Гласуване за форумна банда на 2013-та

• 11 090
  • 235
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
За съжаление нямам поглед върху тазгодишните "банди", затова ще следя темата. Grinning

# 31
  • София
Гледах! Хареса ми! Препоръчвам! Искам да споделя!

# 32
Ужаси,мистерии,трилъри. Peace Много готини хора пишат там. Wink

# 33
Картичковата група  Hug

# 34
  • София
Категорично НВ-ВМХ!
Без съмнение най-полезната, информирана, сериозна, начетена и отзивчива група в целия форум!

# 35
  • В Космоса
Ужасиите   Peace  Пишат мистериозно (не)забравими коментари  Laughing

Joy

И аз тази година ще подкрепя бандата от темата "Ужаси, мистерии, трилъри". Всички участници до един са прекрасни, свежи и забавни.  Heart Eyes
Аватарките спечелиха миналата година, така че стига ми тая награда. Hug

# 36
Гласувам си за любимите аватарки. Една награда не стига.

# 37
Без никакво колебание- глас за "Гледах...". Всеки, на когото сме помогнали в търсене на филмово развлечение, знае защо Party.

Точно затова гласувах за тази банда  Peace Иначе не съм част от никоя, но честичко надниквам там, за да открия хубав филм за приятна филмова вечер. Глас.

# 38
  • София

Така, като гледам, това гласуване трябва да е в ''Кино и телевизия''. Ще е по-забавно и по-разбираемо.
Е, малко и от КиТ да има, няма само да клюкарим.

Последователна съм в четенето, затова.  Wink Иначе не си трудна за четене- пускаш по някоя 'заплаха', колкото да си пазиш виртуалният ескорт от мъже.  Laughing Не че някой ти се връзва, де.  Tired

Кво искаш да кажеш сега? Че трябва да споделяме повече с ближния ли? Rolling Eyes

Глас за Ужасите.

# 39
ВМ-НВХ  Hug

# 40
  • При децата ми
Глас за аватарните игри! Peace

# 41
  • Kопенхаген
Новият хит на сезона Картички от цял свят  Grinning

# 42
Глас за ВМ-НВХHeart Eyes

# 43
  • SA
 ВМ-НВХ!  newsm10

# 44
Боже опази, блажната тема - не, Ааватарките не са ме отчели с най-красивия ми аватар, другите не ги знам, но 100% съм сигурна, че най-много би ми допаднала Картичковата тема!
Гласувах.

Общи условия

Активация на акаунт