Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 383
  • 747
  •   2
Отговори
# 630
Ето, ти нали ги споменаваш, Дези.
Не ми е възможно да напиша никовете на всички момичета публикували в темата, защото са много.

Но тези, които правят колажи не са чак толкова много. Изпуснала си "тактично" само Ангела. , всички други си изброила . Помисли си зашо?

# 631
Помислих си.
Не ми харесват.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:40 от AureliaFelix

# 632

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:34 от milkaradeva

# 633
Помислих си.
Не ми харесват.

Аха. Шеше да ме изненадаш,ако поне един ти е  харесал, ей така за разнообразие.  А тези, които са недоволни означава ли по дефолт , че не обичат Енгин?  newsm78 Защото си ги сложила сякаш в отделна категория.  newsm78

# 634

С всеки изминат ден се доближаваме все по-близо до ЕНГИН - ТЕКИН...  Two Hearts

.................................................................................

И отново нещо за настроение в хубавата вечер, която ни предстои.

Simple Smile  bouquet  Simple Smile
Скрит текст:

-Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън!
-Хайде! А къде?
-Пица да хапнем?
-Не -е...
-Китайско?
-Омръзнало ми е!
-Рибен ресторант?
-Не ми се яде риба в момента!
-Нещо на скара?
-Стига с тая скара!
-Суши?
-Оризът им е гаден!
-KFC?
-Пърженото е тежко!
-Да боднем в Хепи?
-Само селяни ходят там!
-Добре, къде тогава искаш да идем?
-Все ми е едно! Където ти предложиш.
[/b][/color]

# 635
Дейзи, насила може да вземеш, насила не можеш да дадеш.

Ангела, благодаря ти за поста, на мен ми беше интересно да прочета за док. филм, както и да гледам анонса към него.

Мюсюлманските жени са доста далеч от нас като култура, традиции и възпитание. За някои неща може да им завидим, за други - да им съчувстваме, но преди всичко да научим нещо повече за техния начин на живот.
И колкото и да сме различни, май в едно си приличаме - всяка иска да има до себе си мъж като Керим.  Simple Smile
Ама такива са голяма рядкост, има съмнения дори, дали въобще съществуват.  newsm78
Затова - късмет!  Simple Smile

# 636

Моментът  от днешната серия който ме впечатли най-много.

Как го написах, все едно гледам серията първи път -

Но днес ме трогнаха сълзите и болката на Вурал.

След инцидента той остана сам - единствен осъзнаваше както вината си, така и безсилието си да промени статуквото. Ако имаше семейството до себе си - може би нямаше да се съсипе толкова психически.  Отвратих се за пореден път от Леман.

По принцип ненавиждам позицията "любовница" и "любовник" .
А когато става въпрос за хора имащи семейство /нямам в предвид само Леман - за сериала / говоря по принцип - тогава съм отвратително безкомпромисна. Тези хора престават да имат всякакво уважение от моя страна. Преставам да се занимавам с тях - просто се превръщат в напълно непознати. Мразя да гледам и филми с такава тематика. Дори се учудвам, че филм /сериал/ издига в култ точно такава любовна връзка. Това е грешно от всякаква гледна позиция - социална и религиозна. За мен за грешници.

Да се върна към Леман. Единствената от майките която не приех като такава.
Дори Хелмие въпреки лъжите си и цялостното поведение успя да  събуди някакво съчувствие когато депортираха Ердоан и тя се молеше да го види.

# 637
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683463768340820&set= … ype=1&theater

Тази снимка е подарък за феновете на Енгин Акюрек от Керем Дерен.
Скрит текст:
Enginseverlere Kerem Deren'den bir hediye...

# 638
Момичета,колкото повече се вторачвам в снимките на Текин,все повече ми се струва,че проблемът няма да е никак малък. newsm78Този напълно отсъстващ поглед,странни пози-нямам търпение да го видя този филм.

# 639

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683463768340820&set= … ype=1&theater

Тази снимка е подарък за феновете на Енгин Акюрек от Керем Дерен.
Скрит текст:
Enginseverlere Kerem Deren'den bir hediye...

Grinning Grinning Grinning Благодаря за страхотния подарък!   С нова снимка влязох днес, и с нова излизам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна вечер МОМИЧЕТА!
   bouquet

# 640
Момичета,колкото повече се вторачвам в снимките на Текин,все повече ми се струва,че проблемът няма да е никак малък. newsm78Този напълно отсъстващ поглед,странни пози-нямам търпение да го видя този филм.

Добре дошла в клуба!  Wink
А снимката, дето танцуват с Фарах? Стойката му?
Имаше предположения за ментални проблеми, аз не смея да гадая. Ще поживеем - ще видим.  Simple Smile

# 641
Привет! Simple Smile

Ние пък вдигаме наздравица. Simple Smile) Хем му е време, хем да се почерпим за здраве за двойния подарък днес. Simple Smile)

Марианка, благодаря за барзото и актуално информиране за всичко ново около нашия любимец.  Hug

# 642
Здравейте и от мен мили мои.Много писали и много творили през почивните дни.Най-напред на голяма патерица искам да поздравя Тануша за рождения ден-да си ни жива и здрава и винаги усмихната.Много любов,здраве и късмет.Да благодаря на Маричка и Ели за стахотните  колажи,които творят с толкова любов.На Маричка и Хаяско за новите снимки-нашето момче както винаги е страхотно.Не му трябва компания за да се чувства добре.Сега се връщам да ви дочета.Обичам ви и ви прегръщам силно.       Heart Eyes Hug  

# 643
Валя,аз отдавна съм в този клуб на чуденките.Само че на моето предположение,че двамата танцуват момичетата писаха,че според тях Текин държи някаква кутия,дори някой я нарече кутията на Пандора.Е,да е живот и здраве,ще видим какво ще ни поднесат.

# 644
  • Пловдив

Снимките не са нови. Те се появиха в нета на 8 октомври 2013. Просто сега уточняват, че Керем Дерен ги е направил/по скоро е разрешил да се пуснат за феновете на Енгин.
.....................
Според мен проблема е в приемането, изживяването, спомените на любовта, а не в някакъв недъг на Текин. И подсказките говорят за любов....
Скрит текст:
Започваме да събираме подсказките на Керем Дерен.
1. Подсказка:
"Искам веднъж в живота си да повярвам в истинската любов"- каза той.
"Ти бягаш от действителността" - отвърна жената.
2.Подсказка:
"Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"
3.Подсказка:
"Не да обичаш, историята е спомен за любовта...."
4.Подсказка:
"Няма да се загуби. Вълните ще го понесат и където и да отидеш, те ще го докарат на брега, там където си ти."

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 19:12 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт