VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 213
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 680

bouquet

За мен също са ми странни пишещите тук дами. Толкова са възмутени от езика на Станка ,а я обиждат с такива грозни думи ,че се срамувам. Голямо двуличие.  Sick

Твоят фаворит спечели, радостна си и е лесно да се изпъчиш като бяла и добра.

Моите фаворити бяха двама. Всъщност не можах да харесам мира и пламен. Не съм добра ,но съм
много бяла. Не прощавам ,а и доста рядко се извинявам ,защото преди да кажа нещо го премислям.Предполагам ,че съм "сухар" ,но това също го има в живота.
Точно за това не се учудвам на реакцията на Станка спрямо мира.

# 4 681
  • Мюнхен
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
Напротив Станка си е чалгарка и не го крие, за Пламен имаш оправдание, ама за Мариан какво, аз се ядосвам че Мариан не спечели. Не харесвам борбата като спорт така, че не ме интересуват медалите, преди Станка да влезе в къщата ми беше безразлична, а сега ми е неприятна. Цинична, пияница, мъжкарана и най важното няма добро сърце ,ако имаше такова щеше да прости на Мира. Пламен каза ли лоша дума за някой, обиждал ли е  ?

Казах вече, аз също исках Мариан да спечели.
На Станка някой да и е поискал искрена прошка че да прощава? Мира дори не осъзнава как я е обидила, сама си каза, че не била направила нищо при Гала или не помня вече къде.
Пламен с думи не обижда, а с отношение. Много тънко и фино се гаври с хората и ги има за нищожества вътре в себе си, които са там да го уважават и почитат (но не и той тях) и да му помагат по пътя към върха. Ама то се иска усет и наблюдателност за да ги забележиш тия неща.

Беше коментирано вече, че Станка е искала от Мира съвет. То пък голямата обида, ама Станка до такава степн е свикнала всички да я боготворят ,че някой и каза истината и тя веднага обидена ,е по- по -лека хора сме. И според мен Мира не я е обидила ,но царица Станка друго мисли.Пламен не го познавам лично може да си е сложил маска вътре в къщата или това е защитна реакция ,някой близък приятел само може да каже какъв е в истинския живот.Може това да не е гаврене ,а вид защита той беше единствения неизвестен в къщата като мижатурка ли да се държи ,покрай известните нали трябва да изпъкне по някакъв начин.

Не си спомням да е ходила да и иска съвет. Напротив Мира не спря да и дава такива и да и прави анализи. На Станка и писна и и каза, оф кажи си го най-сетне, че да мирнеш.
Но със сигурност не я е молела ни в клин ни в ръкав по време на номинации, понеже може да е сигурна, че ще бъде излъчено, да "спомене между другото", че Станка си ляга с този и онзи и то за една нощ, нещо което тя никога не е разказвала и както самата Станка после каза, не е възможно  да се случи на известен човек като нея и то в село като нейното. Нали после ще я разнасят навсякъде. То в БГ и без това е модерно разни непознати личности да си приписват истории, само за да се прочуят. Но дори и да беше така... Кой я кара Мира в ефир и на живо да го каже, ако и мисли уж само доброто? И това да беше единственият и "грях" към Станка..... Пък после защо не и била простила.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 4 682

Между обиден и жертва има голяма разлика.

и каква е разликата, че не зацепвам?  newsm78

# 4 683
  • Мюнхен
че е логично все пак тя да е първа, защото е по-позната на публиката.

Зависи от какво се интересува публиката. За мен по-познат и по-известен е Мариан, защото сме били заедно на море преди години на Сл. бряг и ме вълнува модата, а не вдигане на тежести.

Аз също му симпатизирах най-много като човек и характер. За съжаление ние не сме имали честта да видим красивото му тяло на живо и то в Сл. бряг, така че пак повтарям. Избора беше между олимпийски шампион с кусури и не толкова познат симпатяга. За мен беше все едно кой ще спечели от тях двамата.

# 4 684
На мен пък ми направи впечатление, че някой се обидиха, не след като са им казали нещо, а след като нежната, морална и мила бизнесдама им обясняваше, че трябва да се обидят.

# 4 685
  • София
Не си спомням да е ходила да и иска съвет. Напротив Мира не спря да и дава такива и да и прави анализи. На Станка и писна и и каза, оф кажи си го най-сетне, че да мирнеш.
Но със сигурност не я е молела ни в клин ни в ръкав по време на номинации, понеже може да е сигурна, че ще бъде излъчено, да "спомене между другото", че Станка си ляга с този и онзи и то за една нощ, нещо което тя никога не е разказвала и както самата Станка после каза, не е възможно  да се случи на известен човек като нея и то в село като нейното. Нали после ще я разнасят навсякъде. То в БГ и без това е модерно разни непознати личности да си приписват истории, само за да се прочуят. Но дори и да беше така... Кой я кара Мира в ефир и на живо да го каже, ако и мисли уж само доброто? И това да беше единственият и "грях" към Станка..... Пък после защо не и била простила.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Колкото по-бързо продуцентите на предаването ВБ заличат всички доказателства за злия характер на Станка, толкова по-добре за нея. Защото ние, които гледахме предаването, си изградихме лошо мнение за нея именно по това, което тя показа при представянето си там. И злоба и тесногръдие и опити да се налага по най-дебелашки начин на другите и подигравчийство и тираджийски език и нетолерантност към мнението на други хора и грубост и необразованост и липса на обноски и възпитание - всичко това Станка не си го спести, а не го спести и на нас. Пък после да се чуди защо не я харесват някои хора.

# 4 686
  • София
Поздравявам всички фенове на Станка  . http://www.vbox7.com/play:c5ebb7ed.  тук от клипа става ясно защо не носи полички  hahaha Мира е била права.

Гледах клипа. Много епизодично участие на Станка. Да не би да намекваш, че  е би?! не ми се вярва!!! Ама никак!

# 4 687
  • Мюнхен

Между обиден и жертва има голяма разлика.

и каква е разликата, че не зацепвам?  newsm78

Ти сериозно ли?
Човек може да се обиди от отношение, жест, постъпка, дума и т.н. Това ни се случва ежедневно. Но това прави ли ни жертви? То ако е така, значи всички сме такива.

# 4 688
Като чета коментарите се радвам, че не гледах финала, щях да си изнервя. За пореден път се показва как всичко е въпрос на пари, който има повече да си купи победата, той ще бъде победител. Станка и ко. щом се радват на измислени хвалебствени коментари на Кънчев, живи и здрави да са. На Олимпиадата като не може да си купи първото място, поне във ВБ успя.

Никога не съм пускала СМС за подобен тип предавания и се радвам за което. Те сами показаха, че няма никакъв смисъл в едно нагласено предаване да се пускат СМС от хората. Ако толкова искате да си дадете левчето някъде, поне пратете СМС за някой човек в нужда Simple Smile

Никога няма да разбера манията на някои хора да се кланят на мутри с пари. Да си купят гласове, да крадат, да пребиват и убиват хора - не е проблем това, явно. Да се обяснява на г-жа Червенкова, че тя няма никаква вина, че са гласували за нея, е просто комично.
Взеха ни за абсолютно малоумници.

Ол Старс определено мисля да го пропусна.

# 4 689
  • SF
Казах, че е жертва, защото е станала жертва на обида на Мира, която дълбоко я е наранила.

Shocked

Аз този епизод съм го пропуснала. Разкажи, моля те, колко дълбоко я нарани и как? Какво се е случило на Станка?

# 4 690
  • SF

и спортистите са гласували са Станка да добавя.

Аз съм спортист. - Не сме!

# 4 691

Като си харесвате мутренския манталитет на Ваня и простотата на Станка - няма проблем, ама не се опитвайте да ми набиете в главата, че Ваня е силна жена, а пък Станка е истинска. Уважавам мнението на всеки, но не харесвам тона с който го изказват някои хора...  
Ако не беше толкова жалко, щеше да е много смешно ....

Ама Ваня наистина е силна жена, а Станка е добра и истинска. Не вярвах някой още да се съмнява в тези факти. 2 месеца ни бодоха очите

# 4 692
  • SF
Станка псува, но не обижда лично никой с такива епитети като твоите.

Всеки разполага със собствени епитети за обиждане. Думата "скочубра" я чух от шампионката. Но тя използваше и по-популярни думи като "лицемер", "долна", "отвратителна", "не искам да я виждам никога повече" - все обиди и все различни.

# 4 693

Като си харесвате мутренския манталитет на Ваня и простотата на Станка - няма проблем, ама не се опитвайте да ми набиете в главата, че Ваня е силна жена, а пък Станка е истинска. Уважавам мнението на всеки, но не харесвам тона с който го изказват някои хора...  
Ако не беше толкова жалко, щеше да е много смешно ....

Ама Ваня наистина е силна жена, а Станка е добра и истинска. Не вярвах някой още да се съмнява в тези факти. 2 месеца ни бодоха очите

Когато направих афектирания коментар снощи се оказа, че е недопустимо (което наистина е така), но когато Ваня крещи и обижда, а после реве, означава, че е силна жена. Объркани са ви разбиранията.

# 4 694
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Харесвах Мариан и Станка, но е абсолютно логично, че ще спечели човек като нея, а не непознат като него. Гласовете на Ваня не бяха прехвърлени към СЗ, затова не разбирам за какво говорят някои тук? Това се случва често, че някои хора гласуват САМО на финала. Между тях съм и аз. Никога преди това.
И аз никога не бих прегърнала Мира. Защо да го правя? Тя до последно обиждаше Станка. Където и да се появи не спря да се занимава с нея. А после тръгнала да я прегръща. Да трябва да се прощава, но не винаги и то САМО ако другият съжали, което Мира не правеше.
И аз не вярвам че Станка  я е наранила. Ако съм на мястото и, бих я съдила. Ако греша ще се извиня.
Съквартирантите също я обявиха за победител, явно не е чак толкова черна, колкото я изкарахте. Може да не блести с интелект, но е жалко, че ние българите сме свикнали да газим всеки наш сънародник, постигнал такива успехи и който е дал живота си и детството си за да се прочуе страната ни, защото на мен лично ми е писнало да ме питат дали Букурещ е столицата на БГ, а да се прекланяме пред простаци като Пламен, които не само са никой, но и парадират с неща, които не са постигнали и нямат.
Сега може да почнете пак с обидите и по мой адрес, но мнението на хора, които пишат такива коментари, като цитираният от мен горе, не може да ме засегнат.

bouquet   bouquet   bouquet

Аз също гласувах само на финала и то в последните минути Simple Smile

Подкрепях Станка в шоуто ,ще я подкрепя и на Олимпиадата в Рио!!!

Общи условия

Активация на акаунт