Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 349
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро! newsm46

Голям съм поспалан станала. Вечерта ходя като сомнамбулите, а сутринта ми се спи, само че куриерът на Спиди рано рано се раззвъня. Пристигнаха дрешките от Чочковците, направо са върха. Heart Eyes Сега след като се поосвестя малко ще си ги наредя в новия скрин. Бебко е почти обзаведен откъм дрешки останаха няколко ританки и камизолки и смятам това да му е.

И аз като Ели, ще изкарам шамарите. Момичета, пазете се, да не вземе сега всичките да наизкарате коледни бебоци от претоварване. Оставете сега малко мъжете ви да се тормозят.

Маги, кофти работа с настинката. За Биопарокса, не мога да изкажа компетентно мнение, но що си го пила с предишната бременност, значи трябва да е ОК.

Тука вчера за някакъв шоколад ставаше дума? Ма накъде без мен! Mr. Green Кафе не пия, но кофеина си го набавям с шоколада, иначе не се живееее....

# 526
desita bonita - Био-парокса е спрей, който се пръска в гълото и носът и се води локален антибиотик. Ще звънна по-късно на доктора си, ама той е толкова завеян, чеее не знам ще вдигне ли. Но все пак ще предприема нещо преди да съм се разболяла сериозно.

# 527
desita bonita - Био-парокса е спрей, който се пръска в гълото и носът и се води локален антибиотик. Ще звънна по-късно на доктора си, ама той е толкова завеян, чеее не знам ще вдигне ли. Но все пак ще предприема нещо преди да съм се разболяла сериозно.

Маги, аз в началото на бременността също имах зверски гърлобол и ми дадоха един спрей с прополис и невен, хомеопатичен. Е, разбира се не действа светкавично като антибиотика, но върши работа.

# 528

...
 Момичета, пазете се, да не вземе сега всичките да наизкарате коледни бебоци от претоварване. Оставете сега малко мъжете ви да се тормозят.....

Аз много ще се радвам, ако докарам дотогава!!! ЩЕ ви черпя всичкитеееее, ейййй!!!  Hug

А как ми се е дояло луканка и сланинка  Joy  аууу текат ми лигите  newsm53 И съм наредила на мъжо след като ни изпишат (дай Боже живи и здрави) от болницата на масата да има 10 вида луканки, пържолчици и тем подобни ... Еййй, това 9м да се лишаваш от най- обичаното не е лесно  Naughty, но резултата си заслужавааааа   Heart Eyes Heart Eyes

# 529
  • София
Ето го сомнамбула - от 3 до сега не мигнах. Shocked
Биопарокс съм пръскала във 2 месец, таман разбрах за бебето и се тръшнах с гърло и хрема. На мен много ми помогна и няма проблем при бременност, той е локален.
Деси,
Скрит текст:
аз ще намина по някое време към нашите и ако си си у вас, ще ти звънна да ми дадеш нещата и да ти дам парите.
Камизолки не купувай, а вземи цели бодита с предно заппокчаване. Четох из форума, че мамите не са доволни, все им било разгащено бебето. Аз ще ходя до Даяна и Ники тези дни да си набавя още малко 56 номер, че съм накупила все големи - 62.
И аз чакам куриер (пак). Останаха нещата от хиполенд и съм готова. Че доста се усложнява положението с тези болки и контракции и не знам дали след 10 дни ще съм в кондиция за каквото и да било. Почна да ме е шубе, че няма да дочакам януари. При мен един от проблемите, свързан със щитовидната жлеза е преждевременно раждане - на теория обаче, че те на практика нещата малко се разминават. На теория трябваше да имам и проблемно забременяване или мисед до 3 месец, ама на.... да чукам на дърво, задържа се чавето  Mr. Green
Елг, хайде приятни лекции.  Hug
Тори, аз си хапвам всичко, не съм се ограничавала дори от 2-3 парчета луканка. Ама сланина  #Crazy #Crazy #Crazy

# 530
Тори, аз пък не се пазя чак толкова откъм храна. Хапвам си луканка, не злоупотребявам де и не се тъпча в промишлени количества, но се случва. Плюс това доки ми каза "яж си всичко каквото ти се яде".

Бейбифейс, днес съм си в нас, така че когато искаш заповядай!
До Даяна и Ники с какво ще ходиш! Ако е удобно и аз да дойда? Blush

# 531
Здравейте и от мен. И аз хич не успях да спя, за разлика от предните 2 нощи.  smile3507 ММ се скъса да хърка и след като го помолих да си се върне на дивана (където до 3.00 гледал филм  #Crazy ) се оцъклих. Сутринта всички се успяхме,, едвам вдигнах малката за градина в 8.40.  ooooh! За днес имам планувано почистване на крака и разходка до някой магазин наоколо. Следобяд пък съм на преглед, нямам търпение.  Heart Eyes

Деси, аз не съм фен на камизолките. Няма такава странна и ненужна дреха. Бодитата и блузките наистина са напълно достатъчни.

Бейбифейс, казах ти - кажи на док за тези болки. НЕ са ОК!  Hug

Аз започнах обратното броене до влизане в 9-ти месец. После всеки ден за мен  ще е бонус, така го
чувствам...  Praynig

Добре дошли на Апостолова и Маги Тодорова.  Hug Само моля пишете на български! Wink

Хубав ден на всички!  Hug

# 532

А как ми се е дояло луканка и сланинка  Joy  аууу текат ми лигите  newsm53 И съм наредила на мъжо след като ни изпишат (дай Боже живи и здрави) от болницата на масата да има 10 вида луканки, пържолчици и тем подобни ... Еййй, това 9м да се лишаваш от най- обичаното не е лесно  Naughty, но резултата си заслужавааааа   Heart Eyes Heart Eyes

Оуу вчера и аз се заканих за същото - и двамата се мръвкари и едвам вече държа..
А моят човек милия все не смее да си вземе любимата пастърма и луканка и аз обикновено му взимам и после си я яде тайно  Mr. Green
И синьо сиренце ми се яде, и майонеза ми се яде, и, и  .. аре стига Laughing

# 533
Добро утро и от мен  Hug. Ох не успях да се спася от носещите вкъщи вируси, нали и щерката на училище и ММ даскал, тааа сега съм със силен гърлобол.
Някоя от вас пръскала ли е Биопарокс по време на бременност. От първата си бременност знам, че е разрешен, а и в интернет пише, че може да се използва по време на бременност и кърмене, а знам, че само това ще ме оправи бързо. Иначе с чайчета и евкалиптови бонбони ще има да се влача един месец и най-много да се влоша.
Пожелавам на всички ви прекрасен и усмихнат ден  Hug Hug Hug
По време на първата ми бременност си бях болна от грип лятото и ми изписаха точно Биопарокс.Разрешен е обаче е адски гаден ,аз като пръснех веднъж и в банята Sick.Това нещо е непоносимо.Но е разрешен да.

# 534
babyface76 Браво за лукакнката, но аз съм леко параноичка на тема токсоплазмоза ....
Дааа, всеки така реагира ... от малка обожавам сланинка нарязана на малки кубчета с хлебче ...  Joy hahaha ох, напуши ме смях , наистина съм за съжаление май  hahaha

Панди "ММ се скъса да хърка"  Joy Joy Joy Спокойно и при нас е така ... само , че аз съм с малко по-  твърда ръка, та направо му гепвам главицата и му я завъртам на другата страна Party ...  милия как ме търпи още не знам  newsm78

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 11:09 от toridim

# 535
Тори, хаха. Аз бутам, ръгам, въртя му главата, че и тялото на шиш, оправям му възглавницата под главата, абе каквото се сетиш. Но уви вече по-често всичко е без успех. Той е много странен - на фази, които не се влияят от сезона. Има месеци, в които не хърка, месеци, в които хърка само ако спи по гръб и месеци, в които нищо не помага и буквално спим разделени - като напоследък.  Confused И сега ми е адски тъпо, защото когато Анди се роди, ММ също ставаше през нощта и много ми помагаше. А сега, ако спим отделно, всичко пада на мен ли??? Ако пък спим заедно -> новородено бебе + хъркащо бебе на 34г = просто не спя по цяла нощ.  smile3511

# 536
  • София
Деси, още не съм решила кога да ходя до Даяна и Ники. Мислех днес да отида до работата и след това, но май ще ми стане много. Друг вариант е утре, но трябва до 3 да съм се прибрала, че от 3.30 съм на преглед, Т.е. да идем към обяд. И трети вариант е за четвъртък, стига да не ни стане много ходенето - хем на мол, хем до Хаджи Димитър. За утре май е най-добре. Иначе от тук се ходи директно с тролей 2.
Панди, казала съм за контракциите и утре съм на преглед, но болките са ми от 2 дни и не сме говорили за това. За хъркането ( за да не чуваш) на мен много ми помагат тапи за уши, от тези оранжевите на 3М. ММ не хърка много, но се обажда понякога. С тях изобщо не го чувам. Отделно всякакви други шумове не се чуват от съседи, аларми на коли и т.н. Само че това сега ще ми отпадне като "защитно средство" след раждането.

# 537
  • София
Здравейте и от мен!
Още на първият преглед доктора ми каза да ям всичко, за сметка на това с тази бременност се превърнах във вегетарианка. То си личи и по хемоглобина.
Много ми тежи корема, момичета. Място не мога да си намеря.Внимавайте с тежкото, на мен плацентата ми падна ниско след ремонта в 7 месец. Аз също имам усещането, че няма да дочакам термина, който ми е на 7 януари.
Много се радвам на студентките   bouquet, че намирате сили и в декември да ходите по лекции. Аз самата след работа едва издържам курса по английски, на който ходя и съм доволна, че е до края на месеца.
Лек и успешен ден на всички!

# 538
Фейсче, аз утре смятах да ходя на лекциите в Лабиринт, ако си навита ела с нас! Simple Smile
Иначе за четвъртък верно ще ни дойде в повече. От камизолките ме отказахте. Благодаря ви, на теб и на Панди за съвета. Ще взема блузки и ританки.

Иначе и ММ си хърка, ама мнооого прилично. Лекичко и като му кажа спира.

# 539
  • София
babyface76-мерси за бързия отговор.Никога не съм имала проблем с щитовидната жлеза,нито с някой от хормоните.Незнам защо си вкарах тази муха в главата!В четвъртък съм на преглед и ще питам доктора!За да съм по-спокойна!!!

Общи условия

Активация на акаунт