VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 290
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 350
  • София
Ама само плакет ли, някой и друг голям чек като предишните брадъри няма ли да дадат на победителя.

# 4 351
  • Испания
Как се дръпна от Мира..

Естествено, че ще се дръпне, защото има достойнство. Не като някои други, като Радева, които лижат там, където плюят.  Sick Пълна отврат.

# 4 352
Хора силно призовавам да не пускате никога ама никога СМСи.Дайте същите пари на бедни, сираци или бежанци ,но не си губете времето и парите с това нагласено шоу.Яд ме е че пуснах 1 СМС а можеше да го пратя за някое болно дете например .
Нова телевизия да си го начука
А на феновете на Станка ще кажа ,че нямаше нищо достойно и за пример нито в поведението на Станка нито пък на Нова телевизия.Победата на Станка няма никаква стойност ,защото е фалшива и е толкова обидно за зрителя да гледа такъв фарс.
Честито на "победителката".Мен ме изгубиха като зрител пък не знам

Знаем, знаем, не пускаме  Grinning И победителят знаем още преди да почне брадъра  Joy

# 4 353
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1
66.8%

# 4 354
Въобще не ми беше интересен този финал след случката с картите на Ваня в сряда, даже не ми се гледаше. Rolling Eyes
И на мен. Гледах го с изключен звук и то само отвреме навреме. Не знам кому беше нужна тая гавра с мнението на зрителите.

# 4 355
Според мен Мариянски и Пламен трябва да заведат дело срещу Нико Тъпарев и Радо Тушев за манипулации на вота в полуфиналът и финалът на вип брадър 2013.А Силвия Зурлева да изгони от Нова Тупарев и Тушев и да покани отново онова момче Ники Николов за продуцент на вип брадър 2014.При него нямаше манипулации и нагласени неща за разлика от сега.

# 4 356
Ама само плакет ли, някой и друг голям чек като предишните брадъри няма ли да дадат на победителя.
Потупване по рамото и шут по договора.

# 4 357
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Аз бих постъпила по абсолютно същият начин! Когато веднъж някой ме е предал/обидил никога повече няма да го допусна в живота си. Кому е нужно да лицемерничим? След като не ти е приятен някой просто го подминаваш като малка гара и точка по въпроса.

# 4 358
Браво Станке тази нощ ще спя спокойно Grinning, не всичко в тази държава е загубено.

Peace Абсолютно. Най-добрата спечели

# 4 359
Бианко, искам те! В новата тема за ББ...... Hug И всички останали, естествено!

Утре вечер - нова тема за Биг Брадър All Stars!!!!

Поне знам, че ако ме номинират за изгонване от нас, ще има кой да ме прибере. Joy Hug
Да видим кои ще вътре, пък ще реша дали да гледам. След Мария Гроздева и Станка, няма да преживея още един шампион да гледам как се валя в калта.
Звездите са звезди, защото са високо и е крайно време да го научат.

# 4 360
Как се дръпна от Мира..

Естествено, че ще се дръпне, защото има достойнство. Не като някои други, като Радева, които лижат там, където плюят.  Sick Пълна отврат.
Това няма нищо общо с достойнството, въпрос на възпитание е , но все пак в Крушаре няма английски обноски.

# 4 361

изписаха на записа може да видите утре Wink
А НК направи лапсус и каза 68%

# 4 362
Не е реален вотът и всички го знаем. Дори поддръжниците на Станка.

Да беше спечелила поне една анкета от толкова много пуснати, щях да повярвам, че тя е изборът. Дори и на номинациите досега не беше първа. Изстреля се напред точно след нареждането на мама Фотка по ТВ-то.
Някъде тия дни мернах анкета по нова - сочеха Станка за победител...  Според мен повече деца пускат смс-ите, а те не харесват Мариян и Ваня.  Wink Разумен възрастен индивид не би си хвърлял стотинките в джоба на продуцентите и телевизията, която се гледа безплатно.  Grinning
Честито и на гласувалите!

Ами аз следя темата тук от самото начало и бяха пускани наистина много анкети. Включително и тази вечер. Нито веднъж Станка не е водила.  А ето и една анкета във FB, която следя. 500 човека според мен са си статистическа извадка.
https://www.facebook.com/events/419089488213737/permalink/419758111480208/

# 4 363
Според мен Мариянски и Пламен трябва да заведат дело срещу Нико Тъпарев и Радо Тушев за манипулации на вота в полуфиналът и финалът на вип брадър 2013.А Силвия Зурлева да изгони от Нова Тупарев и Тушев и да покани отново онова момче Ники Николов за продуцент на вип брадър 2013.При него нямаше манипулации и нагласени неща за разлика от сега.
Съгласна.

# 4 364
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop
Ха добър ден!

Общи условия

Активация на акаунт