Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 3

• 24 937
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Като бях да се потстригвам и там имаше едно момиче,с което се заприказвахме и тя каза, че лежала в болницата за задържане преди 2-3 години само не разбрах в Горна или в Търново и тя каза,че единствения, който и направил впечатление като най-внимателен бил Лазаров и мислела да ражда при него,но май е става дума когато още е бил в Горна.
Аз все още съм в чуденка,дали да избирам да раждам при когото и да е,ама не знам не искам да се падам и при определени хора...знаете за кои говоря  Grinning

# 361
  • Велико Търново
Винаги съм била против това да си плащаме на лекарите, като смятам, че плащам достатъчно осигуровки на държавата, обаче при тези обстоятелства и лекари, още повече като знам кой е завеждащ, не ми се рискува. По-добре 250лв и да ми е мирна главата.

# 362
Аз търся в интернет кои са болниците, в които може да се ражда в Търново и откривам само МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов". Това частна или държавна болница е и оринтировачно, ако може да ми кажете някакви цени, че не намирам в сайта им.  Rolling Eyes А други болници има ли или е само тази? Blush

# 363
  • Велико Търново
cvetelina.m няма други в Търново, има в Горна Оряховица болница. Болниците са държавни, а като цени не мога да кажат точно, това което разбрахме, благодарение на Сияна, че при Лазаров нормалното раждане е 238лв ако не се лъжа или нещо от сорта. За Горна нямам идея колко струва.

# 364
 scrye и Кикси се гласи май за него поне това знам последно като инфо:) Инъче и аз предпочитам да дам 235 лв и да ми е мирна главата (400 лв е планираното секцио) отколкото да ми белее и на мен главата. И по добре по здравна каса да ги внеса, отколкото да ги даваме на ръка под масата Simple Smile

# 365
  • Велико Търново
Сияна абсолютно така е. И аз съм решила вече, тъкмо ще изчакам да родиш и мисля да му се обаждам януари да ходя на преглед.

# 366
Аз пък предпочитам да са под масата,защото поне знам къде ще отидат,а в здравната каса е една бездънна яма,в която постоянно се наливат пари и никога не стигат за болниците парите.Но все пак процедурата е такава да се плаща в здравната каса...офф бебчо хълца Simple Smile

# 367
kiksi007 той от тези пари пак взема доктора (май около 100-150 лв ама не съм сигурна) брой му хълцанията:) аз единия път 100 преброих, другия път 150  Laughing

# 368
Цвети, добре дошла и от мен Simple Smile Тук се формирахме малка групичка с мартенски бебета Simple Smile Надявам се нашия град да ти хареса. Хубав е. Има само една лоша страна май - трите посоки на движение - нагоре, надолу и по стълбите Simple Smile Ама се свиква.

Днес беше малко гаден ден. Отидох на лекции в 8, като почнахме в 8:30, за да дойде и колежката, която пътува от Горна, а ходим само двете. На обяд тя си тръгна, тъй като има бебе на 7 месеца и трябваше да отмени мъжа си. И не можете да си представите изумлението ми, когато разбрах, че след обедната почивка на лекции ще съм САМО АЗ! И даскала, на всичкото отгоре професор, решил да си кара часовете и двамата си правихме компания още около 2 часа да ми диктува скорострелно. И като гледам до петък като нищо все така май ще е .

Как разбирате, че бебето хълца и защо броите колко пъти го прави?

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 16:41 от Daisy_nik

# 369
Дейси, и аз това се чудих снощи, как ще бутам количката по тези баири  Joy Поне едно е сигурно, бързо ще сваля натрупаните килограми  Crazy

По принцип съм против избора на екип. Тук в София в 1-ва АГ болница, която е държавна, тази екстра е 900лв! Е няма как да ги дам и да ги имах пак нямаше Crossing Arms Ако държа на даден лекар и аз бих предпочела да дам 100-200лв под масата.  Mr. Green

# 370
 cvetelina.m и аз се надявам от бутанвето да сваля килца, но някой мами ме "успокоиха" че невинаги помага това  Laughing
Daisy_nik хълцането на бебето е като пулсации, все едно ти пулсира нещотото в корема Simple Smile за броенето аз само от интерес, понеже една мама от Януарската тема каза, че нейното хълцало  150 пъти един след друг и ми стана мноого интересно как може толкова мн пъти, но да и при мен толкова си хълцаше  Laughing

# 371
Цвети, в кой край на града ще живееш?

# 372
  • Велико Търново
Ох как да ви кажа и аз на това се надявах, и не се спрях с количката предния път. После като проходи, пак така, ама накрая без режим, не стана работата. Затова пък съм радостна, че толкова мами се събираме, ще има да си правим срещи Simple Smile

# 373
Цвети то в София цените на всички услуги са далеч по високи от тези в провинцията,ама за 900лв,ще родиш в Плевен където и услугите са на високо ниво.Но и в Търново има свестни лекари,които се броят на едната ми ръка Simple Smile Така ги научихме лекарите,че трябва да кухнеш някой лев за да ти обърнат внимание  #Crazy #Crazy

# 374
Дейси в Търново ще живеем на ул. Ален Мак, не знам дали ти говори нещо. Близо е до центъра, но не знам как се казва точно квартала.  Rolling Eyes Виж го на картата и кажи дали сме на близо  Mr. Green Кикси то една от причините да не искаме да живеем в София, е че цените са много по големи, а заплатите не чак толкова. Ама то причини много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт