Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 42 972
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Напоследък ме наболява ниско долу в слабините.Това нормално ли е за бременността? Миналия петък ме прегледаха нямах разкритие но усещам болка,а и вечер като се заседя после трудно ходя.

# 541
  • Велико Търново
sunny_28, според мен е нормално. Имах такива постоянни болки 2 седмици преди да родя предния път. Тази бременност от сега имам такива болки, при дълго застояване. Понеже работата ми е такава, че съм в седнало положение цял ден и при ставането усещам болка.

# 542
В ранна бременност имам кафеникаво зацапване преди една седмица беше придружено с болки  в корема предписаха ми дуфастон и но-шпа и поотмина но това зацапване преминава понякога в кървене но не обилно понякога спира за два дни после пак се появява и таман беше поспряло и имах полов контакт и сега пак има зацапване даже бих казала леко кървене  може ли да има спонтанен аборт

# 543
Не те ли предупредиха да не правиш секс?!? Отиди на лекар.

# 544
Не. Говорих с генеколга ми той каза да увелича дуфастона на 3х1 и след няколко дни да отида но мен ме притесни това сега бих казала че това кървене намалява но имам някакви слаби болки  в корема и кръста

# 545
  • София
Ако имаш кървене НЕ ТРЯБВА да водиш полов живот. Отиди при друг лекар, аз ако бях вече да съм там  Naughty

# 546
Вече няма да имам полови контакти дано няма проблем но вече не искам да видя лекари толкова ме наплашиха стана две седмици само по различни лекари всеки различно ми казва едни че не се вижда плоден сак други обърната матка трети ми казват мъртав плод и че при мен няма проблеми и последното мнение което беше е че може да не е имало никаква бременност а дефакто има кръвни тестове остановяват това и прегледите показват че има дебела лигавица и оголемена матка обаче никой не вижда околоплоден сак какво може да означава това

Нивото на хормона ми преди два дни беше 580

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 13:55 от AnMary

# 547
Потърси веднага, спешно лекар, защото ако кръвните тестове са положителни, а в матката не се вижда нищо, може да става дума за извънаматочна бременност, което е животозастрашаващо състояние!

# 548
правиха ми всички обстоен преглед вагинален и ехографи и кфо ли не не остановяват никаде да има околоплоден сак

може ли да не се вижда защото е твърде ранна бременност по изчиследния е в втора или начало на трета седмица

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 13:55 от AnMary

# 549
Кога ти беше последната менструация?

# 550
на 28.10.2013 а сега на 28.11.2013 получих леко зацапване и така до ден днешен като изклучим че има дни в който кървенето (зацапването) напълно спира

# 551
  • София
За извънматочна никой ли не те е гледал досега  Thinking

# 552
В  момента трябва да си приблизително в 6 г.с. + 2-3 дни, дори и да си имала късна овулация, пак трябва да се вижда нещо в матката.

# 553
ем гледаха ме поне така ми казаха че са ме гледали но за сега неможело да се каже нищо защото нищо не се вижждало  Sad мн се надявам да не е извън маточна  Cry много искам това бебе. Един от многото лекари който ме преглеждаха ми говореше вече за почистване на матката кюртаж ли ккакво беше немога да се сетя  Cry толкова  мн неща чух а незнам на кое да вярвам  ужасно напрежение и стрес незнам дали ще издържа  Sad

# 554
  • гр.София
denitoo_ss ти от къде си, кога последно беше на преглед??? В тази седмица би трябвало да се види дали има бременност и в матката и ако е извънматочна.Не трябва да чакаш 2 седмици в това положение,както те е посъветвал последния лекар,ами още днес отиди другаде.

Общи условия

Активация на акаунт