VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 246
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 410
Милион пъти и аз, и други хора сме го писали - хората, които тук пишат, и хората, които гласуват с смс, са различни. Стига сте ги гледали тия анкети в тоя форум все едно тук е представено мнението на цяла България - не е. Това, че вие тук си харесвате и припадате по Пламен и Мариян (нищо против тях двамката, свестни момчета са) не значи, че аз и всички, които не пишат в тая тема, сме на вашето мнение. Приемете, че вие не сте представителна извадка на хората, които гласуват, и спрете да търсите конспирации - кой на кого къде платил и колко. И за Пламен, и за Мариян, и за Ваня, и за Станка се изписаха какви ли не глупости, че си купили победата - пълни простотии за който и да е от тях.
Харесвайте си когото искате и стига вече хейт само защото тоя или оня не е победил. Аман.
И аз един милион пъти ще попитам: Кога друг път е имало такова голямо разминаване?

# 4 411
  • София
ВАНЯ КУПИ ПОБЕДАТА НА СТАНКА:

http://www.shushumushu.com/vanya-kupi-pobedata-na-stanka-vv-vip-bradr/

# 4 412
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.

И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:

# 4 413
На непищещите в темата честито ви пирова победа! Прав е Мариан! Не си заслужава да живее тук!
Щом възхваляваме и се възхищаваме на хора,които имат само два отвора-отгоре и отдолу и состаналият им живот е движение  да си оправят перисталтиката ,ТО това си заслужаваме!

# 4 414
  • SF
Момичета, благодаря за интересно изкараното време с вас.
Няма да мога да изчета всичко.

Разочарована съм, но не съм изненадана.
Мариан не успя, но пък е толкова красив….

# 4 415
Никой не си измисля конспирации за купен вот. Те си го казаха. Веднъж, за 2-3 минути и дотам. И вместо Ваня да се кротне, трябваше да насочи лайномета срещу и срещу Станка.
Моя фаворит са Пламен и Мариан. Те единствени внасяха настроение в предаването.

# 4 416
Станка с незнаенето на химна си се изложи до края.

Не го знае ама целият свят включително и ти сте го научили покрай нея и такива като нея. Нали знае как да го свири, пък ти ще пееш и всичко ще е наред,

# 4 417
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.

И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:

smile3521 smile3525

И сега ако  някой ми прати снимка на Пламен с оня невероятен бонбон, ще   love001  love001  love001 и ще ми мине горчилката в устата и душата!

# 4 418
Да е жива и здрава Станка, нека се радва на победата. Исках Мариан да спечели,ноооо не ги решавам аз тези работи. Лошото за Станка е че победата й винаги ще се свързва с гърба и сим картите на Ваня. Пожелавам ви спокойна нощ и до нови срещи в новата тема.  Благодаря и на  Мама Цоцоланка за времето и вниманието към темата !   Simple Smile

# 4 419
  • София
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1
Плюс още много, които не пишат тук.  Лека ви вечер и тейк ит изи! Mr. Green
+1
П.П. И плюс още много,много хора и най-вече спортисти,които (милите) все още не са разбрали,че
BGMAMMA е център на вселената! Жалко,можеше да спестят много нерви на хората... Peace

# 4 420
Никой не си измисля конспирации за купен вот. Те си го казаха. Веднъж, за 2-3 минути и дотам. И вместо Ваня да се кротне, трябваше да насочи лайномета срещу и срещу Станка.
Моя фаворит са Пламен и Мариан. Те единствени внасяха настроение в предаването.

Мариан, Лили, Мира и  Ваня внасяха настроение. Пламен беше дразнител

# 4 421
Момичета, благодаря за интересно изкараното време с вас.
Няма да мога да изчета всичко.

Разочарована съм, но не съм изненадана.
Мариан не успя, но пък е толкова красив….
Той не свари да излезе, а ти до олтара го завлече, не че се е дърпал де  Wink
Ама от Лилисита как се отърва  Thinking
Аз се отказвам от Пламен, чакам да порасне синът му  Mr. Green

# 4 422
Мирела__, за какво разминаване говориш?
Аз вашите теми тази година за пръв път ги чета, въобще не ме интересува вие тук какво си лафите и в един момент спрях да ви чета, защото се излива страшна злоба върху абсолютно всеки.
За мен тук вашите анкети и писаници не са мерило за нищо. Гласуващите хора не сте вие - колко пъти всички тук са писали, че не гласуват. Тогава какво очаквате вашия любимец да победи? Не сте представителна извадка.

# 4 423

И аз харесвах Пламен, всъщност само той и Мариан осъзнаваха, че това е игра и я играеха както трябва, на всичкото отгоре бяха и забавни.  Sunglasses

# 4 424
Всяко чудо за три дни. ooooh!Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт