VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 183
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 695
На всички възмутени, чувстващи се излъгани и невярващи на вота, предлагам да си вдигнат очите и да погледнат резултатите от последната анкета....мисля, че ще ви стане ясно защо резултатите от форумните анкети не съвпадат с реалните резултати. Голямата част от пишещите тук, припадаха от възторг по г-н Медаров, но са си останали май само с клавиатурната подкрепа. И да, аз също гласувам само на финала, като мен сигурно са много хора, вчера гласувах за Станка, колебаех се дали да го направя и за Мариан, но реших, че подкрепящите Пламен, ще пренасочат вота си към него, затова не го направих. Но като гледам колко от потребителите на форума реално са гласували, сега ми е мъчно, че не уважих и Мариан....

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 15:05 от Mesmunda

# 4 696
  • София
Ама Ваня наистина е силна жена, а Станка е добра и истинска. Не вярвах някой още да се съмнява в тези факти. 2 месеца ни бодоха очите

Станка е зла. И да, може би това е необходимо и достатъчно качество, за да тръшка успешно хора по тепиха. Обаче в реалността това качество няма да й бъде от полза, освен ако не реши да работи силовашка професия или пък треньор, след като се пенсионира от спорта.

# 4 697

Мира прости "скочубрата" на Станка и начина, по който шампионката я третираше.

А ти що реши, че и го е простила? Това, че протегна ръце да я прегърне може да е си е от чисто, натурално човешко лицемерие. Мира продължава тънко и "любезно" да се подиграва със Станка

# 4 698
  • Варна
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Редактирали са ми го, изтрили са линка и са сложили емотикон усмивка. Shocked
Цензурата я има във фейс страницата не от днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не беше във Фейсбук, а в леко жълт сайт.

# 4 699

Мира прости "скочубрата" на Станка и начина, по който шампионката я третираше.

А ти що реши, че и го е простила? Това, че протегна ръце да я прегърне може да е си е от чисто, натурално човешко лицемерие. Мира продължава тънко и "любезно" да се подиграва със Станка

А не може ли да е от благоприличие и добро възпитание?

# 4 700
  • София
Ама Ваня наистина е силна жена, а Станка е добра и истинска. Не вярвах някой още да се съмнява в тези факти. 2 месеца ни бодоха очите

Станка е зла. И да, може би това е необходимо и достатъчно качество, за да тръшка успешно хора по тепиха. Обаче в реалността това качество няма да й бъде от полза, освен ако не реши да работи силовашка професия или пък треньор, след като се пенсионира от спорта.

Oт кога амбициозните и добронамерени хора ги наричат зли?  newsm78

# 4 701
А какво стана с детектора на лъжата, на който щяха да подлагат Ваня, за купените гласове? Grinning

Симпатизирах много на Станка в началото преди да разбера какъв човек е. Всички, които я подкрепяха при номинациите казваха: "Да оставим на страна какво е направила за България, тя е страхотен човек". Ами не мисля така. Ако не бяха медалите никой нямаше да иска да спечели. Не симпатизирам на Мира, но след случката, която разказа за боя с възглавници се убедих колко злобно и отмъстително същество е Станка. Определено не искам да е пример за подражание на децата ми. Както казват някои хора: "Проблемът не е да си селянин, проблемът е да си селяндур", а тя е такава. И съм на мнение, че жена на 30 години, която няма мъж в живота си не е наред нещо, едва ли е само от работата. Имаме доста примери за успели спортистки със здрав брак и семейство.

Според мен трябваше да спечели Мариан. Той е красив, интелигентен, възпитан, добронамерен.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 15:15 от Bibi85

# 4 702
Предлагам ще в понеделник гост на Кафе е Станка а вторник е Мариян ,сряда Мис Пиги Ваня Червенкова ,четвъртък Пламен и в петък Лияна.

# 4 703
Много съм доволна от резултата. Станка си заслужи победата.
Станка зла?!? Глупости!
А момичето, което я нарече глупачка... Всъщност ще си замълча  Rolling Eyes

# 4 704
  • UK
а, тъмо щях да питам кой ще е утре при Гала  Grinning
аз мислех,че ще са в обратен ред

# 4 705
А Тервел нещо гледа да се измъкне от итервюта, да не вземат пак да го питат за Лиянчето Grinning Той не е бил гост при Гала, уж имал ангажименти Simple Smile

# 4 706
  • SF
Реалната оценка за себе си не те прави достоен, напротив да виждаш че си прост и да не искаш да направиш нещо по въпроса също си е грешка.Ние няма как да забравиме Станка какво е направила ,защото постояно го изтъкват още от началото на предаването .

1. Как разбра, че не иска да направи нещо по въпроса?

Интуиция, логическо мислене... ей такива неща, на които можеш да се довериш.

# 4 707
Ето това е победата благодарение на СИМ Картите на Ваня..Станка е победител...  Sickooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Вие нали не вярвате, че тези СИМ карти на Ваня са истина  Wink
Просто ни подготвяха, за да имат после обяснение, защо едно простовато, грубо и псуващо като тираджия момиче ще спечели въпреки явното неодобрение на повечето хора  Whistling
Изобщо не вярвам, че такива СИМ карти е имало, беше си ход на продуцентите

Станка си я гласяха за победител още от предния ВП. Всичко могат да изманипулират продуцентите, но ТЪПОТИЯТА Й - НЕ. ТЯ СИ ЛЪСНА НА ЕКРАНА, ЧИСТА И НЕПОДПРАВЕНА  Mr. Green
Няма как Медаров всеки път с такъв категоричен вот да е спасяван от публиката и изведнъж Станка да победи, затова измислиха това с картите на Ваня. Трябваше просто прасето да го дисквалифицират, а не да добавят измисления й вот и към Станка.

В какъв смисъл от предния ВИП? Участвала е и преди ли?

# 4 708
  • SF

Ако ми посочите кой наистина заслужаваше да спечели и защо, тогава ще се съглася, че Станка не трябва да е победител.

Е, ние това правим през цялото време!!!

Скрит текст:
Цялата тема се крепи на това кой да бъде победител във ВИП Брадър. Даже 9 теми!

# 4 709
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Редактирали са ми го, изтрили са линка и са сложили емотикон усмивка. Shocked

Егати цензурата! Под коя статия е това, нека да знаем кое изданието!

Общи условия

Активация на акаунт