VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 318
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 455

Откуде ги вадиш толкова регистрации и то все стари и не ти ли омръзна.

# 4 456
  • софия
аз пък дори не гледах финала, течеше там за фон, ама си цъках фейса и чата.
сезон с толкова много противни люде май не беше имало досега  ooooh!
може би фемилито  newsm78

оф, как ми се гледа сървайвър...

# 4 457
  • SF
Asta,  Peace

Heart Eyes

# 4 458
Станка с незнаенето на химна си се изложи до края.

Не го знае ама целият свят включително и ти сте го научили покрай нея и такива като нея. Нали знае как да го свири, пък ти ще пееш и всичко ще е наред,
Ха не бъди толкова сигурна.
Аз като съм учила химна, Станка е ходела права под масата. Wink
И е жалко химна да се свързва само със спортни победи.

# 4 459
Цяла вечер бях навън и не можах да гледам финала, само следях онлайн и разбира се пусках смс-и за победителят Мариан (това е истинския победител сигурна съм)  та набързо да питам откъде дойде това че Света Станка Златната не знаела химна?

# 4 460
Цяла вечер бях навън и не можах да гледам финала, само следях онлайн и разбира се пуснках смс-и за победителят Мариан (това е истинския победител сигурна съм)  та набързо да питам откъде дойде това че Света Станка Златната не знаела химна?
Като тръгна да излиза свали знамето, започна Горда стара планина на на на.............

# 4 461
  • SF
Айде, в такива моменти малко хора ще успеят да се съберат и да изпеят точно химна. На всичкото отгоре тя не може да пее.
Точно за химна не ми се ще да я критикувам.
Моят Мариан й каза на финала "Аз не знам химна", а тя му отвърна "Слушала съм го много пъти". Евала за труда и упоритостта като спортист. Аз лично знам какви усилия са това. И в момента съм в спорта и … абе не ми се отваря тази тема.

Но точно там се учат някои неща, които Станка финално не направи - да прегърне Мира, когато Мира протегна ръце да я поздрави.
Самата Мира склони и каза на Ники, че подкрепя Станка и че иска да победи.

# 4 462
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма. То не бяха схеми, 4 симкарти, отказвания в нейна чест, цял сезон на бялото викаха черно , до степен да тръгна по очни и ушни лекари - едно виждам и чувам в преките предавания, друго ми дуднат коментаторите. Добре,че бяхте Вие, мили дами от форума, да разбера , че проблема не е в моята глава , а се случва типичната за Бг подмяна.
На всички едно огромно Благодаря newsm51
Бяхте забавни, остроумни, разплетохте много рано мрежата от лъжи на Нова ТВ , смях се от сърце на някои коментари, на други се чудих що за човек отделя време за да се заяжда и обижда.
Не се ядосвайте, че не победиха Мариан или Пламен , бяха радост за окото и спечелиха много симпатии. Дори Мира Радева излиза с измито име на "умна и кротка жена,какво искаше онзи звяр от нея?" Цитирам случайно дочут разговор.
Разбрахме какво е да си "истински" , какво е да си лицемер, научихме нова рецепта за ориз  със фиде..... Големите печеливши сме ние   newsm44 , май

# 4 463
Някак си скучен ми беше финала. Знаех, че Станка ще е победител. На самия финал всички участници бяха като на сила закарани там. Като се сетя миналата година каква еуфория и купон си направиха финалистите, сега тези бяха като неадекватни къде се намират.
Преди малко гледах "Горещо", ами и Венета не го отрази това издание на ББ. Нито един участник не покани този сезон, нямаше я и на самия финал да вземе интервю от победителя както по принцип прави.

Надявам се All Stars да им се поличи по-добре, защото това определено беше най-слабия сезона на БВ.

# 4 464
  • SF
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма.

Хич не й дреме, искам да ти кажа.
В Крушаре ще я посрещнат  с хляб, сол и червено винце. Може и едно чеверме да й завъртят.
Ваня, Мишо и т.н. ще я предупредят хич да не чете форуми, щото едни хейтъри са се завъдили там, мани, мани, да не ти разправям…

А тези същите хейтъри са лавъри за Пламен, Мариан, Ирина… Аз даже и Еделвайс харесвах.

# 4 465
Голямо,същито с бели конци биг бръдъ излагация. През цялото време си мислих за колко прости мислят драгите зраители,то не беше пропаганда, не бе чудо. За златните медали,за златното момиче, прекъсваха и се подиграваха на Мира през цялото време ,манипулатижни клипчета и т.н. Нямам нищо проти Станка, но тази липса на професионализъм,никакваа грижа да поднесат качествен продукт,ме издразни.
 Само на малките , бедни народи като нашия му пука, колко медели по нещо си  имаме и се тупаме 100 години напред с тях,  само ние се самоуспокояваме, че  сме имали Велика България ,макар сега и спомен да няма от нея. Ми по света на никой не му пука от къде си, пА  колко  медалисти имате и т.н , стига  да имат полза от теб, те ценят или използват. А продуцентите играха върху нержната система  на  българина именно така;златното  момиче, златните медали, и прославена България

# 4 466
Но точно там се учат някои неща, които Станка финално не направи - да прегърне Мира, когато Мира протегна ръце да я поздрави.
Самата Мира склони и каза на Ники, че подкрепя Станка и че иска да победи.
Ти пък - ей сега ще се намерят хора, които ще ти обяснят, че Станка затова е велика, щото не е лицемерка и не се прегръща с хора, които не харесва Laughing.

# 4 467
Станка току що ни благодари за огромната подкрепа, вижте коментара под снимките  Mr. Green
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.613679735356262.107374 … 166952&type=3

# 4 468
Благодаря за готината и весела тема.
Като сме почнали с благодарностите, благодаря ви, че след 7 години пребиваване се престраших да пиша в клюкарника, и не ме изядохте, както съм чувала, че правите. Има дами със страхотно чувство за хумор. Забавлявах се много.
Esmee моля да ми върне мъжа вече, че да не посегна на нейния.
За Пламен-за графика на лични.
Лека нощ. newsm51

# 4 469
Много съм разочарована от манипулациите на ББ и компания и в тази връзка не смятам да гледам Ол старс и приключвам с това предаване. Много ми беше приятно да ви чета надявам се да ви засичам в някой от съседните теми. Поздрави и целувки на всички които подкрепяха Мариан и Пламен  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт