Гласуване за най-талантлив творец във форума през 2013-та

• 5 615
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
  • в сърцето на един мъж...
Уау, Чек, трябваше да ги покажеш по номинационно време тия торти. Много са красиви, риспект bowuu

# 31
Е, не е честно. Искам два гласа - ангелина и Елинор! Няма да гласувам  Crossing Arms

# 32
Тортите които пусна Чек са просто невероятни!Какъв талант!Ако ми подарят такава не бих я изяла изобщо.Само как са тонирани лицата на човечетата!Фантастични са!Тази жена е голям талант-сладкар от класа!

# 33
  • Казанлък of all places
Моят глас е за Ели.

Нино, да те подкупвам? Simple Smile Че иначе ако трябва да готвя цяла тава мусака сал за Лаб, много ще му стане. Crossing Arms

Чек! Майкоу! За тази жена трябва отделна категория!

# 34
Мари Heart Eyes
Стиховете ти са прекрасни

# 35
  • Бургас
Мари!!! Hug
Най-искрените стихове!

# 36
  • Талант на 2012,2013 г.
Не мислех да пиша коментар, но като гледам гласуването и коментарите не мога да си замълча просто ей така.
Благодаря ви, момичета за гласуваното доверие, благодаря за топлината с която сте ме обгръщали винаги. Hug  bouquet
Дори и да не спечеля за мен ще е достатъчно това, което виждам сега и което прочетох до тук...

Това е страничката ми във фейсбук:

https://www.facebook.com/stihovete.na.mari

Бъдете здрави! smile3525

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 13:26 от Марѝ

# 37
  • София
Момичета, къде мога да прочета някой стих от Мари???

# 38
  Благодаря за номинацията. Някак ми е срамежливо да надничам тук без поне едно признателно - Благодаря  Hug Рисувам акварел, това е, което правя. Дори да не спечеля - пак съм щастлива.
Това са част от нещата ми:
https://plus.google.com/photos/109874237606269538578/albums/5831 … 5?partnerid=gplp0

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 13:45 от Елинор 777

# 39
  • в сърцето на един мъж...
Много красиви неща творите Hug На мен ми стана съвестно, изцяло съм новак в това поприще Embarassed Отскоро се занимавам с различни неща, но основно правя картички и декупаж. За съжаление албума ми е във фейсбук, но ето част от нещата, които съм правила.

Скрит текст:

Благодаря на тези, които ме номинираха и гласуваха за мен, голяма чест е Hug

# 40
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Глас за Гея, още щом пуснах анкетата Heart Eyes
Респект към всички творящи дами!

# 41
  • Сопот, Пловдив
Мислих да не слегам линк към мои творби, но някак се почувствах длъжна след като и момичетата по-горе пуснаха. В никой случай, не го правя с цел агитация, а и аз самата знам, че това, което пиша, не се харесва на всеки. Ето част от моите стихове и малко детски стихчета. Имам и малко проза, но е твърде аматьорска, за да я показвам.  Grinning

# 42
Хайде сега и другите номинирани да минат да се представят.  Peace Удачно би било те да се покажат, не ние да ги търсим.
 Simple Smile

# 43
  • Казанлък of all places
Аз  и до този момент не съм наясно благодарение на что съм в тази категория - като снимащ, като пишещ или като превеждащ човек? Имам блог, който откакто избраха Делян Пеепвски стои без движение, та не ще да е заради него.
В бележките ми са нещата, които съм писала , а от това може да се видят част от нещата, които снимам.
Тортите ми не са достойни за показване, ако и да са достойни за изяждане и моля да се счита това за покана за корумпиране. Simple Smile

Благодаря ви, 15 неизвестни другарчета!  Hug

# 44
  • София
Не знам кое не е ясно, в твоите творения виждам красива душа, а това е достатъчно да гласувам - Ангелина!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт