VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 313
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 365
Станка не знае химна.
Как ще коментират този факт фенките ѝ?

# 4 366
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Аз бих постъпила по абсолютно същият начин! Когато веднъж някой ме е предал/обидил никога повече няма да го допусна в живота си. Кому е нужно да лицемерничим? След като не ти е приятен някой просто го подминаваш като малка гара и точка по въпроса.

абсолютно. Истинска до дупка

# 4 367
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink
smile3501

# 4 368
  • Испания
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop

Ахаааааааааам, изтънчените са като Пламен. Пожелайте си да имате такъв син.  Wink И на най-големия ми враг не го пожелавам.

Хайде, останете си със здраве. Гледах сезона и се радвам, че не четях и пишех тук.  Simple Smile

# 4 369
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Аз бих постъпила по абсолютно същият начин! Когато веднъж някой ме е предал/обидил никога повече няма да го допусна в живота си. Кому е нужно да лицемерничим? След като не ти е приятен някой просто го подминаваш като малка гара и точка по въпроса.

абсолютно. Истинска до дупка

Има една дума, която се казва възпитание и тя няма общо с лицемерието.

# 4 370
Според мен Мариянски и Пламен трябва да заведат дело срещу Нико Тъпарев и Радо Тушев за манипулации на вота в полуфиналът и финалът на вип брадър 2013.А Силвия Зурлева да изгони от Нова Тупарев и Тушев и да покани отново онова момче Ники Николов за продуцент на вип брадър 2013.При него нямаше манипулации и нагласени неща за разлика от сега.
Съгласна.

Да бе уууууууу то от него се почна гласенето на вота "на редактора-пардон зрителите на Нова ТВ" hahaha

# 4 371
  • София
казаха ли с колко % води Станка и от  колко карти?

Ти пък... не ставай нахална, още малко ще искаш и разпечатките, а ?   Shocked  Wink

пп. Този Брадър си тръгна така, още с изкарването на ромския принц - тъкмо се беше разприказвал за купуването на гласове един ден .. и на другия - хоп ... изненада нямааа гоооо  Rolling Eyes

Кънчев не спира да ме изумява с простотите които ръси "... хиляди хора са гласували - от къщите, от блоковете, от апартаментите ..."  Shocked

И от земеделските земи...... най-вече............  Joy

# 4 372
ще има кой да ме прибере....

....и нахрани.......

# 4 373
  • София, България
Станка не знае химна.

А Пламен не знаел трите имена на Васил Левски  newsm78 Сигурно ако ги беше слушал по няколко пъти поне в годината като нея щеше да ги знае  Naughty

# 4 374
Браво на Станка. Страхотен човек и достоен победител. Дано не се откаже от борбата и ни зарадва със златото в Рио Де Жанейро. Който и от Мариан и Станка да беше победил щях да си легна много доволен. Така и ще се случи. Приятно ми беше да спорим с вас и се надявам, че от понеделник ще има нови причини да подпалим клавиатурите.

# 4 375
Яд ме е на Маги, че уж беше дошъл да защитава Мариян, а накрая на цитираното от Илияна Р. "даваха ми $ за да емигрирам, ама останах" нищо не каза! Много е сложно да кажеш - ако имаш милиони е лесно да останеш, но ако имаш кредити и др. задължения, как се отказва такова предложение?

# 4 376
  • София
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop

Ахаааааааааам, изтънчените са като Пламен. Пожелайте си да имате такъв син.  Wink И на най-големия ми враг не го пожелавам.

Хайде, останете си със здраве. Гледах сезона и се радвам, че не четях и пишех тук.  Simple Smile

Чувствата са взаимни...  Joy Joy

# 4 377
  • София
Абе не е толкова лоша Станчето - обикновено момиче, всички хляб ядем и ходим до тоалетна дет се вика, няма какво да я черним тука. Но е факт, че в характер, интелигентност, чар, Мариан беше много по-достоен. Симпатичен, добър, разумен, усмихнат, естествен.  

И на мен ми беше приятно тук, забавни сте много   bouquet
Не бе, не е лоша, ама някакси мразя да ме правят на маймуна и да ме убеждават как всичко е цвятя и рози, и видиш ли тя реално е спечелила, при положение, че всичко крещи, че не е. И тук, и във ФБ.. не мога да повярвам, че по-харесвани от нея хора, са по-назад.

# 4 378

Peace

# 4 379
Станка не знае химна.

А Пламен не знаел трите имена на Васил Левски  newsm78 Сигурно ако ги беше слушал по няколко пъти поне в годината като нея щеше да ги знае  Naughty
Нали го питаха отново в изповедалнята на живото предаване следващия път - вече ги знаеше.

Общи условия

Активация на акаунт