VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 225
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 770
Станка много самоотвержено подкрепя уволнения си треньор, за който има обвинения от всички професионалисти ,че е продал златото  на  2- те олимпиади.Цената  била /според Станка/ над милион  и  той  отлично знаел как може да бъде победена Станка ........,но не го е направил, казва тя
Много е възможно да  е истина.....Много е възможно и Станка да  е знаела и била съгласна..
При злато за Станка-200 хиляди в бг......При загуба  за Станка милион и пак почести  и пари в бг
Е, това вече е несериозно. Кои са тези всички професионалисти?

# 4 771
Чухте ли какво каза Станчето за българският народ Laughing ?

Всички сме злобари и гледаме лошото  Joy !

# 4 772
"Хората са по-добри. Там, където и да отидеш на гости, ще те посрещнат, ще си говорите. Няма я тая злоба, тая маниящина да се правим на по-големи. А там хората ти се радват. Истински ти се радват. Там всичко е различно". Sick
http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/stanka-zlateva-skrom … amo-syrce-5998641

# 4 773
Всички сме злобари и гледаме лошото  Joy !
По-добре да не го бях чувала. Дано медийните й изяви бъдат сведени до минимум.

# 4 774
  • Мюнхен
bggirl22, Hug радвам се да те видя тук! Явно  сме си намерили достоен заместител за гледане-ВБ  Embarassed(аз  още не мога да се насиля да гледам новия сезон на великолепния)! Ти следеше ли живите предавания на ВБ?
Скрит текст:
ОХ и много целувки на  твоя БОНБОН! Липсва ми сладката му физиономия!

smile3514  Прочетох много постове и честно да ви кажа нито един не ме издразни толкова(всеки си има право на мнение), колкото постът  за "нищо особеното в детето" и "не блестяло с ......."(цитирам по памет!)
 АБЕ девойко, ти добре ли си???? Това е дете , а не стока от магазина,за която можеш да кажеш нищо особено! А пък другият ти коментар направо ме изчерви и изуми! Не вярвах някога ,че ще прочета такива думи написани от жена #Crazy за дете! И как за 5 минути определи физическите, интелектуалните и другите особености на детето!
 ААААААААА ще ми е интересна и характеристиката ти за детето на Лиляна!?

vvi Здравей радвам се да те видя тук!  Hug Hug Hug Hug И аз не съм гледала нито 1 серия и се чудя дали да го почвам. Не мога да се примиря с новата баба.

Скрит текст:
Мерси, бонбона расте, а другият месец чакаме и сестра му.  Hug

Определено някои хора тук прекаляват с квалификациите. Но да нападат децата, това е непростимо. И аз не харесвам Пламен, но определено не бих си го изкарала на жена му или детето му. Отвратително!

# 4 775
# 4 776
  • София

Всички сме злобари и гледаме лошото  Joy !
Ами какво друго се очаква да каже Станка  Shocked на нея и е толкова умствения багаж, че не се сеща че "злобарите' я избраха за  звИздЪ. Ама не се сеща щото знае, че и е "купен" или уреден въпросния "вот" .
Излагация пълна е Станка, хич не и трябваше да влиза в ББ.

# 4 777
Станка много самоотвержено подкрепя уволнения си треньор, за който има обвинения от всички професионалисти ,че е продал златото  на  2- те олимпиади.Цената  била /според Станка/ над милион  и  той  отлично знаел как може да бъде победена Станка ........,но не го е направил, казва тя
Много е възможно да  е истина.....Много е възможно и Станка да  е знаела и била съгласна..
При злато за Станка-200 хиляди в бг......При загуба  за Станка милион и пак почести  и пари в бг
Станка го разказа на Ваня една нощ,беше пийнала.

# 4 778
  • UK
Станка каза на Ваня, че от федерацията ги обвиняват,че са продали срещата за златото и са уволнили треньора и за слаби резултати.
Аз не вярвам  Peace

Бях в залата , Станка не беше на себе си и щеше да бие една от организаторките, която я караше да ходи да се снима с шампионката. То това не може да се изиграе, личеше си, че много я е яд. Все пак водеше в резултата, преди рускинята да я тушира.

Що се отнася до "слабите резултати" Валентин Йорданов, който е председател на федерацията по борба също спечели Олимпийската си титла от трети опит (ако добре си спомням).

Но Станкита има по-важни неща да уточнява в момента, като например защо Тупарев е злепоставил Ванчето  ooooh!

# 4 779
Преди няколко дни в живото Станка каза, че цялата федерация го твърдяла, но не било вярно.

# 4 780
# 4 781
  • София
моя фаворит беше Мариан, но уви Станка стана победител
идеи кои ще са новите съквартианти  Wink

# 4 782

Цитат
Най-честите обвинения от завистниците са за купуване или манипулиране на вота за гласуване. Те идват главно от женската част на нашия народ, която силно поддъжаше Мариан Кюрпанов, който завърши втори. Главната причина за тези женски симпатии е перфектната визия на фотомодела. Едно доста повърхностно мислене на българките, което е необяснимо.

Joy Joy Joy

# 4 783
  • Варна

Когато стартира предаването и всички харесваха Станка, Боби Ръгбиста беше писал във ФБ профила си:
"Харесвате Станка, защото няма за какво да и завиждате"

# 4 784

Цитат
Най-честите обвинения от завистниците са за купуване или манипулиране на вота за гласуване. Те идват главно от женската част на нашия народ, която силно поддъжаше Мариан Кюрпанов, който завърши втори. Главната причина за тези женски симпатии е перфектната визия на фотомодела. Едно доста повърхностно мислене на българките, което е необяснимо.

Joy Joy Joy
Цитат
Разбира се, че тя не е била фаворитът на абсолютно всички, но да очерняш така името на една от най-великите спортистки в историята на България е огромна простащина и липса на всякакви български ценности.

Станка Златева е човек, който отказа огромни суми пари и остана под българския флаг. Очевидно за някои това не е достатъчно, за да спечелиш “ВИП Брадър”. Интересно тогава кое
Е нали беше игра, и оценяваме играчите а не това, което са постигнали.
То все едно на олимпиада състезателките по борба да минават и през тест за интелигентност.

Общи условия

Активация на акаунт