VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 268
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 380
  • София

Ахаааааааааам, изтънчените са като Пламен. Пожелайте си да имате такъв син.  Wink И на най-големия ми враг не го пожелавам.

Ама кой го иска Пламен за син? Whistling

# 4 381
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Аз бих постъпила по абсолютно същият начин! Когато веднъж някой ме е предал/обидил никога повече няма да го допусна в живота си. Кому е нужно да лицемерничим? След като не ти е приятен някой просто го подминаваш като малка гара и точка по въпроса.

абсолютно. Истинска до дупка

Има една дума, която се казва възпитание и тя няма общо с лицемерието.

За мен не е така,но както и да е.Това е въпрос на лични принципи и на мен ми харесват хора,които ги спазват.

# 4 382
Станка с незнаенето на химна си се изложи до края.

# 4 383
  • Варна
Бианко, искам те! В новата тема за ББ...... Hug И всички останали, естествено!

Утре вечер - нова тема за Биг Брадър All Stars!!!!

Поне знам, че ако ме номинират за изгонване от нас, ще има кой да ме прибере. Joy Hug
Да видим кои ще вътре, пък ще реша дали да гледам. След Мария Гроздева и Станка, няма да преживея още един шампион да гледам как се валя в калта.
Звездите са звезди, защото са високо и е крайно време да го научат.

Предполагам, че следващият ще е Гълъбин Боевски. Просто ако го номинират, няма да има куфари за стягане  Joy Joy Joy

# 4 384
И това, и това, ама викам да го давам скромно, да не размислиш. Blush

Стига сега, ще научи химна за Рио Станка.
 Сезонът свърши / в понеделник още  Mr. Green /, долу секирите. Няма да си ги носим вкъщи, слава Богу, участниците / само аз - Мариан, пу-пу, заключ и люта клетва за който посегне да го пипа /. newsm66

# 4 385
Ако беше спечелил Пламен наистина щях да се притеснявам за България. Сега няма от какво да се притеснявам. Мога да ви дам имена на доста хора, които са гласували за Станка. Станка е обичана от много хора и картите на Ваня, която видимо беше разочарована, че не спечели не са оказали никакво влияние. БГ Мама не е представителна извадка на България.

# 4 386
Истинският победител!

# 4 387
Ако беше спечелил Пламен наистина щях да се притеснявам за България. Сега няма от какво да се притеснявам. Мога да ви дам имена на доста хора, които са гласували за Станка. Станка е обичана от много хора и картите на Ваня, която видимо беше разочарована, че не спечели не са оказали никакво влияние. БГ Мама не е представителна извадка на България.

Тя можеше и честно да спечели, но машинациите на ББ си бяха прозрачни и много прекалиха - заради това  опорочиха избора!

# 4 388
  • София

Сезонът свърши / в понеделник още  Mr. Green /, долу секирите. Няма да си ги носим вкъщи, слава Богу, участниците / само аз - Мариан, пу-пу, заключ и люта клетва за който посегне да го пипа /. newsm66
И аз Пламен - от мен да мине Mr. Green

# 4 389
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=613639108693658&set= … ype=1&theater

ето след победата колко коментари в нейна полза има, не виждам защо се учудвате
като оставим случката с Ваня, Станка си е подкрепяна достатъчно

# 4 390

Ахаааааааааам, изтънчените са като Пламен. Пожелайте си да имате такъв син.  Wink И на най-големия ми враг не го пожелавам.

Ама кой го иска Пламен за син? Whistling
Не и аз Simple Smile

# 4 391
"Честито" на насраната  любима звезда на българия! Честито и на "Емека" за безплатната реклама!!!!
 Моят победител е ЯСЕН! Сега обаче за пръв път изпитах ЩЕНИЯ към него!
 ИСКАМ МУ МАЛКАТА, СЛАДКА, ЗЛАТОКОСА  и АНГЕЛСКА  гербова марка дето му се ЗАЛЕПИ!
НЕВЕРОЯТЕН БОНБОН!

# 4 392
Милион пъти и аз, и други хора сме го писали - хората, които тук пишат, и хората, които гласуват с смс, са различни. Стига сте ги гледали тия анкети в тоя форум все едно тук е представено мнението на цяла България - не е. Това, че вие тук си харесвате и припадате по Пламен и Мариян (нищо против тях двамката, свестни момчета са) не значи, че аз и всички, които не пишат в тая тема, сме на вашето мнение. Приемете, че вие не сте представителна извадка на хората, които гласуват, и спрете да търсите конспирации - кой на кого къде платил и колко. И за Пламен, и за Мариян, и за Ваня, и за Станка се изписаха какви ли не глупости, че си купили победата - пълни простотии за който и да е от тях.
Харесвайте си когото искате и стига вече хейт само защото тоя или оня не е победил. Аман.

# 4 393
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=613639108693658&set= … ype=1&theater

ето след победата колко коментари в нейна полза има, не виждам защо се учудвате
като оставим случката с Ваня, Станка си е подкрепяна достатъчно

Ами прочети ги тия коментари и виж повечето какви са.

# 4 394
  • UK
 Drunk за Станкита

newsm20 за моя победител ПЛАМЕН

#2gunfire за Ники Кънчев

защо да не вкарат Боевски да си изчисти името и той  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт