VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 265
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 560
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Няма да и се вгорчи победата, а за пореден път ще осъзнае колко злобна и проста нация сме ние българите. Наистина повечето по форумите не я харесват. Но има пенсионери, които не списват по форуми и фейсбук, и цял ден гледат брадъра и са харесали Станка и са гласували за нея. Втова съм 100% сигурна.

Skrekkelig, моля те пише в първо лице, единствено число.
Баш пък пенсионерите гледат по цял ден, и цъкат ли цъкат смс-и. Ей незнаех, че им стигат пенсиите и за смс-и.

# 4 561
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
„Ако реша да пробия във фолка, бих инвестирала в себе си, като си сложа силикон”, отговори Станка Joy
http://www.dnes.bg/televizia/2008/11/20/kaka-stanka-tryshna-azis.61202

# 4 562
Гледам ББ основно заради хора и характери, които няма как да срещна в живота/ или ще ги подмина, ако не ми пасват/. И очаквам продуцентите да ми покажат добрите и лошите страни на участниците, а аз да им сложа плюсовете и минусите на везната и да избера по добрия. 
Но по манипулирано предаване от това не бях гледала. Такова набиване на "канчета" само за казармата съм слушала, а тук го видях и усетих. Тоталното оплюване на Пламен, който има не малко положителни качества според мен и величаенето на Станка, чиято злоба и агресия не понасям, ми дойдоха в повече. А включването на "желязната лейди" в такъв тип шоу не го разбрах - нито ми е за пример в живота, нито ме забавляваше по някакъв начин, напротив. Ето защо реших да не платя на продуцентите на "шоуто".
Въпреки манипулациите ми харесаха  Ирина, Пламен, Мира, Мариан.
Дразнещи ми бяха - Ваня, Мишо, Павел Чернев, Станка, Тервел.
Нямах възможност да следя всичко първите 2 седмици, след това гледах дейлитата, а се информирах основно от коментарите и записите на не излъчените моменти от шоуто, за което благодаря на всички момичета за репортажите   bouquet.

# 4 563
85% не са пуснали смс а само 15% са пуснали за ББ. Еми кажете ми тогава не сте ли пълни смешни злобари а? Викате Станка не заслужава да спечели ама не пускате за вашия всенароден любимец Пацо 2, вижте това показва, че мнението ви е като на малко хлапе което НЕ разбира живота и си живее в негова реалност. Това е.....толкова жалко за Вас! И за сетен път се убеждавам, че група "фенки" които пишат гадости по цял ден по форуми и в фацето колкото и лайка да си дават НЕ МОЖЕ да излъжат другите, заблуждават се самите те. Впрочем Станка събра почти 12хил. лайка на снимката и за победител, ако не се лъжа това си е рекорд (и доста повече от егоиста Медаров, който дори 1000лайка не мина което е под 1% в гласуването с смс-и....колко жалко за заблудените.... И така поне се разбра, че СЦЕНАРИСТИТЕ не четат форума на "фенките на Пацо" и изобщо не им пука, че тук той винаги беше първи тук ама така де, много на сериозно се взехте...дано да няма драми и нерви, все пак предаването мина сега може да "стабилизирате".

# 4 564
Пламен е имал три различни бизнеса в Нова Зеландия (електронни цигари, хранителен и някакви услуги), продал ги е за 2 млн долара, сега само ги консултира оттук. А с парите в момента в България е доставчик на електронни цигари в 700 обекта в цялата страна и има 15 фирмени магазина на неговата фирма. Отделно прави фабрика за хранителен продукт (вафла ли беше), който ще се изнася директно за чужбина.

Колкото до чалгата, не всеки умен човек е длъжен да разбира от музика и изобщо да има усет за естетика и изкуство. На Пламен талантите му са в предприемачеството, не в разбирането му за изкуство и красота.

# 4 565
Много съм разочарована от финала.  Sad Изобщо не очаквах Пламен да е на 4-то място. Та той водеше убедително всичките ни анкети и също така имаше огромна подкрепа във фейсбук.
За мен той е моралният победител. Изнесе сезона на гърба си, заедно с Мариан. Няма такова приятелство като тяхното. Толкова си паснаха и толкова много се харесаха на зрителите. Heart Eyes Много ще ми липсват всичките им лудории. Надявам се да си останат приятели и навън, въпреки че пътищата им се разделят.
И няма как да не отбележа какъв голям сладур е момченцето на Пламен. Heart Eyes Одрал му е кожата.

Това само говори зле за фурумците. Явно има и свестни и хора в БГ които не пишат тук, но са си пуснали гласа и предотвратиха победата на това надменно, нагло и безскрупулно същество. И в детето му не забелязах нищо особено - няма с нищо да ме впечатли на фона на другите деца. А жена му е грозна и излъчва злоба. Идеална си я е избрал.

# 4 566
  • SF
Верно, че Нова е купена от ББ /бат Б/, но що дири тогава Шамара в телевизията на най-мразения от него човек.  newsm78 Mr. Green

$$$

# 4 567
Впрочем Станка събра почти 12хил. лайка на снимката и за победител, ако не се лъжа това си е рекорд (и доста повече от егоиста Медаров, който дори 1000лайка не мина което е под 1% в гласуването с смс-и....колко жалко за заблудените....

Ако ще си мерим лайковете - мерИ ги за сезона, ако може. Аз не like-нах снимката на Пламен на 4то място, защото за мен заслужаваше 1во! Както писах и във ФБ - надявам се Станка да вложи сумата, спечелена с подкрепата на жената Вамп за обучение по обноски и за образованието си, защото ВИФ-аджийските дипломи ги раздават на шампионите по същия начин, както раздават и титлите в ВБ!

Продукцията е пълна стъкмистика! Надявам се най-накрая някой от потърпевшите участници да успее да ги осъди.

# 4 568
Станка си я гласяха за победител още от предния ВП. Всичко могат да изманипулират продуцентите, но ТЪПОТИЯТА Й - НЕ. ТЯ СИ ЛЪСНА НА ЕКРАНА, ЧИСТА И НЕПОДПРАВЕНА  Mr. Green
Няма как Медаров всеки път с такъв категоричен вот да е спасяван от публиката и изведнъж Станка да победи, затова измислиха това с картите на Ваня. Трябваше просто прасето да го дисквалифицират, а не да добавят измисления й вот и към Станка.

Добре...значи вотът на финала е манипулация, а по време на сезона приемаме всичко за чиста монета, щом се отнася за Пламен? Ами не може ли и тогава да е било прищявка и сценарий на продуцентите кой кога да излиза?!

Иначе е интересно тук как се квалифицира Станка и възмущение от групата....обаче езикът, който се използва тук, както и обидите....много често не са по-различни от техния Wink

# 4 569
Радвам, се че спечели Станка..и на Мариян нямаше да се сърдя, ако беше спечелил.. Тайно се надявах да спечели Ваня... Понеже се вайкахте кой харесва Ваня и кой гласува за нея в Анкетата.. ето АЗ! Аз също исках да видя, човек, който харесва Пламен и Мира на живо, такъв не срещнах..и Ваня не харесваха де   Mr. Green  Когато беше канена като гост коментатор много ме дразнеше поведението и видът й..но когато я опознах, въпреки че прекали на много пъти с тона я подкрепям..
Може да ме хулите отдолу в последващите коментари, аз няма да се обеснявам повече.. просто исках да пусна едно друго мнение.
Хубав ден !

точно това усещам и аз. Не мога да повярвам, че си имам двойница  Peace

# 4 570
Esmee Кюрпанова  Joy Joy Joy

Къде е Николчо сега да види???? Къде е Лестър........

Хексе, никакво оттегляне.....най-малко от теб съм очаквала.....знаеш каква манипулация е ББ, не си струва да се косиш заради тях.....Ние в темата те искаме......

И.....снощи не съобразих, че де факто в новата тема няма какво да сложа в 1 пост.....И....по тази причина ще пусна новата тема утре - така ще използвам тези 24ч., които ще имам за да редактирам 1-я пост, със снимките на участниците.......

# 4 571
Радвам, се че спечели Станка..и на Мариян нямаше да се сърдя, ако беше спечелил.. Тайно се надявах да спечели Ваня... Понеже се вайкахте кой харесва Ваня и кой гласува за нея в Анкетата.. ето АЗ! Аз също исках да видя, човек, който харесва Пламен и Мира на живо, такъв не срещнах..и Ваня не харесваха де   Mr. Green  Когато беше канена като гост коментатор много ме дразнеше поведението и видът й..но когато я опознах, въпреки че прекали на много пъти с тона я подкрепям..
Може да ме хулите отдолу в последващите коментари, аз няма да се обеснявам повече.. просто исках да пусна едно друго мнение.
Хубав ден !
За какво да хулиме, такива като теб и Ваня има доста в България затова сме и на дъното  Sad

на дъното сме, защото масата са фенове на Пламен.

# 4 572
Станка си я гласяха за победител още от предния ВП. Всичко могат да изманипулират продуцентите, но ТЪПОТИЯТА Й - НЕ. ТЯ СИ ЛЪСНА НА ЕКРАНА, ЧИСТА И НЕПОДПРАВЕНА  Mr. Green
Няма как Медаров всеки път с такъв категоричен вот да е спасяван от публиката и изведнъж Станка да победи, затова измислиха това с картите на Ваня. Трябваше просто прасето да го дисквалифицират, а не да добавят измисления й вот и към Станка.

Добре...значи вотът на финала е манипулация, а по време на сезона приемаме всичко за чиста монета, щом се отнася за Пламен? Ами не може ли и тогава да е било прищявка и сценарий на продуцентите кой кога да излиза?!

Иначе е интересно тук как се квалифицира Станка и възмущение от групата....обаче езикът, който се използва тук, както и обидите....много често не са по-различни от техния Wink

Интересно е как Тервел и Стойко седяха зад Станка-има огромен проблем с избора на победител,защото това означава ,че 70% от обществото не иска да се промени Peace
Аз не се асоциирам с подобно поведение

# 4 573
Аз не мисля, че вота не е реален. След като на Мишо са му го показали след излизането и той потвърди, очаквам да няма фалшификации  и на финала. По скоро след сряда и призиви да се бойкотира вота, смятам че част от феновете на Пламен и Мариан спряха да гласуват. Поне аз направих така.

Цитат
Иначе е интересно тук как се квалифицира Станка и възмущение от групата....обаче езикът, който се използва тук, както и обидите....много често не са по-различни от техния
Такива са и част от феновете на Станка, които споделиха, че биха раздавали шутове и плюнки на Мира. Rolling Eyes

# 4 574
  • SF
точно така. Станка е обидена дълбоко. Не се прави на жертва - тя е жертва на плямпалото Мира. Разбира се, че няма да я прегърне. По-важното е, че Станка няма да и отмъсти, защото е добър човек и защото вече и е простила в себе си. Но не я харесва и не изпитва желание да я прегърне

Което не е спортсменско. И не е "cool".
Нямаше да прави грозно впечатление, ако Мира беше й подала хладно ръка за поздрав, гледайки встръни към съквартиранти, които отдавна не е виждала. Wink

Един истински победител и спортист трябва да е научен на обноски с победените. За да ги побеждава отново и отново.

Общи условия

Активация на акаунт