Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 338
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Вегетарианството няма нищо общо с хемоглобина. Вегетарианка съм от години, дори сега хемоглобина ми е 117-120..... Пълниценната диета , обаче има много общо с кръвните показатели и витамините.

# 541
  • София
Ох,и аз съм в отбора на неспящите!То киселини ли не ме мъчат,то таз ли не ме боли,то кръста и гърба ли небяха,абе страшна работа.Дано устискаме повечко....До януари има време... Hug Hug Hug

# 542
Хелоу и от мен!

Панди, честит 9-и месец - много се радвам - от тук нататък всичко ще бъде тип-топ!!!

За болките - аз нямам засега, само понякога се появява тежест ниско долу и тогава си нося корема с ръце ако съм в движение  Joy Иначе днес на гимнастиката направо умрях от задух - елементарните упражнения ми се опъваха, защото не можех да си поема дъх!!! Едно момиче, което е дула, ми обясни, че най-тежки са седмиците между 30 и 34 та няма нищо необичайно в това, че не се чувствам в кондиция. Снощи пък и аз имах киселини, ама то беше от лакомия. През нощта се събуждах на няколко пъти от храна в гърлото, пих накрая сода и ми мина. Но всичко беше защото цяла вечер лапах нещо - все до хладилника търчах. Та сега съм си наложила забрана след 19-20 макс нищо да не ям!!! Ужасно препълнена се чувствам и има защо - буквално ям всичко и по много! Сега съм си взела салатка за обед - да видим докога ще издържа на нея само  Joy

# 543
  • София
Фейсче, аз утре смятах да ходя на лекциите в Лабиринт, ако си навита ела с нас! Simple Smile
Иначе за четвъртък верно ще ни дойде в повече. От камизолките ме отказахте. Благодаря ви, на теб и на Панди за съвета. Ще взема блузки и ританки.

Иначе и ММ си хърка, ама мнооого прилично. Лекичко и като му кажа спира.

Ами тогава може да пробваме днес. Но нито знам кога ще дойде куриера, нито дали ще имам сили след неспане цяла нощ. Аз трябва да се мерна на работата тази седмица поне веднъж, а не виждам кога ще стане. Офффффф #Crazy Не мога да кажа за лабиринт нищо. Ще реща довечера. А за камизолки, не знам дали имаш предвид това, което си мисля - става дума за блузките бельо - от тях няма смисъл. На тяхно място на бебчетата се слага цяло боди с предно закопчаване - хем не е разгащено, хем лесно се облича. А ританки с блузки може да вземеш, аз имам от тях, имам и гащеризончета. Важното е отдолу че няма да му е голо кръстчето с бодито.

# 544
Ох, момичета, чета ви с "пазенето" и "натоварването" и чак ми се плаче...Аз на ден по няколко пъти вдигам детето - тежи около 13 кг Confused И то не, защото му се е приискало, а защото се налага - като се качваме в ГТ например, или като трябва да седне на седалка преди да е тръгнал автобуса...Че иначе рискуваме да се пребием и двете, знаете как карат...Та на този фон, това 3 кг, 3 литра ми се струва песен Confused
Аз също не спя, даже съм казала на ММ като си замине мама да се мести в хола. Или детето ме буди - да го гушкам, за вода, за мрънкане, или имам киселини и бебето рита или ММ ми мрънка, че се мърдам и не мога да си намеря място... Постоянно ми прави забележки и честно казано много ме дразни. Все едно на мен ми е кеф да будувам по цяла нощ, да ме ритат, блъскат, да се събуждам със стомашен сок в устата Close. С предната бременност последния месец и половина бяхме разделени и той реално не ме е виждал в такова състояние и все ми казва, че много пуфтя и съм мрънкало...Ми много ми е гадно, тежко ми е...Да бременее той ако иска вече..На мен ми е за последно, много ми тежи.
Днес от 14,30 съм на ЖК, затова ми стиснете едни палци  Praynig
Оф, оплаках се, извинете ме Blush

# 545
  • София
Кайлис, успех - и после на отчет  Mr. Green Аз момата вече я нося почти само на конче, че иначе просто усещам как бебето се пъне да изскочи  Joy Едва ли ти е успокоение, но знай, че ти съчувствам искрено  Hug Hug Hug

# 546
Панди, честит 9-и месец - много се радвам - от тук нататък всичко ще бъде тип-топ!!!

Хаха, ей Тони, пак нещо се обърка.  Simple Smile Казах, че започвам обратното броене ДО влизане в 9-ти месец, тоест до 29-ти ноември. Но благодаря все пак.  Hug  

Бейбифейс, на мен тапите въобще не ми помагат, дъскорезницата на ММ си я чувам стерео.  Joy Иначе според мен лично този метод с тапите не е подходящ за хора с малки деца. Все пак трябва да чувам, ако малката ме вика (тя спи в друга стая). С бебе хептен. Wink Стискам палци болките да спрат!!  Hug

Кайлис, станахме две на преглед.  Hug За ТМ, аааа ама ужасни са понякога. Аз като започна да ръгам и бутам ММ, той също започва да мрънка, понякога чак ми се сърди. На сутринта често не помни как е реагирал, ама аз помня!  Rage

# 547
Мили мами, искам да ви помоля, ако сте чувствителни по темата и по някакъв начин ви вълнува, да се присъедините към тази годишната ни кампания, за защита правата на жените . Кампанията е по повод 16 световни дни за борба с насилието, основано на пол. Организации от цялата страна ще участват в кампании по градове, организирани от Алианс за защита от домашното насилие и Българската платформа на Европейското Женско Лоби. Организации, чиято основна цел била е и ще е да защитава правата на жените и децата и да остоява и лобира за тези права .

Повече за организацията на кампанията и инициативите, можете да намерите в интернет , фейсбук страницата:

https://www.facebook.com/pages/Istanbul-Convention-Истанбулска-к … /1454328304793865

Ще се радвам да се организираме и да подкрепим и да застанем зад тази инициатива, защото тя най - вече касае нас жените и нашите деца .

Целта на тази годишната кампания е да се ратифицира, преме европейска конвенция, т.нар Истанбулска конвенция, чиято основна цел е жените да имат защита правна и юредическа на национално ниво от насилие

П.п за съжаление линка тук не работи, но е достатъчно да изпишете  Instanbul-Convention-Истанбулска-конвенция или цифричките и излиза.... 

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 11:35 от Звезден^Прах

# 548
Кайлис,  Hug аз съм абсолютно по същия начин по цяла вечер и то още от 5-и месец. За моя радост ММ изцяло ми съчувства и преживява с мен - веднъж не е измрънкал. Снощи ставах най-малко 6 пъти например! Отделно от въртенето и пуфкането и това, че постоянно му издърпвам завивката или му се карам, че заема много място, а на мен вече ми трябва повече. Абе кошмар съм в леглото, но търпи горкинкия. Наистина няма да е зле малко да ти влезе в положението ТМ, че ще яде шамари  Hug

Иначе за тежкото и аз исках да дам за пример мамите с деца, та другите да видят какво им е и да не мрънкат много-много! Аз също нося много тежко, но не се оплаквам - сама се товаря. Нямам нерви да изчакам ММ да се накани да отиде и да купи това, което ми трябва. Та всеки ден нося покупки с минимум 5-6 кг вътре по 4 етажа без асансьор. 6 кг. туба с вода оня ден докарах отделно от покупките.  Но аз съм си добиче  Mr. Green и много багаж мъкна. Виж обаче 13 кг. дете - наистина ще ми дойде много и затова правя поклон пред Кайлис, Панди, сестра ми и всички мами в това положение. Не знаете какво е детето да се размрънка и разплаче, че повече не може да ходи - 9-и не 9-и месец, грабвате го и го носите! Една приятелка така си отгледа децата, които са породени - тя в 8-9 месец, мъкне 5 етажа нагоре първото дете. Е, нищо не й стана да ви кажа. Така че това с неносене на тежко според мен е малко пресилено. Да, има опасност, ама от 3 кг. няма опасност нищо да се случи. В гимнастиката всеки ден правим упражнения с гирички по 3 кг., което подсказва, че даже може и да е полезно.

Панди, май май често ми се случва това с объркването - голям заплес съм станала. Вчера се връщах до лекарката да я питам за презаписания час в колко е, сестрата вика - ама аз ви дадох бележка и вие си я прибрахте в чантата - никакъв спомен от всичко това!!!

# 549

На сутринта често не помни как е реагирал, ама аз помня!  Rage

Всичко помня, аз...Всичко   Twisted Evil Joy Joy Joy
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug
Панди - успех на прегледа и на теб Hug
И въпрос - кой щеше да пие арника по схемата на д-р Михайлов? Че аз се чудя кога да ги почвам...

# 550

Бейбифейс, на мен тапите въобще не ми помагат, дъскорезницата на ММ си я чувам стерео.  Joy Иначе според мен лично този метод с тапите не е подходящ за хора с малки деца. Все пак трябва да чувам, ако малката ме вика (тя спи в друга стая). С бебе хептен. Wink

И при мен тапите не играят.. Спим по царски - в отделни спални - мрънкаше в началото, ама свикна къде ще ходи, само  бебето като се роди как ще е - не ми е ясно... най-вероятно ще спим заедно, така де ще бъдем в една стая пък кой ще спи и кой не, то е ясно.

# 551
Ааааааааааааа, бясна съм - нямаме вода!!!  smile3511 някаква авария и няма да има по план до 16 ч. А аз днес бях на гимнастика, т.е. цялата съм потна, косата ми е като на просякиня /защото гледам да я къпя на 4 дни и се омазнява накрая вече/, няма как салатата да си измия за обед, бях планирала и пералня да пусна, за да ползвам слънцето, а след 2 часа имам среща с приятелка - как ще се появя в този вид не знам!!!!!!!!!!!!!!! Мрън!!  smile3515

# 552
Я един въпрос. Усещате ли бебоците да хълцат? Аз поне по 3 пъти на ден, като единия път почти задължително е през нощта. Ама започне ли, няма спиране. Веднъж си направих труда да броя хълцуканията - хора, 150!!!!  #Crazy

Панди, май май често ми се случва това с объркването - голям заплес съм станала. Вчера се връщах до лекарката да я питам за презаписания час в колко е, сестрата вика - ама аз ви дадох бележка и вие си я прибрахте в чантата - никакъв спомен от всичко това!!!

Абе заплес си беше, заплес си остана.  Joy Hug Ама аз съм същата!! Вярваш ли ми, че всеки път си записвам на листче кога ми е следващият преглед, всеки път го губя и звъня на док да го питам.  Joy А той всеки път ми вика "Абе как може да си такъв заплес? Пред очите ми си записваш и прибираш листчето в портфейла."  Joy Обаче и той е страшен заплес и не пропускам да му "върна".  Laughing Много се бъзкиме. MM като е с мен умира от смях с нас. Joy

# 553
Пандичка да ти кажа усещала съм , понеже ми е първа бременност не мога да преценя точно дали е хълцане, но спред мен няма какво друго да е, усеща се ритмично и отчетливо. Случва ми се на няколко дни  Simple Smile
tonniny  Hug големи премеждия при теб Simple Smile пиши какво е казала лекарката тези дни като се видиш с нея Simple Smile
Успех на Кайлис и на Пандичка днес на прегледите, дано всичко е наред

# 554
На мен пък камизолките ми бяха много удобни за вкъщи - боди, отгоре камизолка и готово.

Днес много момичета са на преглед, някои с проблеми - стискам палци на всички  Praynig

Ние в петък вече трябва да имаме ламинат в цялата къща  Mr. Green Вчера сложиха саморазливната замазка и сега съхне.
И после Голямото Чистене и доизкусурителните работи и... Коледа дошла! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт