Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 25

• 190 631
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 110
На Джинович го повтаряй всяка вечер-обикновено уикенда отговаря.
Имам адреси и координати на немски клиники и турска-консултацията е безплатна и е до 48ч.
Ако искаш ще ти ги изпратя.
Когато търсих Марбергер,ми казаха,че се е пенсионирал.

# 1 111
Бихте ли ме насочили към какъв лекар да се обърнем за сина ми на 8
Явно не сме за нефролог,няколко потвърдиха-нямаме проблем с бъбреците, но постоянното изпускане на урина продължава вече 3 месец,малко по количество но постоянно
Всички изследвания са в норма,няма болка и други симптоми
Всички лекари ме убеждават че няма проблеми но не мога да се съглася -доскоро не е имал този проблем.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 11:27 от The Invisible

# 1 112
Уролог.
Ако го отдаваш на нещо отключено-стрес,страх...-психолог.
Остатъчна урина има ли?

# 1 113
остатъчна урина казаха че няма, при гледане на ехограф ,но беше 1 час след тоалетна,така че не знам дали наистина е така
Месец преди да започне изпускането го бяха ударили в слабините
Добър уролог в Пловдив?
Може и в София

# 1 114
  • София
На Джинович го повтаряй всяка вечер-обикновено уикенда отговаря.
Имам адреси и координати на немски клиники и турска-консултацията е безплатна и е до 48ч.
Ако искаш ще ти ги изпратя.
Когато търсих Марбергер,ми казаха,че се е пенсионирал.
Мерси, може контактите на немска клиника.
По принцип съм склонна при проверен лекар, че нещо им нямам доверие.
Сега ще правим отново цвевтна снимка...

# 1 115
hmhm, някъде напред из темата бях пуснала координати на клиниката в Хайделберг - виж ако искаш. Нямам ги подръка данните и линковете, затова не пускам точен линк, но назад го бях публикувала.

# 1 116
hmm, Моето дете има две урологични  операции правени във Франкфурт тук:http://www.buergerhospital-ffm.de/?id=63
Квалифициран детски нефролог с голям опит и модерна апаратура http://www.clementine-kinderhospital.de/aerzte/expertenkontakt.html   PD. Dr. med. Kay Latta

Освен тези клиники във Франкфурт имаме и операции в Хановер тук:http://www.auf-der-bult.de/kinderchirurgie-kinderurologie/schwerpunkte/

Клиниката в Хайделберг, за която споменава karelia123url]:https://www.klinikum.uni-heidelberg.de/Sektion-Paediatrische-Nephrologie.825.0.html[/url]
Не знам дали ти трябва детски уролог или нефролог...Има още няколко специализирани в Германия.

Имаше запитване за френска клиника... Ето в Париж  http://robertdebre.aphp.fr/
Нужно е да знаеш френски, ако имаш престой там. В немските в повечето говорят и английски.

Детето ми е с частна застраховка/татко немец/. Не знам как се осъщестява  онлайн консултация и цени за тези без застраховки. Със сигурност, ако искаш консултация с преглед ще чакаш дълго, но не пречи да пробваш.

Успех и късмет!

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 17:14 от Macao

# 1 117
  • София
Много благодаря  bouquet Macao! Почвам да чета.
Днес ми отказаха цветна снимка в Пирогов (Момчилов ми написа направление и т.н., а те ми отказаха). За повече от 7 години нищо не се е променило там. В четвъртък ще правим в Токуда и с резултатите ще търсся второ - трето мнение. Притеснявам се да не забавя нещата.

# 1 118
В Хайделберг ми се струва, че при частен (реално платен) преглед, ще запишат бързо час. Или поне сравнително бързо.
Ние сме с държавна застраховка и на нас ни записаха час само през личния лекар (на мен ми отказаха) и за 5 месеца напред. Но това е нормално - клиниката по детска нефрология е една от най-добрите в Германия и затова толкова се чака.

# 1 119
Hmhm защо ви отказаха снимка? Принципно в Пирогов искат прием в отделението. Аз се опитах да си направя консултация в болницата в Берлин с детски уролог.  И имах отговор, но по снимки и документи не успя да ми даде становище.

# 1 120
  • София
Точно затова ми отказаха, че трябваше да минем без хоспитализация. Детето вече е голямо. Утре ще правя в Токуда. Вчера и аз писах на клиника в Германия, веднага ми изпратиха въпросник и ми се обадиха и по телефона. Ще им изпратя резултатите и на тях.
Креатинина е добър, но уреята му е почти на горната граница - 6, 59 при норма 6,6.

# 1 121
За цветна снима за бебета на 1г.,значи искат прием в болницата?Защо?

# 1 122
  • София
За цветна снима за бебета на 1г.,значи искат прием в болницата?Защо?
Понеже ги упояват, за да са мирни.

Току що направихме снимка,  даже и направлението използвах и не доплащах.
За съжаление резултатите са такива каквито очаквах - не много добри. Утре ще ги нося на Момчилов.

# 1 123
Уреята варира, тя не е толкова притеснителна по принцип. Креатининът е по-важно да е добре - това поне е хубаво.

# 1 124
hmhm ходихте ли при Момчилов?  Аз днес бях при д -р Минова.  Е много я харесвам тази жена. Даде дата за операция на Михаил края на март.  Надявам се всичко да е ок наистина. Отказах се от ходене в Сърбия защото на цветната снимка се видя,че по канала няма стеснения а само реално отвора е много тесен.

Общи условия

Активация на акаунт