VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 372
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 395
Браво Станке тази нощ ще спя спокойно Grinning, не всичко в тази държава е загубено.

Верно. Светло бъдеще я чака мила ни България, сега като затворят висшите учебни заведения и младите моми се насочат вместо към наука, изкуство и култура към пехливанлъка. 100% ще ги наборим хамериканците, европейците, азиатците и те да се готвят.

# 4 396
  • София
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop

Ахаааааааааам, изтънчените са като Пламен. Пожелайте си да имате такъв син.  Wink И на най-големия ми враг не го пожелавам.

Хайде, останете си със здраве. Гледах сезона и се радвам, че не четях и пишех тук.  Simple Smile

Пожелавам ти дъщеря като Станка!

# 4 397
Интересно, за първи път Силва Зурлева не награди победителя. Явно не е фенка на Станка. А най-вероятно не е била съгласна с избора.

# 4 398
А Фикосота могат да вземат Станчето за рекламно лице, па дано им потръгне малко, че и те са го закъсали. Поне някаква файда да има от целия цирк.

# 4 399
  • София
 Аз съм идиотка!През цялото време гледах без звук, що ми трябваше накрая да пускам звука
, да им слушам глупостите?

# 4 400
Видяхте ли как Станка прегърна всички, а когато Мира посегна да я прегърне, тя и избута ръцете  Sick

Аз бих постъпила по абсолютно същият начин! Когато веднъж някой ме е предал/обидил никога повече няма да го допусна в живота си. Кому е нужно да лицемерничим? След като не ти е приятен някой просто го подминаваш като малка гара и точка по въпроса.

newsm10bouquet

# 4 401
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1
Плюс още много, които не пишат тук.  Лека ви вечер и тейк ит изи! Mr. Green

Плюс моя глас, на  децата ми , снаха ми, родителите ми  и приятелите - всичките гласове   за Станка и след това за Мариан...  Също не пиша в този форум и се радвам , че съм далеч от тази злоба... На позитивните и здраво "стъпили" на земята четящи и пишещи в този форум - извинявайте !      

# 4 402
Яд ме е на Маги, че уж беше дошъл да защитава Мариян, а накрая на цитираното от Илияна Р. "даваха ми $ за да емигрирам, ама останах" нищо не каза! Много е сложно да кажеш - ако имаш милиони е лесно да останеш, но ако имаш кредити и др. задължения, как се отказва такова предложение?

То за живеещите в БГ работа няма, а ако и тези, които са в чужбина се върнат, какво ще правят? Платените протести и те ще  свършат  Mr. Green Кой ще й слуша простотиите на Златка в чужбина, че да отиде?  Mr. Green

Маги е същият дупеблизец като НК

# 4 403
  • София
Истинският победител!

Peace

# 4 404
Цитат
Ами прочети ги тия коментари и виж повечето какви са.

И какви са бе дядо хаджия, я ми обясни.

Цитат
Интересно, за първи път Силва Зурлева не награди победителя. Явно не е фенка на Станка. А най-вероятно не е била съгласна с избора.

Силва Зурлева излиза да връчи чековете или материалните награди. Наградата в този сезон беше морална.

# 4 405
За Станка няма кой да каже, че си е купила победата. И без манипулациите с Ваня си я гласяха за победител. Представянето и в предаването е било винаги в най-добра светлина. Всяка издънка се смиташе под килима.

# 4 406
Станка с незнаенето на химна си се изложи до края.
Станка е голям шампион по борба, но не бих съветвала детето си да следва примера й. Заради не знаенето на химна, заради поведението й, което на моменти беше елементарно и ограничено smihesorry. Мариан беше много по-близо до поведението, характера, отношенията, ценностите, които ми допадат.   newsm10

# 4 407
Ако беше спечелил Пламен наистина щях да се притеснявам за България. Сега няма от какво да се притеснявам. Мога да ви дам имена на доста хора, които са гласували за Станка. Станка е обичана от много хора и картите на Ваня, която видимо беше разочарована, че не спечели не са оказали никакво влияние. БГ Мама не е представителна извадка на България.

Аз гласувах за Станка.

# 4 408
  • София
Абе кофти ми е за Станка като разбере, че повечето хора харесват други за победители, ама какво да направя - така си ги постави нещата. Сега винаги ще има съмнения за картите от Ваня, а в началото всички я харесвахме и бяхме за нея.

# 4 409
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=613639108693658&set= … ype=1&theater

ето след победата колко коментари в нейна полза има, не виждам защо се учудвате
като оставим случката с Ваня, Станка си е подкрепяна достатъчно
Иди погледни сега колко е обичана.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт