VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 431
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 755
А  Лео как ще влиза в All stars, нали му се родиха скоро близнаци, как ще остави жена си в такъв момент  Crazy.

Ч. Златка много ме трогна, като обясняваше как бившата жена на гаджето й я притеснявала, сигурно е очаквала да ги благослови  Grinning.

# 4 756
Ваня се кълнеше в децата си и не знам си още кой, че не е организирала гласуването....

Колкото и да се кълне, как да вярвяш на човек, който в 90% от времето крещи и сипе напрежение и негативизъм към хората и изведнъж когато е на пангара, става много хрисима...

# 4 757
  • Варна
Ваня се кълнеше в децата си и не знам си още кой, че не е организирала гласуването....

Колкото и да се кълне, как да вярвяш на човек, който в 90% от времето крещи и сипе напрежение и негативизъм към хората и изведнъж когато е на пангара, става много хрисима...

Не помня кой вчера каза, че Ваня е наистина добра, но само когато е във властова позиция. Много точен коментар според мен.

# 4 758

Не помня кой вчера каза, че Ваня е наистина добра, но само когато е във властова позиция. Много точен коментар според мен.

Благодаря, но съм виждала и по-добри властващи!!!

# 4 759
Да,негативите за Станка дойдоха най-вече от близостта й с Ваня.Но нали за човек се съди какъв е,когато е провокиран и поставен пред някакъв избор.

# 4 760

Кой ,освен мира  Laughing

# 4 761
На мен накрая ми беше много интересно кой ще спечели Станка или Мариан.

От една страна, очаквах Станка, понеже е известна любовта на хората към нея, но от друга... Всичките победители в тези формати са тип Мариян....и Део, и Орлин, и Македонеца...все позитивни и енергични хора, които гледат хубавото и ни даряват с усмивки и хубави емоции.

Очаквах по близки резултати.

# 4 762
bggirl22, Hug радвам се да те видя тук! Явно  сме си намерили достоен заместител за гледане-ВБ  Embarassed(аз  още не мога да се насиля да гледам новия сезон на великолепния)! Ти следеше ли живите предавания на ВБ?
Скрит текст:
ОХ и много целувки на  твоя БОНБОН! Липсва ми сладката му физиономия!

smile3514  Прочетох много постове и честно да ви кажа нито един не ме издразни толкова(всеки си има право на мнение), колкото постът  за "нищо особеното в детето" и "не блестяло с ......."(цитирам по памет!)
 АБЕ девойко, ти добре ли си???? Това е дете , а не стока от магазина,за която можеш да кажеш нищо особено! А пък другият ти коментар направо ме изчерви и изуми! Не вярвах някога ,че ще прочета такива думи написани от жена #Crazy за дете! И как за 5 минути определи физическите, интелектуалните и другите особености на детето!
 ААААААААА ще ми е интересна и характеристиката ти за детето на Лиляна!?

# 4 763
Добротата не е проекция на властта,а на същността на човека.Ако си истински добър,ще бъдеш такъв при всички обстоятелства.

# 4 764
  • Варна

Кой ,освен мира  Laughing

Мисля, че беше мъж.

# 4 765
  • Варна
Интервюто на Станка за Блясък:  http://www.bliasak.bg/stars/p3_24464_0.html

# 4 766
Аз също много се учудих като писахте, че Станка не подала ръка на Мира! Та в порта поздравът е задължителен! Дори и ако току що си загубил златото от някой - задължително го поздравяваш......

Та от тази гледна точка поздрава за спортистите си е чиста формалност и те го приемат точно така...

# 4 767
Аз също много се учудих като писахте, че Станка не подала ръка на Мира! Та в порта поздравът е задължителен! Дори и ако току що си загубил златото от някой - задължително го поздравяваш......

Та от тази гледна точка поздрава за спортистите си е чиста формалност и те го приемат точно така...

Поздравиха се ,но Станка не разреши да я целуне.Само това оставаше.

# 4 768
От начина ,по който Станка прие платения вот за Ваня  и тоталното и подчинение на мутрата Ваня започвам да си мисля,че платените победи не я стряскат и  честното селско момиче ги приема за нормални.

Станка много самоотвержено подкрепя уволнения си треньор, за който има обвинения от всички професионалисти ,че е продал златото  на  2- те олимпиади.Цената  била /според Станка/ над милион  и  той  отлично знаел как може да бъде победена Станка ........,но не го е направил, казва тя
Много е възможно да  е истина.....Много е възможно и Станка да  е знаела и била съгласна..
При злато за Станка-200 хиляди в бг......При загуба  за Станка милион и пак почести  и пари в бг

# 4 769
От самото начало знаели кой ще спечели....всички сме злобни  hahaha / нова тв

Общи условия

Активация на акаунт