Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 320
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Ооо това ритмично потупване ли е хълцане  Shocked тцтц Simple Smile хахах значи и ние хълцаме
Аз днес цял ден лежа, седя нищо не съм свършила .. и пак корема ми е на топка  ooooh! ooooh!

# 571
Аз съм почитателка на д-р Михайлов. Ще съм по схемата му за лесно раждане. Иначе съм правила по него прочистването и съм много доволна!

# 572
  • софия
Фейсче, аз утре смятах да ходя на лекциите в Лабиринт, ако си навита ела с нас! Simple Smile
Иначе за четвъртък верно ще ни дойде в повече. От камизолките ме отказахте. Благодаря ви, на теб и на Панди за съвета. Ще взема блузки и ританки.

Иначе и ММ си хърка, ама мнооого прилично. Лекичко и като му кажа спира.

Ами тогава може да пробваме днес. Но нито знам кога ще дойде куриера, нито дали ще имам сили след неспане цяла нощ. Аз трябва да се мерна на работата тази седмица поне веднъж, а не виждам кога ще стане. Офффффф #Crazy Не мога да кажа за лабиринт нищо. Ще реща довечера. А за камизолки, не знам дали имаш предвид това, което си мисля - става дума за блузките бельо - от тях няма смисъл. На тяхно място на бебчетата се слага цяло боди с предно закопчаване - хем не е разгащено, хем лесно се облича. А ританки с блузки може да вземеш, аз имам от тях, имам и гащеризончета. Важното е отдолу че няма да му е голо кръстчето с бодито.

Това Даяна и Ники борсата в Хаджи димитър ли е ? Ако искате утре след лекцията да се фейнем до там, че и аз бих разгледала?

Я един въпрос. Усещате ли бебоците да хълцат? Аз поне по 3 пъти на ден, като единия път почти задължително е през нощта. Ама започне ли, няма спиране. Веднъж си направих труда да броя хълцуканията - хора, 150!!!!  #Crazy

Ихааа .. как ти се брои до толкова Grinning . Аз нещо нямам идея кога какво прави!

Вярваш ли ми, че всеки път си записвам на листче кога ми е следващият преглед, всеки път го губя и звъня на док да го питам.

О вярвам ти, правя го същото. И после си намирам листчето чак след прегледа. А тоя петък не го бях загубила , ама си мислех ,че съм запомнила и мъжа ми в последния момет видя че не съм от 13,30 ами от 13,10 та айде на бегом..

tonniny  , уф как мразя да спре водата...Иначе за косата винаги си имам сух шампоан на Шаума за екстремни ситуалции , че мойта много мазна, пък ако имаш някоя бутилка с мин. вода поне можеш да се освежиш.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:02 от Вuки

# 573
Котке, Звезден прах, ще дадете ли линкче или самата схема как процедирате с арниката?

Водата дойде!! Един час тече кафява, но вече е добре и успях да се изкъпя - сега съхна и отивам на срещата. Мивката обаче е догоре с чинии, пералнята чака, зелената идея на обеда ми се провали, но важното е, че аз съм вече за пред хората.

Аааа и най-интересното - от една седмица вече си имам и аз тъмна черта /която е доста светла и тънка де, ама все пак я има/ а сега в банята установих, че май имам не само черта, но кръст!!!  #Crazy Още една линия хоризонтално точно по равната част преди издутината на корема. Много ме досмеша!!!

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:10 от tonniny

# 574
ей ме нас след лекции. Скука беше. запознах се с 2 бременни и така.

Панди- честита финална права.  Hug

# 575
  • София
Момичета,а вие избрахте ли си педиатри вече?Аз съм в голяма чуденка!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 576
Оф newsm09.А днес нищо нямаше да правя.Облизах пак апартамента,3 перални занимания с ученичката и резултата- корем твърд като камък.
Моя принц хълца супер отчетливо,винаги го разбирам,и ритници си ми удря най-редовно и ме човърка до болка ами не му стига мястото на детето,разбирам го. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
Здравейте момичета, при мен новините не са цветущи. Обаждах се за резултатите от микробиологията и се наложи да ходя до лекарката за рецепта. Оказа се,че имам бактериална инфекция + гъби  Weary Лоша работа, иначе аз си се чувствам отлично, но явно изследванията показват друго. Сега съм на 2 вида свещички , пъро едните после другите... та така дано се оправя след това конторлна микробиология, абе.... кофти работа
за педиатър още не съм се спряла на никого, мисля декември да посетя 2-те между които се колебая и да видя дали могат да ме запишат.

# 578
Момичета, имам си най-накрая хубави новини!!! Днес с Мъжче май ще си поспим малко по-спокойни Simple Smile))

Котката Марта, искам да ти кажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, че ме изпрати при Стратиева!!!!!!!!!!!!! Чака се много при нея за преглед в частния й кабинет, но си заслужаваше отвсякъде! Техниката й е много добра и тя изглежда един компетентен специалист - надявам се да е наистина такава! Преглежда ни с бебето 1 час и половина и заключи, че:

- Че коригира термина ни и се оказа, че сме в 31 г.с. и 3 дни
- Че бебето тежи 1270 грама
- Че наистина бебето гладува и не наддава достатъчно (отговаря на 28-29 седмица)
- Че плацентата ми е предна и малка по площ (Степен на зрялост Гранум II)

Най-накрая се намери лекар да ми каже каква е причината, че бебето не се захранва добре! Аз за тази една седмица вече си бях представила всякакви болести и аномалии...!
Стратиева ни успокои много и каза, че със сигурност плацентата е причина, че бебето не се храни, защото не е порастнала достатъчно. Каза и че със сигурност не сме за болница поне за следващите 10 дни. Препоръча да ям 2 пъти на ден протеинови блокчета/шейкове с яйчен белтък и някаква специфична суроватка, както и да тъпча много червени меса и риба. Разбира се, продължавайки да си пия лекарствата.

Записах си час при нея за след 10 дни, а през това време ще си почивам, ще ям и ще ходя на тонове поне 3-4 пъти. Наистина бебенцето е недоносено, но се надяваме да дръпне още с теглото. Остава, че ще го извадят със секцио най-верочтно първата половина на декември, но това ще се реши според изследванията. Колкото до всички други изследвания - нямам бактерии, кръвта и урината са ми идеални и остава само да стискате палци бебчо да порастне, момичета!!!

И отново - Котката Марта, огромно благодаря! Живот и здраве, ако всичко ни мине както трябва, задължително ще те потърся, за да се видим на живо.

P.S. За същата Веси става въпрос, да Simple Smile

# 579
Ей, Катрин! Днес цял ден те мисля! Много се радвам че всичко  е наред с теб и бебока! Сега почивайте, хапвайте и растете спокойни! Hug

# 580
Браво, Катрин, много се радвам за хубавите новини и че всичко се изяснява лека полека! Сега папкай и си пий хапченцата и дано бебо го държат, колкото може повече в мама за да порасне голяяяяям мъж! Hug Hug Hug Hug Hug

# 581
Катрин,много се радвам за хубавите новини! Дано бебчето расте и да качи още,преди да го извадят!

Нашите момичета,които бяха на консултации-как е положението? newsm78
На студентките ни-успех в това поприще! Hug Hug Hug

На всички коремчета-много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 582
Денислава, Hug всичко ще се оправи, бъди спокойна!

Katrin Kavalova, супер новини, все това да се чува от теб!

А сега малко смях - не знам дали сте попадали на  следната тема в бг-мама, но аз се спуках от смях, а прочетох само първата страница - повече не можех да продължа. Уверете се сами - уникално е!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184485.0

# 583
Момичета, имам ускорено сърцебиене, пулс 97.
Кръвното ми е 110/70.винаги е в тези граници.
Бях на кардиолог, нямам проблеми със сърце.
Казаха ми, че може да е нормално при бременност, но ми се случва често тези дни.
При вас случвало ли се е такова сърцебиене?

# 584
Катрин хубави новини, супер е че всичко се изяснява!

Общи условия

Активация на акаунт