Мързеливи красавици - 29

• 46 774
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!  Heart Eyes
Къде сте? Никаква активност в темата..... Явно сте се отдали на разкрасяване и подготовка за Коледа....
Открих темата чак на 3 страница

Прибрах се снощи късно, но трябваше да домакинствам и да прегледам снимките....
Добре ми се отрази почивката, разходката сред природата, промяната....
Разкрасително съм на минимума.....
Пожелавам ви спорна седмица, изпълнена с усмивки, красиви мигове и щастливи преживявания!

# 76
  • София
Добро утро!Успешна седмица ви пожелавам!
 Имам повод да почерпя-днес с човека до мен имаме годишнина!Датата е малко спорна де,но така сме си решили,че ще е днешната.
Скрит текст:
Прекарах си добре почивните дни и с нови сили започвам седмицата Simple Smile Вчера вечерта се видяхме с приятели,ходихме в един наргиле бар,много приятно си прекарахме,обещахме си по-често да се събираме.Преди това с половинката бяхме в The Mall,взех си една ризка и дънки,но като цяло не съм очарована от колекциите.
 В петък пихме кафе с Ади,неусетно ми мина времето.Надявам се скоро пак  Wink

minana,да минава бързо този момент с неприятните случки и скоро да се похвалиш с  нещо хубаво!
 Ботите няма как да ги снимам,не мога да си свържа телефона към компютъра.Който е запознат с Нокиа Лумиа ще ме разбере  Laughing
* Боби *,имаш страхотно и много разбрано дете!Да ти е жива и здрава.
♥ Димяни ♥  Hug
Деси,имам планове за НГ още от миналия месец,резервирали сме си компанията една вила близо до София.

По последни данни ще почивам на един от работните дни по Коледа,ще ми се съберат повечко почивни,половинката пък ще си вземе отпуска и сега съм в търсене на хотел.За съжаление тези,които искам са препълнени Crossing Arms Чакам да стане 9 и почвам да звъня.
Харесах един,в сайта една информация,по имейл ми пращат съвсем друга,сега като звънна очаквам да чуя трето  Crossing Arms

# 77
Здравейте,момичета!
 Боби,една разходка винаги действа освежаващо,радвам се ,че си си починала.
 Димяни,как се справяш с 3 дечица?Аз с 1 едвам смогвам.
 Уикенда ми мина мудно и тягосно.ММ е с някъкъв стомашен вирус и само лежи и пъшка.Дано мине бързо.
 Бъбълче,честита годишнина!Дълги години щастие и хармония в живота ви!
  Почвам понеделнишки с кафе,пък да видим.... Hug

# 78
  • варна
Е, най после се разписахте Hug
 Уикенда при мене не беше нищо особенно Confused ! Оф, направо не знам какво да я правя тази моя коса - много суха я усещам последно време ooooh!

# 79
  • Велико Търново
Добро утро,красавици!Не знам дали някоя ме помни,не съм писала от лятото,но за сметка на това нищо не пропускам да прочета Simple Smile

Мими,за твоята суха коса имам няколко предложение-маската на Фито-Фито кератин се нанася 10-15 минути преди да влезеш да си миеш косата.На суха коса и така действа терапевтично.
Другото,което ще ти е много подходящо и е прекрасно е новата серия на Давинес Oil.От нея можеш да пробваш шампоана и балсама,а на измита коса да нанесеш млякото или олиото.Аз съм очарована PeaceКосата става приказна и четката върви като" бясна "през нея Simple SmileТрето е възстановяващата серия на Джон Фрида/червената/ в момента има промоция на шампоан +балсам+маска подарък.Цената на комплекта е 32 лв.Дано съм била полезна.

Днес евентуално ще се видя с Бисквитка и най-вероятно ще се сдобия с червило на ИСЛ Heart Eyes
Аз друго може да не правя,но разкрасяването ми е на максимално ниво.Фитнес 5 пъти в седмицата.Сдобих се със серума на Ланком за лице и един комплект на Лиерак крем+серум и така сега очаквам да се подмладя и да стана още по прекрасна,ако не просто ще съм минус една минимална заплата Mr. Green

Боби,на теб много сили и дано скоро половинката си намери работа Hug

Bubble,честита годишнина!Много години още в любов и разбирателство!

# 80
Добро утро  Hug
Момичета драми отвсякъде, моля ви стиснете по едно палче, че нещо много ми дойде  Whistling
По този повод не съм разкасена  Laughing
*Bubble*, честита ви годишнина, бъдете щастливи още дълги години   bouquet
blackisback, радвам се за фотографа, снимките са много хубав и важен спомен от този ден  Wink
siska79, помним те, по-често се разписвай  Wink
Боби, завид за разходката и смяната на обстановката  Embarassed
От мен успешна седмица  Peace

# 81
  • sf
Ето ме и мен, в коледна премяна  Joy
Тия жълти човечета са ми слабост, няколко пъти сънувах,че едно от тях ми е гадже  hahaha
Най-сетне се взех в ръце, та си оправих педикюра, петите ми вече не стържат по чаршафа  Joy
Станах по-редовна с лосиона за тяло, че бях на път да се превърна в динозавър.
Вчера щерката  си боядиса един кичур от косата със степче, та пробвах и аз, ама нищо не хвана, както и очаквах,де, тя мойта коса боя не я лови, истинска черна си е  Joy но при нея стана страхотно, защото й е тъмноруса. Та представете си какво слагат в тия степчета, щом така боядисват  Rolling Eyes
Някой питаше какво чета- сега съм на вълна крими,та си препрочитам романите на Чейс, които имам , после съм решила пак да чета Игра на тронове.
Леле, олях се с  писането, изчезвам  Mr. Green

# 82
  • София
Здравейте и от мен Hug
Чета ви редовно,но нещо така съм се скапала че дори не ми се пише smile3518
Тъжно ми е,мъчно ми е,имам да вземам важни решения,а нямам сили и смелост.Иска ми се да споделя с някой,но всеки си има проблеми и няма нужда от повече.

*Bubble*
,много щастие ви желая,много любов и много късмет.
 mimi_82,как вървят курсовете,давай съвети за разкрасяане.
На всички красавици пожелавам лека седмица и много  Hug
И за днес по темата съм само със сменен лак и то стана голяма мацаница...

Момичета кажете хубав крем за лице,но за 40+,все купувам и все нещо не ми допада,не че имам бръчки,но все пак имам нужда от нещо подходящо.

# 83
  • sf
шмурди,  Hug
ако не те притеснява онлайн пространството споделяй , така олеква малко или много. Аз редовно си мрънкам на виртуалните приятелки, вас още ви жаля  Joy

# 84
Ехооо, здравейте!
Какво сте се вкиснали, бре, мацки? Я горе главите, за всеки проблем има решение. И пишете - знаете, че тук сме си като в група за подкрепа HugАко не друго, поне ще ви олекне.
Аз оцелях след едноседмична ревизия...обаче събота  и неделя го ударих на мързел.
Иначе разкрасяването не го изоставям: косата киснах с домашен бъркоч с тривитаминол / за първи път пробвах/, ама днес на работата ме питаха какво съм си правила на косата, че много блести Sunglasses
Епилирах се, ексфолирах се, мазах крака,ръце, лице с кремове и лосиони.Оправих лака и се чувствам добре.
Друго интересно няма.
Айде чао ви засега, по-късно пак ще намина

# 85
  • София
Здрaвейте Simple Smile
Позaгубих се но нещо не остaвa време,a вечер съм смaзaнa...
Мaмa Дидче,ми кaщ Simple Smile то кaто нямaш избор свиквaш,нaгaждaш се и тaкa Simple Smileне могa дa се оплaчa,имaм железни нерви които сa ми сaмо от ползa Simple Smile
Зa боя съв,подстригвaне... тaзи седмицa ще е Simple Smileзa лaк съм но мaй нямa дa е днес.Купих си серумa нa Виши иделия... уникaлен Simple Smileимaм няколко нови лaкa.Взех си също нa Миксa вв кремче е кaзвaм ви стрaхотен,нaнaся се лено  седи мн хубaво.Също тaкa си взех крем зa ръце нa Биодермa зa 5,50 нa промо WinkSimple Smile
Тези дни бях нa лекaр и изсл сa ми добри явих се нa телк дaдохa ми проценти и ще взимaм пенсия

# 86
Здравейте красавици!
Простете ме, че така нахлувам... само ви чета по принцип, но съфорумничката не се е преборила с Лумията ...

Ботите няма как да ги снимам,не мога да си свържа телефона към компютъра.Който е запознат с Нокиа Лумиа ще ме разбере  Laughing

Свали си ZUNE - само така се връзва Лумията с компа...

Иначе аз няма с какво да се похваля. Не в дупка съм ами си е цяла пропаст - мизерии от всякъде.  Tired
Вчера се боядисах, днес на зъболекар за зъбен камък и така... А това с тривитаминола действа ли наистина и как се слага? Моята е станала една такава хвърчаща и много капе напоследък...
УХ, залях ви със сто питания...  Embarassed Всичко най- най-хубаво на всички ви желая   bouquet

# 87
Шмурди,всички сме имали трудни моменти,но когато резултата е съсипване,психясване и безсънни нощи-вземаш решение в полза на здравето и спокойствието си.Дано си мноооооооооого преди описаното от мен.
 Катенце-завиждам за ентусиазма...преди години и аз бях така.И съм с 2 ръце за Тривитаминола,но го правех с жълтъци,вит А и мед.Страшна маска.
 Понеже искам да избегна цъфтежа и косата ми да расте я мажа със зехтин половин час преди миене,и то само краищата.Има ефект-определено.
 Нещо нямам коледно настроение,ама като гледам-почти всички сме така....

# 88
Здравейте, красавици! Аз се подготвям за последния ми изпит за този семестър, стискайте ми палци...
Разкрасително съм си на обичайното, онзи ден се боядисах и отрязах връхчетата.
Бабъл, честита годишнина! Бъдете много щастливи още дълги години!   bouquet Колко години празнувате?
Минана, стискам палци!
Шмурди, сподели, ще ти олекне. Дано бързо вземеш правилните за теб решения!  Hug
Прекрасна седмица на всички!  Hug

# 89
  • варна
Ех, че е хубаво така като има материал за четене Heart Eyes

siska79 , беше изключително изчерпателна - можеш ли да ми дадеш линкове от къде мога да ги поръчам и последно на кое да се спра Hug Аз в момента съм със зелената на Керастаз , редувам със серията на Форс вектор. Много ти мерси Hug
шмурди , харесва ми лака Hug Не съм казвала нищо за курса, защото ще ходя в четвъртък - за първи път ще гримирам Simple Smile

В момента съм с маска - вит Ц, цедено мляко и малко трици Crazy

Общи условия

Активация на акаунт