Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
За пет минути не ме оставят... ей! Smile
Ако не съм сам, ще ме изрежат, сам ли съм - ще ме клонират!
Браво!
Прекрасно, Маричка, взех си го, да знаеш!

# 661

И момчето е страхотно, и колажът !

# 662

Открийте 10-те разлики.

velijana, наистина ли са 10 разликите? Аз откривам 5, дори в петтата може би се заблуждавам. Харесвам тези загатки за разликите, но нещо не мога да се справя с тази.
Давай малко жокери.   

# 663
Марта  ,само любовта е тази ,която ще го върне на брега ,там където е тя!

# 664
Димана,аз самата открих 8,за последните две се предадох Joy Joy
Чакай сега по ред:бието на Енгин,копче на Берен,щнолката на косата й,до лявата ръка на Енгин има нещо,между тях има едно бяла нещо като кладенец,чепът над главата на Берен е по-къс,при антената на покрива има разлика,единият прозорез е по-тесен.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 21:09 от velijana

# 665
Маричка за колажа    love001 ,Дочи,много хубав сценарии     love001     Един страхотен Керим.         Heart Eyes Hug 

# 666
Дочи, вярвам и аз ! / Текин ще бъде щастлив накрая /

А за Енгин - винаги с любов и уважение !

Велияна, очилата ми  освен една покрита с листа  кофа ? - друго не видяха

# 667
Скрит текст:

Така изглежда афишът на документалния филм "Kismet", в който гръцката режисьорка и журналистка Нина Мария Пашалиду изследва въздействието на турските "сапунки" върху битието на мюсюлманските жени в Арабския свят.
   Преди месец, нашата съфорумка dettodorowa бе публикувала в темата информация за филма, поместена в българския вестник "Дневник".

Всеки може да прочете статията, в която се разказва сюжетът на "Кismet" ("Късмет"). Две от неговите истински героини са намерили сили и смелост да променят живота си, именно след като са гледали сериала "Каква е вината на Фатмагюл?"...
   Под заглавието "Арабска Фатмагюл се разведе през 2013" турският вестник "Хюриет" (в съботния си брой) също пише за документалната лента.

Скрит текст:

И в тази публикация се акцентира върху това, как историята на екранната героиня Фатмагюл дава кураж на нейни посестрими-мюсюлманки, да се опълчат срещу нерадостната си съдба.
    В двете статии се подчертава участието на "Kismet" в Международния филмов фестивал за документалистика, който започва след два дни (на 20 ноември) в Амстердам, Холандия.

[/spoiler]

Детелинке, Ангела,, благодаря ви, че споделихте тази статия за любимия ми сериал Каква е вината на Фатмагюл.Чувствам се щастлива, че екранната героиня Фатмагюл е успяла да убеди жени от подобен на нейния свят да застанат срещу мъжкото насилие, да излязат от влиянието на средновековните нрави и да погледнат на себе си не като притурки на мъжа, а като равностойни човешки същества.

От сърце пожелавам този документален филм да придобие широк международен отзвук. Силно вярвам в това, защото сериалът КВФ даде много на жени в неравностойно положение, даде правилният начин  за излизане от такава драма и даде най-вече надежда, че изход винаги има, стига да се опреш на спасително подадената ръка и най-вече да искаш да живееш, преодолявайки преживяното. Хвала на тези документалисти . Дълбок поклон пред   тяхната идея филм да се прави за сериал, използвайки документалната му стойност. За сетен и не за последен път се убеждавам за големите стойности на сериала КВФ и за неговото непрекъснато международно преоткриване. За жалост не така приет в собствената му държава. За още по-голяма жалост, че и темата му бе преименувана.

Надявам се Ди...ва да ни зарадва с репортаж от прожектирането му в Амстердам.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 21:45 от dimana-nova

# 668

Визията на Текин я видяхме.

С какво ли ще ни изненада в новото дизи -

# 669

Нещо прекрасно от Вета, което няма нужда от превод...

# 670
Марта,аз бих била доволна на някаква такава визия

# 671

Велянка, погледни якето на Керим/ Енгин - рамото, сянката между левия ръкав и якето и сянката

върху долния джоб  .

# 672
Валя,благодаря!  bouquet
Мисля ,че ако има чисто човешко общуване ,без претенции за кой е по-по най ,без коментари на съфорумки и обиди ,всички ще имаме едно местенце в което ,да се разтоварим и да се порадваме на любимият актьор.

# 673
komet,права си,браво.Остава последната,но не я виждам.

# 674
Дами ,ако изрежете Енгин от снимката ,ще ви кажа всички разлики.

Общи условия

Активация на акаунт