мира я избута до финала-тя стана жертва  hahaha

# 4 603
  • SF
Esmee Кюрпанова  Joy Joy Joy

Къде е Николчо сега да види???? Къде е Лестър........

Той беше едно сладко момче, но никой не е незаменим! Simple Smile

Дано в новия сезон да има поне един красавец, чиято фамилия да взема. Wink
Засега оставам с Мариан.
Но, ако разбера от медиите, че е гадже на Лияна, за мен ще остане едно хубаво момче с грозен вкус. (не защото Лияна е грозна. По други причини не я харесвам.)

# 4 604
facebook
Цитат
Наталия Куцова
Това, което ми направи впечатление снощи е моментът, в който Пламен излизаше и Ваня влизайки от двора в къщата, каза нещо от сорта, че сега е спокойна вече и се обърна към Станка и й каза: " Сега ти ще си....." и млъкна явно усетила се, че казва нещо, което не трябва да се чува.

да, усети се, че не трябва да го казва. Ама така и не се разбра какво е

Общи условия

Активация на акаунт