VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 217
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 665
НК пропусна само да каже, че това е най-позитивния сезон. Нали беше за характери, да видим и лоши и добри черти на така наречените ВИП персони. Не показаха пиянските изцепки на някои от тях, не показаха историите, които Терлито разказваше за себе си и брат си, не показаха и тези на Станкита. но направиха драма от влизането на Йоана в банята при мъжете, и то не в кабинка, а на дивана. Не показаха преди 2 дена изцепките на Ваня. Не показаха ГрупЪтЪ какви ги къдри. В други сезони от по-малко скандални случки, като им пуснат подходяща музика и при правилно монтиране сътворяваха чудеса. Сега героите им се подлагаха на тепсия, но нали трябва да сме позитивни и добри.Нали всички тръбяха, че са себе си,.Коментаторите и те бяха много позитивни. А какви коментатори имаше в предишните сезони.

# 4 666

bouquet

За мен също са ми странни пишещите тук дами. Толкова са възмутени от езика на Станка ,а я обиждат с такива грозни думи ,че се срамувам. Голямо двуличие.  Sick

Твоят фаворит спечели, радостна си и е лесно да се изпъчиш като бяла и добра.

# 4 667
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
Напротив Станка си е чалгарка и не го крие, за Пламен имаш оправдание, ама за Мариан какво, аз се ядосвам че Мариан не спечели. Не харесвам борбата като спорт така, че не ме интересуват медалите, преди Станка да влезе в къщата ми беше безразлична, а сега ми е неприятна. Цинична, пияница, мъжкарана и най важното няма добро сърце ,ако имаше такова щеше да прости на Мира. Пламен каза ли лоша дума за някой, обиждал ли е  ?

Казах вече, аз също исках Мариан да спечели.
На Станка някой да и е поискал искрена прошка че да прощава? Мира дори не осъзнава как я е обидила, сама си каза, че не била направила нищо при Гала или не помня вече къде.
Пламен с думи не обижда, а с отношение. Много тънко и фино се гаври с хората и ги има за нищожества вътре в себе си, които са там да го уважават и почитат (но не и той тях) и да му помагат по пътя към върха. Ама то се иска усет и наблюдателност за да ги забележиш тия неща.

Беше коментирано вече, че Станка е искала от Мира съвет. То пък голямата обида, ама Станка до такава степн е свикнала всички да я боготворят ,че някой и каза истината и тя веднага обидена ,е по- по -лека хора сме. И според мен Мира не я е обидила ,но царица Станка друго мисли.Пламен не го познавам лично може да си е сложил маска вътре в къщата или това е защитна реакция ,някой близък приятел само може да каже какъв е в истинския живот.Може това да не е гаврене ,а вид защита той беше единствения неизвестен в къщата като мижатурка ли да се държи ,покрай известните нали трябва да изпъкне по някакъв начин.

# 4 668
Опа изненада Станислав Илиев  от сървайвър по прякор Финдо влиза в биг брадър олстарс 2013.

Това момче ми харесваше, дано не се е променил Peace

# 4 669
Извинявам се, ако е коментирано вече, но няма как да прочета толкова страници назад...Оказа се, че Мариан не си е виждал племенника, а Ваня уж се беше отказала от нещо, за да може той да го види?!

и малко по новият ББ - един от участниците ще е Финдо,

# 4 670
Реалната оценка за себе си не те прави достоен, напротив да виждаш че си прост и да не искаш да направиш нещо по въпроса също си е грешка.Ние няма как да забравиме Станка какво е направила ,защото постояно го изтъкват още от началото на предаването .

1. Как разбра, че не иска да направи нещо по въпроса?
2. Човек няма как да е перфектен. Обикновено си има приоритети и в тази насока се развива. За да световен шампион по борба няма как да е женствена и лигава като Лиана примерно, замисли се. Обаче заслугите на Станка са толкова големи, че в нейния случай сме длъжни да си затворим очите за дребните и кусури. А тя показа, че едри няма - не обиди никой, не направи мръзно на никой, не е подла, не е злобарка. Това че помни причинените и злини - че кой не помни цял живот нещо, което дълбоко го е наранило? Тия неща не трябва и да се забравят, защото ако забрави ще допусне Мира или нейна подобна пак да я нарани по същия начин.

# 4 671
  • Мюнхен
Удивена съм как от всичките ми коментари, успяхте да се захванете за единствения мой такъв, направен в състояние на афект. Да, сгреших! Бих се извинила на Станка, въпреки че най-вероятно няма да приеме.

При положение, че никога не съм писала тук и се чудех дали да го направя, явно твоят коментар ми е направил толкова силно впечатление и ме е провокирал да се включа. Пък и четох само последните постове след финала. За пръв път надникнах в темата, когато Пламен получи 80% вот защото не можех да повярвам, че има хора които му симпатизират. Но уви грешах.
А що се отнася за извинението, когато е от сърце, може и да бъде прието. Но Мира хем иска прошка, хем не спира да обижда. Прошка се дава на човек, който е искрен и осъзнава грешката си. Но тя се мисли за права. Тогава за какво извинение говорим?
Факт е че от всичките сезони на ВП и ББ, са много малко хората, които не се издъниха и заслужаваха да спечелят. Орлин беше за мен един от малкото. Не говоря за перфектни хора, такива няма.
Ако ми посочите кой наистина заслужаваше да спечели и защо, тогава ще се съглася, че Станка не трябва да е победител. Но когато нямаш никакъв избор и остава само един Мариан и една жена, която определено никога не трябваше да влиза в това предаване, защото от златното ни момиче, се превърна в момичето от село и повечето забравиха какво е направила за БГ, то тогава си казваш който и да е, само да не е Пламен или Ваня или Мира..... Станка има много минуси, но определено заслужава СПОРЕД МЕН много повече победата от останалите. Изключвам само Мариан.

# 4 672
За мен изразът "нищо особено" не е обиден, даже и да ми го кажат в лицето, не може всеки да ме харесва визуално.Не като да ти кажат, че си грозен например, това вече си е обида.
Всички деца са красиви и уникални, най-вече за родителите си, но за страничен наблюдател дадено дете може на външен вид да е "нищо особено". Peace
ОК. Приемам мнението ти. Моите възприятия са различни - на мен ми се струва обидно да кажеш за тригодишно дете, че не е нищо особено.

обидно е ако го кажеш на детето в очите. А аз това НИКОГА не бих направила. Казах го тук и се съмнявам, че детето го е прочело и се е обидило.

# 4 673
  • София
Извинявам се, ако е коментирано вече, но няма как да прочета толкова страници назад...Оказа се, че Мариан не си е виждал племенника, а Ваня уж се беше отказала от нещо, за да може той да го види?!

Ваня се отказа да види кучетата си и дъщеря си, за да може Мариан да види племеника си. Simple Smile

# 4 674
поздрави и благодарности за присъствието в темата...
  bouquet
Изводът, който си направих от този сезон, е, че никога повече не искам да виждам в това предаване хора (и особено спортисти), които харесвам и обичам. Станка влезе в Къщата като мой твърд фаворит и излезе като човек, когото дълбоко не харесвам. Но: винаги ще уважавам спортиста Станка Златева и ако продължи да се състезава, ще й стискам палци. Смятам обаче, че тя приключи със спорта, за съжаление. Радвам се, че се "запознах" с Мария/ан (забравих как беше Simple Smile), за мен това е човекът, който спечели най-много в този формат.
Макар че днес страстите в темата са доста разгорещени, за мен този сезон на ВИП Брадър нямаше да бъде същият без вас. Аз за пръв път май се включвам в подобна тема и искрено съм се забавлявала с коментарите ви - независимо дали съвпадат с моето мнение, или не. На едно от последните живи предавания нямах интернет и просто умрЕх от скука без вас Simple Smile. Надявам се и Ол Старс да гледаме заедно.
P.S. И се извинявам за дългите чаршафи, които пиша, знам, че е малко досадно. Сравнително рядко се включвам, но като почна, нямам спирка Simple Smile.

# 4 675
  • София
Обаче заслугите на Станка са толкова големи, че в нейния случай сме длъжни да си затворим очите за дребните и кусури. А тя показа, че едри няма - не обиди никой, не направи мръзно на никой, не е подла, не е злобарка. .

Ама и лъжеш.. hahaha Ти въобще гледала ли си този сезон на ВБ? Или смяташ, че хората в този форум, които недолюбват Станка просто я недолюбват, защото е шампионка по борба? Joy Вземи се стегни. Станка напави всичко това, което ти си изредила, че не е направила, мдам.

# 4 676
  • SF
че е логично все пак тя да е първа, защото е по-позната на публиката.

Зависи от какво се интересува публиката. За мен по-познат и по-известен е Мариан, защото сме били заедно на море преди години на Сл. бряг и ме вълнува модата, а не вдигане на тежести.

# 4 677
Поздравявам всички фенове на Станка  . http://www.vbox7.com/play:c5ebb7ed.  тук от клипа става ясно защо не носи полички  hahaha Мира е била права.

# 4 678

За първи път дете в ефир се държи нормално,сравнение с децата на Мишо
Личи си ,че средата в която живее няма насилие и не е необходимо да привлича вниманието на хората-родители полагат достатъчно грижи, и детето изглеждаше добре  Peace

що, кво им беше на децата на Мишо?
А това беше толкова безлично и отсъстващо, че се уплаших дали не са го упоили специално за церемонията

# 4 679

Ваня се отказа да види кучетата си и дъщеря си, за да може Мариан да види племеника си. Simple Smile

Да, но се оказа, че не са се виждали - така каза снаха му.

Общи условия

Активация на акаунт