Отговори
# 30
Аз ще се обадя като черна станция, но най-доброто не е масовата козметика. Simple Smile

# 31

Да за съжаление и това е така Sad,но все пак вярвам,че повечето мамчета имат или не пари  Money купуват само най-доброто поне за своите деца.

Определено е така - няма значение колко е скъпо дадено нещо, най-важното е да понася добре на детето ми, но и не винаги скъпото понася добре на децата

# 32
Памперси Рufies + кърпички Event + олио (само за дупето) Hipp. Вечер след банята намазвам леко със Судокрем гънките профилактично, само където са се отбелязали ластиците на пелените. Досега не сме се подсичали. Praynig

# 33
  • София !
Памперси - Памперс , мокри кърпи - ганчев с мед и суодкрем . Ние сме се видели в чудо с подсичане  ooooh! Купувала съм кремчета от най евтино , до най скъпо и все е подсечена . Единствения който най много помага е судокрема , и пак от време на време се подсича жестоко - до кръв  Sad ooooh!

# 34
  • Варна
И ние като Шана - памперси Пуфис и кърпички Евент. Веднъж се подсече зад ушите и го намазах с една мостричка на Судокрем - оправи се. Другаде не се е подсичал и за това не сме представителна извадка за крема.

# 35
Пелени DM Babylove, мокри кърпи  Toujours ( LIDL) ,  крем само при нужда Бюбхен.

# 36
  • Sofia
Здравейте и от мен...до 1г.2м. нямахме грам проблем с подсичането, каквото и да ползвах, но от месец забелязах, че като хапне месо и се разстройва леко и от там почнаха проблемите със зачервеното дупе и подсичане....особено се засили като за пръв път купих пелени Ганчев...направо хвърлих пакета....ползвам кремче Нивеа, а като стане лошо подсичането педиатърката ни препоръча спрейче Джинджира, което е наистина вълшебно, много бързо премахва зачервяването и успокоява пъпчиците. И аз прибягвам понякога до кърпички, но водата си е вода, за предпочитане е!

# 37
  • Куциндрел
Пелени на DM (Babylove), мокри кърпички Бочко и бъркано кремче по рецепта в аптеката. Peace

# 38
Ето и моята комбинация:

Памперси - Пуфис
Мокри кърпички - Нивея, страхотни са и ги намирам на добра цена по два пакета, пробвах и други марки но тези най-много ми допадат!
Козметика против подсичане - Мустела вечер, бочко и нивея през деня ако се налага !

# 39
Пелени- памперс актив бейби или пуфис;
Кърпи- памперс
Крем против подсичане- бочко/здраве само като се налага! На 10 месеца сме и съм ползвала само 1-2 пъти.

# 40
  • София
Пелени Памрерс актив бейби-  кърпички Бочко- крем против подсичане Бочко

# 41
Пелени Молфикс/до скоро турски Памперс/-мокри кърпи Памперс-крем за подсичане Судокрем  Peace

# 42
  • София
пелени тожур от лидл, чaк сегa ги открихме, преди беше с пуфис, мокри кърпи кремa бейби или тожур пaк нa лидл, судокрем зa дупето Peace

# 43
Пелени - Памперс актив бейби
Кърпички - без кърпички, а миене
Крем - Судокрем, пудра на Джонсън

# 44
Памперса ни е на Памперс -  New Baby или Baby DRY, кърпичките също на Памперс Sensitive, взимах и на HIPP кърпички,но са толкова слабо напоени да не казвам почти сухи.Крема,който използваме е на Бочко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт