VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 196
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 440
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

# 4 441
Я да питам аз, тук има запознати, Иван и Андрей скоро ще имат ли някое риалити? Техните определено се получават по-добре, а те двата са перфектните за такъв формат водещи.

# 4 442
Беше ми приятно да коментирам и да споря с вас.Засега този формат ме загуби като зрител.На тези,които продължават със следващото издание на ББ, пожелавам  приятно гледане и по-позитивни емоции!

# 4 443
Я да питам аз, тук има запознати, Иван и Андрей скоро ще имат ли някое риалити? Техните определено се получават по-добре, а те двата са перфектните за такъв формат водещи.
Музикална академия не е ли тяхно?

# 4 444
Цитат

Ами те имат и то в момента тече по ТВ7 - музикална академия. Разбиха рейтинга с къртицата, но сега Брадъра доста ги понамачка. Скоро и БТВ ще се включи здраво в кървавата битка за рейтинг със Сървайвър.

# 4 445
  • SF
Най-обичам, когато в някоя тема се обяснява, че пишещите са тъпаци.

И филмирани, приемат всичко присърце и се взимат НА сериозно или насериозно.
Бла бла бла… научихме я всички тази песен.
Дано за другия сезон разчупят малко.

# 4 446
Esmee, горчиво!   Grinning

# 4 447
  • SF
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Съмнява ме, че ще чете във форумите злобата народна. Ще заключи мъдро, че не може всички да те обичат. Трябва да има и такива като Мира, които я мразят…
Нищо няма да чете. Ще се кефи. А Ваня за спорта й може и една стотинка да не даде, но си спази обещанието да й бъде спонсор.

# 4 448

Дали умее да ползва интернет newsm78

# 4 449
# 4 450
Музикална академия не е ли тяхно?

Аз тук разбрах за него, но не ми се започваше от средата да го гледам. За което ме е яд, защото чаках такъв формат още от Стар Академи. Очарованието на тези формати е възможността да ги коментираме тук, както и възможността да видиш стотици различни от твоята гледни точки.
 Та ги чакам нещо друго да пуснат. Те са креативни, вярвам че ще ги дочакам. Grinning

# 4 451
Някой разбра ли защо се наричаше "сезона на тайните", и за "13" на вратите?Нали уж сме щели да разберем накрая...

# 4 452
Esmee Кюрпанова Joy
Честито!

# 4 453
  • SF
Станка е любимата звезда на Ники Кънчев, Тупарев, сценаристите, Негово Величество самия Биг Брадър и приятелите на Ваня.

Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Мариан е любимият ми.

# 4 454
Аз се надявам някой да изиска разпечатките от последните две-три гласувания, предполагам, не са конфиденциална тайна Simple Smile. Любопитно ми е тази вечер например как точно са се движели процентите.

Общи условия

Активация на акаунт