Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сладкиш с круши и вино - не е лош, но сладкиша на россонера определено води в класацията  Simple Smile

# 61
  • Бургас
Днес съм си поканила една шармантна дама да ме учи как се прави Food Art.
Снежана Костова ми показва как се прави  вкусна картинка за ядене

# 62
Тиквените емоции у дома продължават, този път с мляко с ориз с тиква

# 63
Capt_flint, страхотно е това!
Пепи, обожаваме яйца по панагюрски, от малкото неща, които мъжа ми готви у дома Simple Smile))
Лучи, много вкусна запеканка с броколки. Тъкмо и аз имам.

От мен Фузили с песто от червено цвекло и синьо сирене.

Заповядайте рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/11/blog-post_14.html

# 64

Салата с пържени яйца
Рецепта тук: http://the-loves-green-kitchen.blogspot.com/2013/11/blog-post_14.html

# 65
Да не ви изпусна  Peace

# 66
  • Русе
Страхотно красиво и вкусно начало на темата!Поздравления за идейните и много апетитни неща,които сте приготвили!   bouquet
Аз идвам да се запиша с няколко недобри снимки,щракнати набързо и без нагласа.
Кифли със сирене

Банички

Бисквитени топчета

Сладкиш по идея на Capt_Flint...отново   bouquet

Имаше и други неща,но от тенджерите и тавите заминаха по кутии и не стигнаха до снимка.И торта "Василия" имаше,но е нагласена за път и ако оцелее ще я снимам по-късно. Simple Smile

# 67

Вкусно, много вкусно е тук!

От мен - пъстро руло от кайма.

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/11/blog-post_15.html

# 68
Гювечетата за кавърмата са готови.От останалото тесто пръчици.

# 69
  • София
Кифлички, соленки и много зеленчукова крем-супа с яйце и сирене.

# 70
Радвам се, Калан Амнел, радвам се и ти благодаря. Тайна, много хубави кифлаци.

От мен нещо като пица, питка с пълнеж, но затворена по този начин, по подобие на галетите, които споделяте тук.

# 71
  • София
  rossonera,изглежда разкошно!Чакаш ли да втасва след поставянето на пълнежа или то си бухва при печенето? А кифленцата са от готово бутер-тесто. Peace

# 72
Оставям го, Тайна, отново да втаса малко след като го оформя, около 15-20 минути, на принципа на питка го правя, а и всичко, което правя от тесто и съм го оформила в тавата, оставям отново да втаса известно време. Тестото ми е с айрян и яйце, а отгоре само намазах с малко мазнина и поръсих различни семена.

# 73
  • София
Оставям го, Тайна, отново да втаса малко след като го оформя, около 15-20 минути, на принципа на питка го правя, а и всичко, което правя от тесто и съм го оформила в тавата, оставям отново да втаса известно време. Тестото ми е с айрян и яйце, а отгоре само намазах с малко мазнина и поръсих различни семена.
Много ти благодаря! Галет не съм правила, не знам дали ще го ядат, но това ще се пробва в най-скоро време. Hug

# 74
По принцип само ви следя и ви се радвам, но днес реших да пусна и мои снимки! Снимките са ужасни - съжалявам! Embarassed

Торта за детенцето - правих я без повод, защото имах една счупена платка и трябваше да я оползотворя един вид неофициално! Mr. Green Готови блатове и домашен крем ванилия. Украсата е от сметана и маскарпоне!

Другата е за таткото, че той нищо друго освен Тирамису не яде! Не ми се смейте моля - малко е претрупана, но трябваше да си изразходя останалия крем - пък и да потренирам с шприца! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт