Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Запис с едни пълнени гъбки на фурна и таратор  Flutter

# 76
rossonera, прекрасна пита! Simple Smile Жалко, че няма емотикон как си представям, че я опитвам  Simple Smile
от тестените неща - моля една порция от кифличките със сирене на *sve*, аза десерт - фъстъчените пастички със шоколад на иланг-иланг.
От мен един киш с тиквички и моркови - няма тесто, елементарен е и здравословен

ето рецептата http://cuisinaria.blogspot.com/2013/11/blog-post.html

# 77
Ох цял ден се чудя и мая как се правят пълнени гъби Embarassed,и влизам и хоп ,ха ето ги Crazy,чудесно,имам едни  в хладилника от седмица,довечера ще имаме гостии искам да ги оползотворя,та по накратко може ли рецептата за гъбките?

# 78
[img<a href=http://ilmiy.snimka.bg/children/ilmir.548785][/img]

# 79
Ох цял ден се чудя и мая как се правят пълнени гъби Embarassed,и влизам и хоп ,ха ето ги Crazy,чудесно,имам едни  в хладилника от седмица,довечера ще имаме гостии искам да ги оползотворя,та по накратко може ли рецептата за гъбките?
Значи обелвам и измивам гъбите. На дъното поръсвам сол, слагам лютеничка, малко пилешко месце и накрая поръсвам с кашкавал. В тавичката сипвам и малко олио, и върху всяка гъбка слагам по парченце кр. масло. Пека ги 10-15мин., то по кашкавала си личи. Накрая поръсвам със шарена сол.  Flutter Дано съм била полезна.

# 80
  • Бургас
*sve*, радвам се, че сладкишчето ви харесва Simple Smile
Тайна, mimi0585 - много апетитно!!
rossonera, чудесно изглежда този солен галет. И аз, като Тайна, не правя сладък, че си знам хората, но соленият много ме заинтригува!
ssiillvvyy, съмнявам се, че някой ще ти се присмее тук. Тортите ти са чудесни!

У нас - Омлети

и за десерт- Печени дюли с мед и орехи

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 18:09 от Capt_Flint

# 81
Моля, вземете си по един веган шоколадов трюфел с кокосов пълнеж от мен

Много вкусен заместител на шоколадовите бонбони ако внимавате или спортувате.

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/11/blog-post_15.html

Лека вечер  Hug  chef  bouquet

# 82
Значи обелвам и измивам гъбите. На дъното поръсвам сол, слагам лютеничка, малко пилешко месце и накрая поръсвам с кашкавал. В тавичката сипвам и малко олио, и върху всяка гъбка слагам по парченце кр. масло. Пека ги 10-15мин., то по кашкавала си личи. Накрая поръсвам със шарена сол.  Flutter Дано съм била полезна.
Благодаря.

# 83
  • в кукувиче гнездо
Пепика, благодаря за новата тема!!!   bouquet

След богатия и невероятно вкусен отчет на Пеп-4o,   bouquet да покажа днешната ми...

Пухкава, сладко - солена крем - баница със сирене

Остана ми от пълнежа за баницата, прибавих още малко брашно, нарязах и двете кори, които също останаха, и направих мъфини. Идеята да сложа корите към сместа, е от мъфините на Пеполина, които имат нарязани кори в тях.

Може ли рецепта за баницата?

# 84
  • от точка К до точка С и обратно
Чудесни предложения!
Ани, бих отмъкнала едно трюфелче! Grinning
Росонера, твоите предложения са храна за душата Wink!
От мен печено пиле с тиква и салвия, питка "Еделвайс" и отново пълнената питка на Илиянка

# 85
  • Под сянката на разлистените кактуси
Точно пък аз ли след Гуинет ooooh! Направо ме е срам да пусна моите скромни произведения...
От мен тази вечер един китайски пържен ориз, а от вчера печено свинско филе, шпековано с чесън, което сервирах студено на сандвичи с уасаби майонеза, кисели краставички и проволоне, ама сандвич не се доредих да снимам  Grinning

# 86
  • забравих си мисълта...
Скрит текст:
Пепика, благодаря за новата тема!!!   bouquet

След богатия и невероятно вкусен отчет на Пеп-4o,   bouquet да покажа днешната ми...

Пухкава, сладко - солена крем - баница със сирене

Остана ми от пълнежа за баницата, прибавих още малко брашно, нарязах и двете кори, които също останаха, и направих мъфини. Идеята да сложа корите към сместа, е от мъфините на Пеполина, които имат нарязани кори в тях.

Може ли рецепта за баницата?
[/spoiler]

Lechugitka, ето тук съм дала линк към рецептата.

# 87
  • София
Здравейте! Радвам се на всички вкусни отчети и се вдъхновявам от тях!    bouquet
Не съм наминавала скоро затова съм подготвила сборен отчет от последните няколко седмици! Предимно с тиквен акцент!

Соленки, малинов чийзкейк, фритата с праз и картофи, ,  чийзкейк с тиква без печене, мус с тиква и шоколад, мраморен тиквено-шоколадов браунис, пълнени питки

Скрит текст:

Тайна, не изхвърляй фъстъченото масло повече - освен чудните бисквитки, които си показала, имам и едно друго вкусно предложение - кекс с фъстъчено масло "Сникърс" и пълнена тиква със сушени плодове и локум

Пробвай, няма да съжаляваш! Peace

Може ли рецептата за муса?   

# 88
В тази тема човек може да се нахрани само с поглед... Страхотни предложения!

Ето и от мен нещо за подслаждане - шоколадови кошнички. Simple Smile
http://mousseofcoloursanddreams.blogspot.com/2013/11/blog-post_15.html

Хубава вечер на всички!

# 89
  • Калифорния, САЩ
  Venetta, и аз искам да помоля за рецептата на неустоимата ти баница. Отварям линка, който си дала, но ми излиза главната страница на твоя профил и нищо повече. Дали не е от това, че съм в чужбина /извинете, ако това е глупаво предположение/ или е от това, че нямам профил във Фейсбук-а? Лошото е, че по една или друга причина не мога да видя рецептата. Има ли някакъв друг начин да  я имам, може и на лични. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт