VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 225
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 530
Ето това е победата благодарение на СИМ Картите на Ваня..Станка е победител...  Sickooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Вие нали не вярвате, че тези СИМ карти на Ваня са истина  Wink
Просто ни подготвяха, за да имат после обяснение, защо едно простовато, грубо и псуващо като тираджия момиче ще спечели въпреки явното неодобрение на повечето хора  Whistling
Изобщо не вярвам, че такива СИМ карти е имало, беше си ход на продуцентите

Станка си я гласяха за победител още от предния ВП. Всичко могат да изманипулират продуцентите, но ТЪПОТИЯТА Й - НЕ. ТЯ СИ ЛЪСНА НА ЕКРАНА, ЧИСТА И НЕПОДПРАВЕНА  Mr. Green
Няма как Медаров всеки път с такъв категоричен вот да е спасяван от публиката и изведнъж Станка да победи, затова измислиха това с картите на Ваня. Трябваше просто прасето да го дисквалифицират, а не да добавят измисления й вот и към Станка.

# 4 531
Да направя и моята равносметка. В началото всички ми се струваха скучни, безинтересни, нямащи какво да покажат. Тогава гледах дейлитата докато си четях из форума или вършех нещо друго. После станаха заигравките между Лили и Тервел и Пламен и Йоко... И Мариян някъде между двете двойки. Запалиха ми интереса. Пламен започна да ми харесва все повече и повече и да ме забавляват искрено двамата с Мариян. Изтърпях всички безумни скандали и изцепки на ГрупЪтЪ на Ваня, безумните, меко казано, лайфове, отвратителният Ники Кънчев, като често изхабявах повече нерви, отколкото беше нужно. Имах надежда, че след всичко изтърпяно и безумно поне накрая Пламен или Мариян ще са победители. Но след сряда и 90-те процента на Ваня... чашата преля и повече не ме интересуваше какво ще стане с Брадъра. Гледах с едно око финала единствено заради Пламен. Дори и като излезе 4-ти, преди Ваня, не се ядосах, толкова безразлично ми стана това предаване. Посмях се с хубавото видео, което му бяха направили и с невероятния сладур Антъни. Heart Eyes Heart Eyes С две думи шоуто за мен приключи в сряда, като моят победител е Пламен. Peace

В понеделник ще гледам, за да видя кой ще влезе. Дейлита и лайфове, както и на живо, ако има такова, може и да гледам когато имам време, ако има някой интересен участник. Wink Но усещането ми към Биг Брадър вече не е същото и никога няма да бъде. Peace
Ето заради това че Биг Брадър не е същия приморския гларус Здравко е отказал да влезе отново в шоуто.Според мен трябва да се върне в нова тв Ники Николов и отново да продуцира брадъра.При него всичко беше перфекнтно за разлика от сега.Понеделник може да го погледне за да видя дали Гала от на кафе ще пусне Зейнеб отново да влезе в къщата на биг брадър или ще и забрани. Laughing

# 4 532
Радвам, се че спечели Станка..и на Мариян нямаше да се сърдя, ако беше спечелил.. Тайно се надявах да спечели Ваня... Понеже се вайкахте кой харесва Ваня и кой гласува за нея в Анкетата.. ето АЗ! Аз също исках да видя, човек, който харесва Пламен и Мира на живо, такъв не срещнах..и Ваня не харесваха де   Mr. Green  Когато беше канена като гост коментатор много ме дразнеше поведението и видът й..но когато я опознах, въпреки че прекали на много пъти с тона я подкрепям..
Може да ме хулите отдолу в последващите коментари, аз няма да се обеснявам повече.. просто исках да пусна едно друго мнение.
Хубав ден !
За какво да хулиме, такива като теб и Ваня има доста в България затова сме и на дъното  Sad

# 4 533
Някой ще ми каже ли какво съм изпуснала в сряда, че тая седмица не можах да гледам много много. Simple Smile Иначе съм потресена от този сезон. Изкараха спортистите най-невероятните хора. Убеждавам се, че този свят като цяло затъва страшно много, и това ми убеждение не е от сега. Спортът ли е най-важното нещо на този свят питам аз, че да заслужаваш да спечелиш повече от другите? Къде отиде смисълът на живота, и за какво сме на този свят, за златни медали, пари и слава ли? И е визирам само нея ами и прехвалените футболисти. Ето как с няколко медала може да станеш страхотен човек, дори и да си сериен убиец, например.

# 4 534
Станка не знае химна.
Как ще коментират този факт фенките ѝ?

Ох .. като черни станции сте!
Станка има РЕАЛНА самооценка и добре знае какво може и какво не.
Знае, че не може да пее, това е причината.

Аз не съм очаквала от нея да блести с дар слово, или пък да е всестранно развита личност.
Станка е момиче от село, животът й е залата, лагерите, състезания и да види родителите си на село.
Тя показа, че е човек с морал, не влезе в интрига с никой, на никой не говори зад гърба.
Аз на нейно място нямаше също да приема лицемерните поздрави на Мира!

И ако вие сте гласували за това, кой искате да ви оноди и приемате загубата му, все едно сте му сте съблякли, а той не ви е и докоснал ... продължавайте да пръскате мониторите.
Успехите й са много и за нея са гласували много хора, които не гледат предаването.
Ако тя не беше в това предаване, аз щях да подкрепям Мариан за победител.
Цяла БГ знае коя е Станка Златева и е разбираемо да я предпочетат пред непознати лица.

Не съм и очаквала друг коментар от фен на Станка. Wink
Остани си със здраве. Peace
Аз ще се пръскам от яд. Whistling
БаншеHug.

# 4 535
Това ,което не мога да проумея защо им трябваше Станка да побеждава.То е ясно че си имаше и тя фенове ,но никога не е била харесвана като за победител.Нали все повтаряха ,че трябвало да бъде пример за подражание.Ами то ако всички станем Станки -олеле боже.
Ваня предварително си е знаела за поддръжката която ще има до финала и затова си позволяваше да бъде противна и отвратителна тоест естествена по своему, но така и не разбрах защо бяха решили да я направят трета преди Пламен. newsm78
 Пълна загуба на време беше това шоу и другото ще го пропусна.
От тази нова телевизия непрекъснато пропагандират нов морал в политиката и разни други дрънканици .То е ясно че телевизията е купена от бат Боко ,ама се видя и новия морал де.

# 4 536
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма.

Хич не й дреме, искам да ти кажа.
В Крушаре ще я посрещнат  с хляб, сол и червено винце. Може и едно чеверме да й завъртят.
Ваня, Мишо и т.н. ще я предупредят хич да не чете форуми, щото едни хейтъри са се завъдили там, мани, мани, да не ти разправям…

А тези същите хейтъри са лавъри за Пламен, Мариан, Ирина… Аз даже и Еделвайс харесвах.  Heart Eyes

# 4 537
Тепърва сядам да ви чета. Понеже имам да наваксвам много, да си кажа предварително, че съм много разочарована.. Tired
Не от резултатите, а от приказките и манипулациите в студиото. Макар да си оползотворих бюджета от два есемеса, си спомних защо спрях да гласувам и повече няма да го направя.
Честно казано възнамерявам да не гледам и следващия сезон Ол Старс (и без това не е обещаващ)
Надявам се като ме загубят като зрител, продуцентите и Нова много да се разстроят, но.... това е положението. Crossing Arms

Grinning Стига, де, в темата няма да е същото без теб. Приеми го като зле режисирана забавна история и не се отказвай, току-виж те изненадали.  Mr. Green  Hug

# 4 538
Това ,което не мога да проумея защо им трябваше Станка да побеждава.То е ясно че си имаше и тя фенове ,но никога не е била харесвана като за победител.Нали все повтаряха ,че трябвало да бъде пример за подражание.Ами то ако всички станем Станки -олеле боже.
Ваня предварително си е знаела за поддръжката която ще има до финала и затова си позволяваше да бъде противна и отвратителна тоест естествена по своему, но така и не разбрах защо бяха решили да я направят трета преди Пламен. newsm78
 Пълна загуба на време беше това шоу и другото ще го пропусна.
От тази нова телевизия непрекъснато пропагандират нов морал в политиката и разни други дрънканици .То е ясно че телевизията е купена от бат Боко ,ама се видя и новия морал де.

Верно, че Нова е купена от ББ /бат Б/, но що дири тогава Шамара в телевизията на най-мразения от него човек.  newsm78 Mr. Green

# 4 539
  • София
Добре де толкова ли е трудно да възприемете, че 100-на и дори 1000 гласували с SMS  не са България бе хора.

Още снощи протестирах, че водещия постоянно ми натикваше в носа, че „цялаааа Българияааааа била избрала ...“

# 4 540
 Joy Joy Joy
Явно "феновете" ( и  четиримата) на Ваня са попили всичко от нея! Точно като нея влизат,мачкат, обиждат и ни набиват в канчетата колко сме......!
Ама ха, харесвайте си я,НО не ни вменявайте вина за това,че на нас ни се Sick от нея!

# 4 541
Така и не разбрах, какво е станало тази сряда?

# 4 542

Верно, че Нова е купена от ББ /бат Б/, но що дири тогава Шамара в телевизията на най-мразения от него човек.  newsm78 Mr. Green
http://afera.bg/mishena/43651.html
 Мишо като излезе и ги обвини че слугуват на Боко при Гала,да не забравяме ...
Ама това е друга тема ,така че...

# 4 543
Както си обещах, спрях да гледам след един момент. Влязох тази сутрин в темата и разбрах за победителката. Надявах се предчувствието ми да ме е подвело. За съжаление, не е.

Дано тази победа на Станка ѝ помогне да вземе решение да участва и победи в следващите олимпийски игри.

# 4 544
  • Варна
Тепърва сядам да ви чета. Понеже имам да наваксвам много, да си кажа предварително, че съм много разочарована.. Tired
Не от резултатите, а от приказките и манипулациите в студиото. Макар да си оползотворих бюджета от два есемеса, си спомних защо спрях да гласувам и повече няма да го направя.
Честно казано възнамерявам да не гледам и следващия сезон Ол Старс (и без това не е обещаващ)
Надявам се като ме загубят като зрител, продуцентите и Нова много да се разстроят, но.... това е положението. Crossing Arms

Grinning Стига, де, в темата няма да е същото без теб. Приеми го като зле режисирана забавна история и не се отказвай, току-виж те изненадали.  Mr. Green  Hug

Може би ще хвърля едно око на старта, ако влезе някой забавен, умен и красив.. Laughing
Засега сигурни са Златките, Лил и Гроши, а заради тях не смятам да си губя времето.. Stop

Общи условия

Активация на акаунт