Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 25

• 190 728
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 180
hmhm , Разбира се, че ще пиша Simple Smile Утре отиваме на уролог за консултация и ще дам обратна връзка за нейното състояние, понеже за моето мога да кажа от сега - ПОЛУДЯЛА СЪЪЪЪЪЪЪЪМ!
Днес пуснах отново урина и обикновена и стерилна. Обаче ми се видя нещо контейнерчето не читаво, та ще видим дали няма да излезе външно замърсена.

# 181
Моля помогнете. В4ера бяхме на детски нефролог. Даде ни направление за урина микробиология със съмнение за пико4на инфекция. Каза, 4е задържа газове. Единия бъбрек е 50/20мм, запазена структура, запазен дренаж. Другият е 48/22м, запазена структура дискретна уростаза . Резултатът от микробиологията е отрицателен. Посетихме докторката отново. Каза да отидем на консултация след 6 месеца (на 1 година). Дискретната уростаза било задържане на урина. До годината се израствало. Много се притесних. Да я заведа ли на уролог?

# 182
АМи посъветвай се и с друг лекар най-добре  Peace

# 183
Да я заведа ли на уролог? Няма детски оба4е.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 21:15 от Веселото

# 184
В Плевен е само един нефролог. Да я заведа ли на уролог? Няма детски оба4е.
според мен се притесняваш повече от колкото трябва. Но за свое успокоение можеш да се консултираш и с уролог,. Две мнения няма да са излишни.

# 185
 Заведох я и при уролог. Прегледа бъбреците и пико4ния мехур с ехограф. Пико4ният мехур не задържа урина. Двата бъбрека са с леко разширени 4ашки. Отговори ми, 4е е нормално за възрастта и би трябвало да се оправят към година-година и половина.

# 186
Дали ще се оправят? Притеснявам се.

# 187
Дали ще се оправят? Притеснявам се.
Не се притеснявай, най- вероятно ще се оправят. Направила си необходимите прегледи, така че освен да изчакаш друго няма какво да направиш повече)))

# 188
Ако не се оправят какво следва?

# 189
нищо, ще си живее доволно и щастливо детето  Simple Smile
не се притеснявай излишно, при положение, че няма проблеми детенцето и двама лекари са ти казали, че не е проблем. просто я заведи пак след 6м. на ехографски преглед и така следи положението.

# 190
нищо, ще си живее доволно и щастливо детето  Simple Smile
не се притеснявай излишно, при положение, че няма проблеми детенцето и двама лекари са ти казали, че не е проблем. просто я заведи пак след 6м. на ехографски преглед и така следи положението.
Peace точно така. Не се напрягай с "ако..", ако пък се оправи))).

# 191
Здравейте,дойде време и аз да попитам.Някой да е имал такъв проблем единия бъбрек да е под нивото на пъпа.Днес това ми казаха за дъщеря ми.Тепърва ще ходим на уролог.

# 192
http://poligraff.net/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/%D0%91 … D0%B0%D1%81/20003

Имате ли впечатления за някой от двамата лекари? Знам, че повечето ходят в София за такива проблеми и ние записахме час при Такова за 15-ти април, но се чудя дали да не отидем в Бургас, горе долу като разстояние ни идва едно и също.

# 193
Здравейте искам другата седмица да заведа сина ми при д-р Момчилов на контролен преглед, на какъвто ходим всяка година от операцията му насам и се чудех някой знае ли дали е наработа и пак ли към обяд преглежда,а дали трябва да звъня предварително за записване и понеже досега не сам носила направление се чудя да вземам ли с мен направление?
Благодаря ви предварително Hug

# 194
Здравейте!

С болка в сърцето се включвам в темата, след като през изминалата седмица на ФМ беше установена бъбречна аномалия на нероденото ми бебе в 21 седмица.  Cry Първа и много желана бременност ми е. Откриха на бебчо увеличен десен бъбрек с множество кисти (поликистоза), ляв бъбрек-здрав. Размерите болен към здрав са 3 към 1, към момента заема почти цялото му телце. Според д-р Марков и д-р Мазнейкова други аномалии на плода няма  Praynig Благодаря на Бог, че е така, защото нямаше да имам сили да махна бебето! Предупредиха ни, че след раждането бебчо ще бъде опериран и ще му махнат бъбречето, всичко това много ме плаши. Знам, че тук сте се събрали много силни мами с много опит зад гърба си! Моля за съвет и ако има някоя от вас със същата бъбречна аномалия да ми пише   bouquet Иска ми се науча от първа ръка как се случват нещата, как протича живота на децата след това.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт