VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 176
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 725
Обичам да споря, уважавам чуждото мнение (стига да не изкривява факти), но няма как да се аргументирам и да бъда разбрана, когато повечето хора са гледали само монтирани епизоди, с тенденциозни кадри и внушаващи коментари. Понякога имам чувството, че се боря с вятърни мелници. Най-голямото разочарование е не някой от участниците, а манипулацията, в която станахме неволни участници. Naughty

манипулация винаги има, самото шоу е такова, трябва да се гледа с по-трезв поглед и тогава нещата се наместват
а в мнителността си някои прекаляват просто и им се привиждат неща, които си имат съвсем просто обяснение, но така е, когато човек се ангажира емоционално с предаване и конкретни образи - нормално

# 4 726
Още ли дъвчем горчивата "победа"? Wink    

Станка си навреди най-много с това влизане в къщата - от една наистина всенародна любимка се превърна най-вече в любимка на Биг Брадър.
При влизането беше с почти 100% одобрение - аз самата виждах в нейно лице единствения достоен победител. Сега не е така и, колкото и да се плюнчат тук нейните фенове не могат да заличат негативите, които сама си навлече боркинята, защото фактът че тази  дискусия продължава да се води, означава че наистина доста хора се разочароваха от нея и това вече не може да са замаже и подмине. Биг Брадър и направи много, много  лоша услуга, но и сама си е виновна - да би мирно седяло - не би чудо видяло...  Peace

Лично аз не се чувствам разочарована от класирането - очаквах го и не ми пука, съвсем малко се надявах, че може  би към края все пак ще има някаква промяна от предначертания план,  но не би - истинските схемаджии в този сезон бяха Нико Тупарев и Ко. Единственото, което истински ме дразни е титлата "Любима звезда  на България" ... В тази връзка не бих възразила да се публикуват действителни резултати - колко човека реално са гласували, за да се види доколко помпозните приказки на Кънчев имат общо с действителността - ако са 1- 2 млн. Wink  нямам претенции към наименованието на титлата, ако не - нека от следващия път да измислят друга титла - например "Любима звезда на Тупарев, Кънчев и ... на още 2 000 (точната цифра се попълва от вота Wink)  успешно промити от тях  мозъци"  Mr. Green

Цитат
Фейсбук, Анелия Русанова:  Държавата на Станките (вече не сме на Златките)  

Всъщност, вече сме и на Златките и на Станките, а тя нали е и Златева  ... та още по-зле.  Peace

# 4 727
Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace
Различни са ни възприятията явно. За мен е обидно да напишеш за едно дете, че не е нищо особено.  Не го разбирам. Не разбирам също и обидните квалификации спрямо жена му. Винаги съм се чудела как е възможно с такава лекота да напишеш, че някой е грозен. Да кажеш, че някой не ти харесва - това го приемам за нормално. Но грозните думи и епитети не мога да приема.

за мен е грозна, и щом аз го казвам е близко до ума, че това е мое лично мнение и не задължавам никой с него. Чета злоба в погледа и и затова е грозна. За мен грозотата идва от излъчването, а не от физиката. Физически нито е грозна нито красива - некаква никаква. Но има злобен поглед.
А детето наистина на пръв поглед не впечатлява с нищо. Иначе всички деца са ангелчета на фона на нас дъртите. Но това нито е физически грозно, нито красиво, нито е чаровно, нито излъчва интелект, предизвикателност или каквото и да специфично излъчване, нито ми се прииска да го гушна и целуна, нито се усмихва, а си гледа като пукалче, нито ревна, нито викна, нито беля направи... Абе нищичко не направи, което да го отличи.
Имам чувство, че тукашните влюбени в Пламен толкова са се увлекли, че като са го видели и вече са си представили, че са му втората майка и поради това са се умилили.

За първи път дете в ефир се държи нормално,сравнение с децата на Мишо
Личи си ,че средата в която живее няма насилие и не е необходимо да привлича вниманието на хората-родители полагат достатъчно грижи, и детето изглеждаше добре  Peace

Какво са направили децата на Мишо, на мен ми се сториха много сладки?

Не знам какво  са направили....но с комплексите на бащата...  Joy
-Любима ми е Триете прасенца!
Накрая прасенцата паднали в една пропаст и отдолу се чуло - Кой ме цели с тия свине...
Какъв пример...какво възпитание hahaha
+Приказката за деца/Избиване на комплекси от страна на бащата/лош пример
+ това детето на Пламен е много малко
То се вижда родителите как възпитават децата си  Peace

# 4 728
Станка спечели, защото си има твърд "електорат". Не мисля, че участието й донесе позитиви, напротив. Много хора се разочароваха от нея. Гледам я как се ежи на Тупарев за Ваня, явно си е откровено тъпо момичето.
За мен Мариан е истинският победител, непознато лице, без платен и организиран вот, а вот в следствие на хорските симпатии. Според мен той е любимецът на България в случая.

# 4 729
Аз ще гледам утре вечер началото Simple Smile
За тези ,които се интересуват от All Stars
Пенка от Мис България май ще участва  Joy Joy Joy

Приятна неделна вечер и до нови срещи на всички   bouquet

P.S.Ето това вече е интересно и заслужава внимание Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 16:28 от Цвети М.

# 4 730

Поздравявам всички фенове на Станка  . http://www.vbox7.com/play:c5ebb7ed.  тук от клипа става ясно защо не носи полички  hahaha Мира е била права.

хора, тоя клип ме обърна с главата надолу и ме метна през прозореца. Станка била скрита лимонка. Смешно ми е МНОГО   Joy hahaha

# 4 731

Мира прости "скочубрата" на Станка и начина, по който шампионката я третираше.

А ти що реши, че и го е простила? Това, че протегна ръце да я прегърне може да е си е от чисто, натурално човешко лицемерие. Мира продължава тънко и "любезно" да се подиграва със Станка

А не може ли да е от благоприличие и добро възпитание?

по-скоро е проверка дали още и се сърди. Може да се е надявала, че в пиковия момент на щастие ще и прости без да се налага Мира изрично да и иска прошка. Или просто защото всички протегнаха ръце към Станка и Мира автоматично направи същото. Не знам - не мога да чета мисли. Ама не е със сигурност от добро възпитание и още по-малко от благоприличие  - Мира не ги притежава Wink

# 4 732
Още като влезе Станка и се знаеше че ще е победител , тогава за какво да гледам като знам края тъпа работа newsm11

# 4 733
Аз ще гледам утре вечер началото Simple Smile
За тези ,които се интересуват от All Stars

Аз не се интересувам, Peace  но бих им предложила една  лека  Wink промяна в регламента - първо да си го наградят победителя, а после да го започват  и "шоуто". 
По-честно ще бъде към онези, които се излъжат пак да гледат  Laughing 

# 4 734
  • SF
обидно е ако го кажеш на детето в очите. А аз това НИКОГА не бих направила.

Ей това кака ти Станка как нарича "лицемерие"!!!!  Joy

айде стига глупости, разбира се че не е лицемерие и Станка го знае. Тя не наранява Мира камо ли да нарани невинно дете.

Охххх... Забрави!

# 4 735
  • София
facebook
Цитат
Наталия Куцова
Това, което ми направи впечатление снощи е моментът, в който Пламен излизаше и Ваня влизайки от двора в къщата, каза нещо от сорта, че сега е спокойна вече и се обърна към Станка и й каза: " Сега ти ще си....." и млъкна явно усетила се, че казва нещо, което не трябва да се чува.

Точно това и на мен ми направи впечатление Peace

# 4 736
Още като влезе Станка и се знаеше че ще е победител , тогава за какво да гледам като знам края тъпа работа newsm11

Можеше и Тервел да спечели. Нищо не се знаеше предварително.Мариан ,ако беше  познат
на широката публика ,също можеше да спечели.

# 4 737
  • Варна

Можеше и Тервел да спечели. Нищо не се знаеше предварително.Мариан ,ако беше  познат
на широката публика ,също можеше да спечели.

Можеше, но на Тервел не му спестиха забежката с Лияна която се оказа фатална, макар да  му спестиха други неща показващи го в негативна светлина.
Освен това влезе с по-малко подкрепа от Станка, тя отначало си беше фаворитът на продуцентите.

# 4 738
http://hotarena.net/student-tvyrdi-biznesmen-ot-varna-mi-dade-pa … nikalni-razkritiq
Да и сладка горчивата и купена  победа на Станка от Ваня Червенкова.
Утре Лео ще влиза в биг брадър олс старс 2013

# 4 739
Вип Брадър е шоу,в което има манипулация.Но за първи път бяха преминати всякакви граници-от продуценти ,Ники Кънчев,гласа зад кадър,сценаристите на Алекс,коментатори.През цялото време се демонстрира двоен стандарт спрямо участниците.Ето днес гледах интервюто на Ники Тупарев.В него той каза,че по регламент няма ограничение на изпратените смс от една карта.Станка тогава го попита защо са оповестили вота на Ваня и са попречили на евентуална нейна заслужена победа.Тупарев отговори,че вота от сряда е бил фрапиращ-90 процента за Ваня,а всички останали са се вместили само в 10 процента и затова е бил огласен.След като регламента е такъв, за каква любима звезда на зрителите говорим?За мен няма значение,че моят фаворит Пламен излезе четвърти.Даже се радвам,че напусна по-рано този  сценарий с предизвестен край.Подозирам,че процентите на Ваня,Мариан и Пламен са били близки и от момента на временното спиране на гласуването са определили и реда на излизането им,който продуцентите са искали.За мен това шоу показа нагледно,че важат същите порочни правила от 90-те години.Дано Пламен да се върне в Нова Зеландия,а Мариан в Италия ,защото микроклимата тук е опасен за тяхното здраве,както между впрочем и за нашето.

Общи условия

Активация на акаунт