VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 172
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 710
  • SF
обидно е ако го кажеш на детето в очите. А аз това НИКОГА не бих направила.

Ей това кака ти Станка как нарича "лицемерие"!!!!  Joy

# 4 711
От достоверен източник разбрах,че за вчерашното си представяне, НикитУ Кънчев освен хонорар е получил и доволно количество „Емека” ,за да изтрие лицето си и всичко останало,което се е зацапало.Освен това от „Чайка фарма „ са му предоставили цял кашон препарати за констипация, за да може успешно да контролира словесното и не само разстройство… Joy

# 4 712
Последните дни съм задавала 2 въпроса на мои приятели и колеги.
1. Харесвате ли пламен - отговор -и  да ,и не
2. Ще гласувате ли за него - отговор - не
 Това е! Може да му харесаш някое действие ,някоя приказка ,но като цяло няма да го подкрепиш.
Той досади дори и на Мариан. Съжалявам ,но чак пък звезда  Mr. Green

# 4 713
  • SF
Но със сигурност не я е молела ни в клин ни в ръкав по време на номинации, понеже може да е сигурна, че ще бъде излъчено,

Станка е била сигурна, че Мира ще излезе на тези номинации и я е питала какво ще говори от утре за нея навън, когато тръгнат да я канат по студиата да коментира. Мира й е казала, че това си е нейна работа, но Станка е настояла да научи какво е мнението на Мира за нея и съответно колко черна би я изкарала пред зрителите.
Защото там в ГрупЪтЪ има един синдром, че те нищо не правят, а пък все другите ги изкарват...

# 4 714
  • SF

Чисто любопитство - с кой музикален жанр описваш манталитета на Лияна, Станка и Ваня?

Лияна не знам, ама Ваня и Станка са като мен - не се асоциират с музикални жанрове

А логическото мислене работи ли?

# 4 715
  • UK
Синдрома на Групътъ  Laughing

Станка и Тервел най-много се интересуваха как ги представят навън, а гледам  Терлито е и недоволен нещо  Mr. Green

# 4 716
  • SF

Мира прости "скочубрата" на Станка и начина, по който шампионката я третираше.

А ти що реши, че и го е простила? Това, че протегна ръце да я прегърне може да е си е от чисто, натурално човешко лицемерие. Мира продължава тънко и "любезно" да се подиграва със Станка

Нали вече говорихме за логическото мислене.

Скрит текст:
Ох, и ако разровиш темата назад, ще видиш, че това, което ти и Станка наричате лицемерие, за мен е добро възпитание и, пак мое мнение, всички трябва да го притежаваме и изявяваме. Различие в ценностните ни възприятия.

# 4 717
# 4 718
Като мислещ човек веднага в сряда разбрах че се крои нещо нечестно и подло.Само не разбрах защо им е била Станка за победител.И като навързах нещата ,че Нова телевизия си е платформа на Герб нещата си дойдоха на мястото.Ваня е била щрих и помагач на целия фарс
Какво общо има Ваня с ГЕРБ . Алексей Петров  и Ваня са си почти роднини а знаем, че Алексей и Борисов са противници newsm78

и аз ви казах, че Ваня е там да им уреди сметките - перфектната героиня, или да го наречем сделката, и че тя няма да спечели, а тук се надъхвахте яко и смятахте, че това е възможно

# 4 719
Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace
Различни са ни възприятията явно. За мен е обидно да напишеш за едно дете, че не е нищо особено.  Не го разбирам. Не разбирам също и обидните квалификации спрямо жена му. Винаги съм се чудела как е възможно с такава лекота да напишеш, че някой е грозен. Да кажеш, че някой не ти харесва - това го приемам за нормално. Но грозните думи и епитети не мога да приема.

за мен е грозна, и щом аз го казвам е близко до ума, че това е мое лично мнение и не задължавам никой с него. Чета злоба в погледа и и затова е грозна. За мен грозотата идва от излъчването, а не от физиката. Физически нито е грозна нито красива - некаква никаква. Но има злобен поглед.
А детето наистина на пръв поглед не впечатлява с нищо. Иначе всички деца са ангелчета на фона на нас дъртите. Но това нито е физически грозно, нито красиво, нито е чаровно, нито излъчва интелект, предизвикателност или каквото и да специфично излъчване, нито ми се прииска да го гушна и целуна, нито се усмихва, а си гледа като пукалче, нито ревна, нито викна, нито беля направи... Абе нищичко не направи, което да го отличи.
Имам чувство, че тукашните влюбени в Пламен толкова са се увлекли, че като са го видели и вече са си представили, че са му втората майка и поради това са се умилили.

За първи път дете в ефир се държи нормално,сравнение с децата на Мишо
Личи си ,че средата в която живее няма насилие и не е необходимо да привлича вниманието на хората-родители полагат достатъчно грижи, и детето изглеждаше добре  Peace

Какво са направили децата на Мишо, на мен ми се сториха много сладки?

# 4 720
  • UK
http://www.youtube.com/watch?v=5Z7DuLPffq8-гледахте ли това?

Станка търси сметка от Нико Тупарев, за шамара, който е ударил на Ваня с твърденията за купен вот  Laughing

# 4 721
  • SF
И съм на мнение, че жена на 30 години, която няма мъж в живота си не е наред нещо, едва ли е само от работата. Имаме доста примери за успели спортистки със здрав брак и семейство.

Според мен трябваше да спечели Мариан. Той е красив, интелигентен, възпитан, добронамерен.

Ти недей така... Има и доста примери за спортисти с разбити бракове или въобще без.

Иначе за Мариан -  Peace

# 4 722
  • sofia
Що се отнася до подвизите, които върши...Ако имаш предвид спортните й успехи, последният кога беше, че не си спомням?  Thinking
Олимпийски игри в Лондон 2012

Станка Златева спечели сребърен медал в категория до 72 кг на турнира по борба на олимпиадата, след като отстъпи на финала срещу рускинята Наталия Воробьова.

Ох, не мога да се сдържа вече. Загубата на титлата от Станкуша е много подозрителна. Това, според наш приятел, бивш борец. Доколкото схванах, онази девочка я е преборила с коронен на нашата захват.
Драго ми беше с вас момичета!!! Hug

# 4 723
Хайде и от мен последно включване относно кукления театър, наречен ВБ, в който обаче марионетки бяха не актьорите, а публиката. Игра, в която победителят се оказа губещ, както всъщност и по-голяма част от играчите. Феновете на Станка, ако са честни със себе си, трябва да признаят, че негативите за нея ще са повече от ползите. От любимец на народа преди да влезе, стигна до положение името и да се свързва с  купуване на вот. И затова вината не е на противниковия лагер, а на продуцентите на предаването, заедно с Ваня Червенкова. Така че вместо лични обиди и нападки към участниците, си мисля, че възмущението трябва да бъде насочено именно към този, който пише сценария.

Обичам да споря, уважавам чуждото мнение (стига да не изкривява факти), но няма как да се аргументирам и да бъда разбрана, когато повечето хора са гледали само монтирани епизоди, с тенденциозни кадри и внушаващи коментари. Понякога имам чувството, че се боря с вятърни мелници. Най-голямото разочарование е не някой от участниците, а манипулацията, в която станахме неволни участници. Naughty

За мен е непростимо да бъдат канени за ВИП хора, известни с криминалното си минало, та даже и осъждани. Парадокс е, че докато гледа тези хора, от зрителя се очаква да избира бъдещ модел на подражание, че и хонорара да им плати. Най-големият парадокс обаче е, че се оказа, че именно парите и властта са тези, които дърпат конците. Чудесен пример за младото поколение и после - останете в България.

Flowers Bouquet В крайна сметка се радвам, че тук срещнах хора, с които да обменим мнения, позиции, че и любовни трепети  Grinning. Мисля, че на фона на негативизма, който се изля от екрана, темата си беше  направо разтоварваща. Извинявам се за дългия пост и ви пожелавам по-интересен и по-позитивен нов ББ.    superuu

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 16:00 от maruska

# 4 724

тук ли са трили коментар на Хексе или по друг повод го пускаш?

Общи условия

Активация на акаунт