Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Маришка,дай да се чукнем с Булута,какво е това само вдигане на чашата

# 646
Момичета,колкото повече се вторачвам в снимките на Текин,все повече ми се струва,че проблемът няма да е никак малък. newsm78Този напълно отсъстващ поглед,странни пози-нямам търпение да го видя този филм.

Мъж разочарован от любовта, оттеглил се на този остров и отдал се на това което явно умее да прави - да рисува. Сигурно обаче комиксите му ще са  весели и ще отразяват някоя красива  и споделена любов.  Всъщност ... кой знае. Просто си мисля на глас.

Прилича на отшелник - скрил се от всичко и всички. Имаше нещо в подсказките за отминаващото време - как сезоните идват и си отиват. По всяка вероятност той е съхранил дълбоко в себе си една такава отишла си любов - но за него единствена. И е сам - затова е такъв. Никой не го търси и той не търси никого.

Но Ейлюл е на острова да го "върне" към света на живите. Да го накара да намери причина да погледне отново хората в лицата. Все си мисля, че причината ще е детето / може би негово /.

Първо снимаха в Истанбул, после на острова и пак в Истанбул.Имаше подсказка, че любовта им е започнала на яхта. Значи вторите  снимки в Истанбул може и да са за края на филма - Текин се прибира при семейството си.  Всъщност ... кой знае. Пак  си мисля на глас.

# 647
  • Пловдив
Момичета,колкото повече се вторачвам в снимките на Текин,все повече ми се струва,че проблемът няма да е никак малък. newsm78Този напълно отсъстващ поглед,странни пози-нямам търпение да го видя този филм.

Мъж разочарован от любовта, оттеглил се на този остров и отдал се на това което явно умее да прави - да рисува. Сигурно обаче комиксите му ще са  весели и ще отразяват някоя красива  и споделена любов.  Всъщност ... кой знае. Просто си мисля на глас.

Прилича на отшелник - скрил се от всичко и всички. Имаше нещо в подсказките за отминаващото време - как сезоните идват и си отиват. По всяка вероятност той е съхранил дълбоко в себе си една такава отишла си любов - но за него единствена. И е сам - затова е такъв. Никой не го търси и той не търси никого.

Но Ейлюл е на острова да го "върне" към света на живите. Да го накара да намери причина да погледне отново хората в лицата. Все си мисля, че причината ще е детето / може би негово /.

Първо снимаха в Истанбул, после на острова и пак в Истанбул.Имаше подсказка, че любовта им е започнала на яхта. Значи вторите  снимки в Истанбул може и да са за края на филма - Текин се прибира при семейството си.  Всъщност ... кой знае. Пак  си мисля на глас.

Започваме да събираме подсказките на Керем Дерен.
1. Подсказка:
"Искам веднъж в живота си да повярвам в истинската любов"- каза той.
"Ти бягаш от действителността" - отвърна жената.
2.Подсказка:
"Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"
3.Подсказка:
"Не да обичаш, историята е спомен за любовта...."
4.Подсказка:
"Няма да се загуби. Вълните ще го понесат и където и да отидеш, те ще го докарат на брега, там където си ти."

# 648
Марта,поживем увидим,както се казва.Неведоми са пътищата на фантазията на Керем Дерен.

# 649

Ето ви още един гръб от времето на грънците. Simple Smile) Като пуснат филма, всичко ще стане ясно. Simple Smile)) Дерен ни дразни с подсказки и снимчЕта... накрая пак ще е на неговото, не на нашето.  Simple Smile))

# 650
  • Пловдив

http://www.mbc.net/ar/programs/extra-turki/articles/%D8%A7%D9%86 … %A7-.html#comment|list?utm_source=hootsuite&utm_medium=web&utm_term=wakamel&utm_content=&utm_campaign=smu

Относно анкетата на арабския канал MBC, има допълнителни обяснения. В момента за позиция "Гласуване за любим турски актьор, който ще получи титлата "Звезда на Турция"", се състезават 20 актьора в първата фаза. Те ще бъдат редуцирани до 10 в последния етап на гласуването.

# 651
Един голишарко от мен.     Heart Eyes Hug

# 652

Открийте 10-те разлики.

# 653

Аз пък ви спретнах набързо колаж с голяма компания, за да не се чувствате самотни на масата. Simple Smile))

# 654
Здравейте,момичета!
Благодаря за снимките !
Мисля ,че Текин е загубил паметта си ,след преживян инцидент .Комиксите му ,ще са свързани с миналото  ,което той подсъзнателно пресъздава . Любовта не си е отишла ,тя е останала във времето преди инцидента .Ейлюл ,ще  открие Текин  ,виждайки   живота и любовта си в тези комикси .
Любимата жена и детето ще го върнат в реалността .
Така мисля аз!

# 655
  • AMS

Tой не търси никого.

# 656
Здравейте,момичета!
Благодаря за снимките !
Мисля ,че Текин е загубил паметта си ,след преживян инцидент .Комиксите му ,ще са свързани с миналото  ,което той подсъзнателно пресъздава . Любовта не си е отишла ,тя е останала във времето преди инцидента .Ейлюл ,ще  открие Текин  ,виждайки   живота и любовта си в тези комикси .
Любимата жена и детето ще го върнат в реалността .
Така мисля аз!

Дочи, харесва ми този сценарий.

# 657
Добър вечер ,Дива!
По-добре сам ,отколкото зле придружен !

# 658
  • Пловдив

Аз пък ви спретнах набързо колаж с голяма компания, за да не се чувствате самотни на масата. Simple Smile))

Страхотен колаж. Ами Енгин е постоянно в мислите ни - той знае, че го обичаме - самотни няма - в мислите и енергиите сме заедно. Това е фенската любов.
Скрит текст:

# 659
Добър вечер ,Дива!
По-добре сам ,отколкото зле придружен !

Дочи, тази вечер си невероятна!  newsm10

Постът е право в десятката, сценарият - също!

ДиваHug хареса ми идеята!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт