VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 286
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 470
  • SF

Ти пък - ей сега ще се намерят хора, които ще ти обяснят, че Станка затова е велика, щото не е лицемерка и не се прегръща с хора, които не харесва Laughing.

Абе ясно, че не е лицемерка. Но можеше да го направи истински, както само тя си знае.
Както правят спортистите на почетната стълбичка и тези, които не са успели да се качат на нея.
Мислех си, че злоба, злоба, ама като те наградят и видиш, че си победил опонента си, някак от еуфорията ти минава и махваш лесно с ръка и забравяш.
И да направиш нещо от великодушие и добро възпитание не те прави лицемерен.

# 4 471
  • SF

Esmee моля да ми върне мъжа вече, че да не посегна на нейния.

Връщам ти го, защото Мариан си идва днес. Heart Eyes

# 4 472
Мира си е за подиграване от всякъде. Имам чувството, че е обсебена от Станка и Ваня. Кой какво говори няма значение за нея, тя си знаеше само Станка, ку-ку smile3537 ku-ku

# 4 473
Станка за мен не е толкова злобна, колкото е обидчива много. И като се засегне дълбоко и не я пуска явно, държи я за гърлото и не може да прости, да махне с ръка. Е, нищо, всяко чудо за три дни.

# 4 474
  • SF
Мира си е за подиграване от всякъде. Имам чувството, че е обсебена от Станка и Ваня. Кой какво говори няма значение за нея, тя си знаеше само Станка, ку-ку smile3537 ku-ku

Обвиняваха я в същото, но за Пламен. Wink

# 4 475
Евала за труда и упоритостта като спортист. Аз лично знам какви усилия са това. И в момента съм в спорта и … абе не ми се отваря тази тема.

Голяма част от спортистите ни побеждават въпреки пълната липса на подкрепа от държавата.
Това трябваше да бъде мисията на Станка в Брадъра. Да каже, да разкаже, да чуят хората за какво безхаберие иде реч. Пък нека си е по неиния простичък и обикновен начин. Пък дори да ги прати да вървят на майната си безотговорните към състоянието на българският спорт иначе отговорни на думи институции.
Това трябва да ВИП Брадър - всеки, с някаква полезна за обществото дейност, да ни запознае с проблемите в своята сфера и за начините за справяне с тях.
Всичко друго е Биг Брадър на обикновено махленско ниво.

# 4 476
  • SF
Станка за мен не е толкова злобна, колкото е обидчива много. И като се засегне дълбоко и не я пуска явно, държи я за гърлото и не може да прости, да махне с ръка. Е, нищо, всяко чудо за три дни.

Ммммм... да. Може би не е злобна. Не я познавам добре. Все пак жалко, че не постъпи възпитано и спортсменски. Било каквото било. Играта свърши. Време е за сдобряване и купон. (аз така бих разсъждавала и постъпила)

# 4 477

Обвиняваха я в същото, но за Пламен. Wink

Тя от Пламен е обсебена в друга посока.
Няма предаване, където да не е отишла, вкл. и Новините, където да не спомене за Станка и Ваня. Много нелепо се държи.

# 4 478
  • SF

Всичко друго е Биг Брадър на обикновено махленско ниво.

И в най-емоционалния сезон на Биг Брадър, проблемите се въртяха около бюждета, зехтина, бананите и меда.

Между другото, те за всеки сезон говорят, че е най-успешният досега в историята на риалититата в България и по света и най-емоционалният.

# 4 479
Ники Тупарев и Радо Тушев вън от нова тв.Предлагам Силвия Зурлева да покани за продуцент на вип брадър 2014 Ники Николов.При него нямаше манипулации и нагласени неща и тези 4 есемес карти от един номер  за разлика от сега.

# 4 480
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма.

Хич не й дреме, искам да ти кажа.
В Крушаре ще я посрещнат  с хляб, сол и червено винце. Може и едно чеверме да й завъртят.

А тези същите хейтъри са лавъри за Пламен, Мариан, Ирина… Аз даже и Еделвайс харесвах.

То на нея това и е хоризонта - Крушаре , да им е жива и здрава да ги плющи по стадионите.
Ореолът и падна . И ако цитирам класиците, в случая Йордан Радичков - във всеки човек има простотия. На един му е закачена на ревера като брошка, при друг - ходи след него като купа сено.

# 4 481
  • Sofia
Преди да гледам предаването, имах добро мнение за Станка, което обаче коренно се промени, след като видях истинската й същност - ограничено селско девойче, което можеше поне да е добродушно и с това да компенсира другите си липси, но, не - оказа се проста, невъзпитана, злобна, злопаметна и отмъстителна.

Такъв човек за мен не може да бъде за пример! Изобщо не вярвам, че тя е реалният победител.

Тервел също се издъни в моите очи, с поведението си на пут*о и опитите си да замаже случилото се с Лияна.

Това че са големи спортисти, не ги прави автоматично добри хора и обекти на подражание! По-добре да не участват в такива формати, не си правят услуга.

# 4 482
Ники Тупарев и Радо Тушев вън от нова тв.Предлагам Силвия Зурлева да покани за продуцент на вип брадър 2014 Ники Николов.При него нямаше манипулации и нагласени неща и тези 4 есемес карти от един номер  за разлика от сега.
Те да внимават и кого канят. Че като каниш Змей Горянин, не се чуди, че ти изгоряла къщата.

Скрит текст:
"горянин" всъщност значи "планински", а не че гори  Laughing, ноооо така ми е по-весело

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 01:21 от nmruon

# 4 483
Станка не знае химна.
Как ще коментират този факт фенките ѝ?

Ох .. като черни станции сте!
Станка има РЕАЛНА самооценка и добре знае какво може и какво не.
Знае, че не може да пее, това е причината.

Аз не съм очаквала от нея да блести с дар слово, или пък да е всестранно развита личност.
Станка е момиче от село, животът й е залата, лагерите, състезания и да види родителите си на село.
Тя показа, че е човек с морал, не влезе в интрига с никой, на никой не говори зад гърба.
Аз на нейно място нямаше също да приема лицемерните поздрави на Мира!

И ако вие сте гласували за това, кой искате да ви оноди и приемате загубата му, все едно сте му сте съблякли, а той не ви е и докоснал ... продължавайте да пръскате мониторите.

Успехите й са много и за нея са гласували много хора, които не гледат предаването.
Ако тя не беше в това предаване, аз щях да подкрепям Мариан за победител.
Цяла БГ знае коя е Станка Златева и е разбираемо да я предпочетат пред непознати лица.

# 4 484
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.
И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:
Много точни и оригинални коментари прочетох от теб - поздравления!  Peace

И сегааа ...  в духа на Оскарите Mr. Green:  поздрави и благодарности за присъствието в темата на  Бианка - мой фаворит и шампион за всички сезони Hug, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka,  NellyR,  валия,  vvi,  maimunka, maruska,  Merida,   dyvaromi,   usmihni_mi_se ,  gold__  , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено Embarassed),  но gost32  не мога да я пропусна Hug  Laughing  
Благодаря и на „враговете”, но няма да ги изреждам – те си се знаят Wink – без тях също нямаше да е интересно ...  признавам.  Peace Laughing
За авторката Мама Цоцоланка – награда за цялостно творчество и  специални благодарности!    bouquet

Лека нощ !

Общи условия

Активация на акаунт