Отговори
# 45
От раждането ползваме Памперс Премиум Кеър,около годината реших да пробвам зеления Памперс Актив бейби,резултат жесток обрив от гела,с който са напоени пелените.Пак се върнахме на Премиум Кеър,кърпички почти не ползвам ,мия я.Не се е подсичала,но имам винаг Судо крем под ръка.

# 46
  • Оптимист по принуда
Памперс ,кърпички-Хъгийс алое,бепантен и судокрем.Нямали сме проблеми със сериозно подсичане досега/пу-пу/..

# 47
За баткото ползвах почти всички пелени на пазара, както и мокри кърпи. Кремовете бяха судокрем и бочко. Подсичал се, доста. За малкото ми казаха в болницата, че кремовете против подсичане исушават кожата и не е добре да ползвам постоянно такъв. Там я мажеха с олиото на хип при смяна на памперс. Така процедирам и сега. Ползвам за нея кърпички на Ганчев и пелени пуфис, памперс, лидълските от 15 и нещо. При ако мия дупето. Не съм имала проблем с подсичане

# 48
  • Бургас
Памперси - Либеро или Памперс Премиум Кеър.
Крем - Бепантен.
Мокри кърпички не ползвам, мия я с вода.
В редки случаи - Памперс мокри кърпички ако сме навън.

# 49
Пелени и мокри кърпички - Памперс
Крем за подсичане - Судокрем Peace

# 50
Памперси- Clever на Billa (взимах от ДМ памперсите преди това. Тези на Била са същите, но на по-ниска цена) Страхотни без аромати, без онова досадно влажно дупе при смяна и най-важното без останали топченца гел от памперса. Мокри кърпички ползвам от ДМ също. Lovely baby- два цвята са като зеленикавите повече ми харесват като аромат. Дъщеря ми е на 1 година и до сега нямаме подсичане. Профилактично 2-3 пъти в седмицата пръскам с Джинджира Алба Бебе. Този крем е невероятен за абсолютно всякакви кожни проблеми.

# 51
пелени-пуфис,мокри кърпички не ползвам мия ,крем-судокрем или бочко

# 52
Ние сме от раждането с пелени Памперс (и белите, и зелените сме ползвали),
мокри кърпи - памперс (също и белите, и зелените сме използвали) и крем за подсичане Бюбхен Simple Smile Всичко това = нито едно зачервяване, нито едно обривче (да чукна на дърво, на 4мес. и половина сме)

# 53
Ползвахме памперси Пуфис, от които се подсекохме страхотно. Док ни изписа крем по рецепта, която още пазя оправи ни за отрицателно време и разбира се веднага сменихме памперсите. От начало слагах Либеро те са страхотни, но ни идваха и скъпички и минахме на памперс с тях всичко е ок! Судо крем, който опитах да сменя с Хип, защото имах две тупички и пак почна да се подсича и върнах судото. Кърпи ползваме само на вън, когато се на ака  на чешмата с мустела гел и всичко е ок! Кърпите и аз ги плакна с водичка преди да ги ползваме иначе сме на Бочко с лайка! Поздрави на всички мами и успех с бебоците!

# 54
Използвам пелени, мокри кърпички и крем против подсичане на Бочко и въобще цялата им козметика и съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт