VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 258
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 545
  • София
Така и не разбрах, какво е станало тази сряда?
Ето  Crazy
http://vbox7.com/play:2be3935ba3

# 4 546
  • Варна

Верно, че Нова е купена от ББ /бат Б/, но що дири тогава Шамара в телевизията на най-мразения от него човек.  newsm78 Mr. Green
http://afera.bg/mishena/43651.html
 Мишо като излезе и ги обвини че слугуват на Боко при Гала,да не забравяме ...
Ама това е друга тема ,така че...

Е, то за Мишо който не е на неговото мнение е купен от Боко.. Laughing И той един капацитет..

# 4 547

Верно, че Нова е купена от ББ /бат Б/, но що дири тогава Шамара в телевизията на най-мразения от него човек.  newsm78 Mr. Green
http://afera.bg/mishena/43651.html
 Мишо като излезе и ги обвини че слугуват на Боко при Гала,да не забравяме ...
Ама това е друга тема ,така че...

Е, то за Мишо който не е на неговото мнение е купен от Боко.. Laughing И той един капацитет..
Е то това беше идеята като вкараха и Мишо.Ето на "капацитета "видиш ли, който не е на мнението му е против самия него.И вижте какви хора не харесват "месията"

# 4 548
И аз се присъединявам към разочарованите от финала.Поклон пред Станка за спортните и постижения,радвала съм се с нея и съм плакала и 2та пъти на финалите в Пекин и Лондон. Тя действително е натурално и естествено момиче ,но при нея не виждам желание за развитие.Пътувала е по целия свят ,как веднъж не разказа нещо за Лондон ,Париж,Рим само за Крушаре и за кончетата , прасетата,кокошките. Победителите за мен са Пламен и Мариан -космополитни ,борещи се до края те не капитулираха пред олимпийците само защото имат медали и най-вече запазиха добрия тон до край.

# 4 549
  • Варна
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Редактирали са ми го, изтрили са линка и са сложили емотикон усмивка. Shocked

# 4 550
  • някъде там
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Верно ли?
И после.... свобода на словото.... Нямам думи просто!

# 4 551

#Crazy #Crazy #Crazy

Е, нямам думи

# 4 552
  • София
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Цензурата я има във фейс страницата не от днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 553
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Няма да и се вгорчи победата, а за пореден път ще осъзнае колко злобна и проста нация сме ние българите. Наистина повечето по форумите не я харесват. Но има пенсионери, които не списват по форуми и фейсбук, и цял ден гледат брадъра и са харесали Станка и са гласували за нея. Втова съм 100% сигурна.

# 4 554
  • София
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?

Ти пък защо се косиш? Ние и без това знаем какво мислят "ВИП-овете" за нас. Не се ядосвай, това е просто едно ТВ шоу - проблемът е, че когато опре до важните неща в държавата, народът е третиран по същия начин. А е третиран по същия начин, защото НЕ гласува (вж. горната анкета и вж. резултатите от гласуването на избори - само 46% активност мисля, че беше). Жалко, но факт.

# 4 555
  • SF
Ако Ваня беше попадала на елиминации, щяха да го видят по-рано, но тя е знаела предварително, че ще си купи вота и затова оплете в интриги една голяма групичка и никога не беше номинирана.

Беше. Но беше спасявана  с "най-висок вот на зрителите".  #2gunfire

Всъщност тогава на нейно място изгърмя, мисля, че приятелчето й Павел.

# 4 556
  • София
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Няма да и се вгорчи победата, а за пореден път ще осъзнае колко злобна и проста нация сме ние българите. Наистина повечето по форумите не я харесват. Но има пенсионери, които не списват по форуми и фейсбук, и цял ден гледат брадъра и са харесали Станка и са гласували за нея. Втова съм 100% сигурна.
hahaha hahaha hahaha
Как не съм се сетила, че пенсионерите цял ден сърфират из нета, за да намерят къде точно се излъчва живото предаване и цъкат ли цъкат за Станка  Joy Joy Joy
А Станка не знам какво ще осъзнава, за това е нужен капацитет си мисля  newsm78

# 4 557
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha

# 4 558
  • Sofia
Разбра ли се всъщност кой е Пламен,с какво се занимава,бизнесмен милионер ли е....

# 4 559
Станка за мен не е толкова злобна, колкото е обидчива много. И като се засегне дълбоко и не я пуска явно, държи я за гърлото и не може да прости, да махне с ръка. Е, нищо, всяко чудо за три дни.

точно така. Станка е обидена дълбоко. Не се прави на жертва - тя е жертва на плямпалото Мира. Разбира се, че няма да я прегърне. По-важното е, че Станка няма да и отмъсти, защото е добър човек и защото вече и е простила в себе си. Но не я харесва и не изпитва желание да я прегърне

Общи условия

Активация на акаунт