Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
След всички вкусни предложения, да се запиша и аз на 39 страница.  Simple Smile

Крекери със синьо сирене и моцарела

# 571
Венета,това разкошество от останалия крем,което си показала,е май т.н. "Тръбички с вишни" /което пък на свой ред е май на Лабрекс/
Щях да припадна като го видях  Laughing Joy
Комплименти ,както винаги Peace Hug

Много моля за линк към рецептата. Praynig bowuu

bouquet и за двете ви !

# 572
Венета, всичко е страхотно, разбира се, очите ми останаха в хляба!  chef
При всички отново много вкусно!
Тайна не бих отказала нито шантавата супа нито онези полу неща! Grinning Много вкусно изглеждат!

От мен:

Бадемово- канелени звездички-без глутен. Коледен календар Ден 9-и.

# 573
аз напоследък съм по сладките неща:

торта гараш

бонбони от дюли:

и едно шаранче от Никулден Simple Smile

Иначе днес сме на лазаня с домашни кори, но нямам снимка още Simple Smile

# 574
Поредните бонбони с коледен привкус - с марципан, портокал и джинджифил

Баница:

# 575
  • София
   Бианка,благодаря! Супата е шантава, защото има тиква, ябълки и куркума вътре!Иначе има чушка, праз лук,кромид лук, картофи, масло,черен пипер, домат,сол, яйца- всичко пасирано накрая.А полу-нещата е тесто само с брашно,вода и сол и плънка от кайма за пържени кюфтета!Като пелмени е, но ги пържа като гьоза и ги ядем топейки ги в разреден соев сос със сусам. Друг път слагам и перца пресен лук в соса, но днес нямах.

# 576
  • забравих си мисълта...
Bianka, благодаря много!  Hug

Да хлябът се получи разкошен, и го хапнахме с голямо удоволствие, много е вкусен, много. Дано и в BG пуснат от това брашно, сигурна съм, че ще ви допадне и на вас. Решила съм да направя и курабийки от него, да видим, как ще са те на вкус.

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 03:43 от Venetta

# 577
  • София
Фритери от сирене Рикота в ароматен доматен сос по рецепта на Джейми Оливър, но изполвах превода на lanvinka

В моето семейство не сме готови за такива вкусове, колкото и да харесвам Джейми  Laughing
Ако се пробвам отново с тази рецепта задължително ще пропусна лимона и аншоата.

# 578

Пак изобилие от страшно вкусни и красиви неща! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

fio', да Селма сложи рецепта на тръбичките. Аз съм показвала вероятно "манастирската изба" по руска рецепта, много вкусна е наистина. Heart Eyes

Venetta, тортата е супер, тоя кръстник........ех, кум и кръстник да си!  bouquet  chef

На Тина-Рина крем-питата изглежда неустоимо, непременно ще я пробвам. Напомни ми за един мързелив "Напилеон", но като я направя, ще сравнявам! Heart Eyes  bouquet  chef

От мен Майонезени-те сладки на xenia, които отдавна не съм правила, но много харесвам. Heart Eyes

# 579
   Бианка,благодаря! Супата е шантава, защото има тиква, ябълки и куркума вътре!Иначе има чушка, праз лук,кромид лук, картофи, масло,черен пипер, домат,сол, яйца- всичко пасирано накрая.А полу-нещата е тесто само с брашно,вода и сол и плънка от кайма за пържени кюфтета!Като пелмени е, но ги пържа като гьоза и ги ядем топейки ги в разреден соев сос със сусам. Друг път слагам и перца пресен лук в соса, но днес нямах.

Тайна-А, успокои ме, че моята супа от тиква и круши няма да е единствената шантава,но нямам пък домат, картофи и яйца в нея. На мен със сигурност ще ми допадне.

Венета, ах, кога ще пуснат тук  и брашното и корите за щрудел и разни други, толкова много неща.... Отново- прекрасен хляб и много красиво представен!

# 580
  • София
fio',  това разкошество с останалия крем не е тръбички с вишни, а е едно друго разкошество. Simple Smile За рецептата съм давала линк тук във форума още преди 4 години, така че ако я намериш , ок, ако не, има и други рецепти. Това не е начинът да получиш рецепта от мен.  Crossing Arms
Така че информацията ти откъдето и да я погледне човек е фалшива или как му казвахте, менте, нали. Wink  Grinning
Така че от моя страна, спокойно мoжeш да припаднеш, нямам нищо против. Wink

Нещо аз ли не съм наред?  newsm78 Какво значи това? Може би нещо съм пропуснала, защото лично аз не видях нищо обидно в коментара на фио', дори напротив - обсипва Венета с с похвали  newsm78
Освен това си мисля, че е в реда на нещата да се искат и дават рецепти - нали за това е темата! Или може би пак греша?  newsm78

# 581

fio',  това разкошество с останалия крем не е тръбички с вишни, а е едно друго разкошество. Simple Smile За рецептата съм давала линк тук във форума още преди 4 години, така че ако я намериш , ок, ако не, има и други рецепти. Това не е начинът да получиш рецепта от мен.  Crossing Arms
Колкото до тръбички с вишните и тях съм правила, и те изглеждат ето така, и са на Селма. Така че информацията ти откъдето и да я погледне човек е фалшива или как му казвахте, менте, нали. Wink  Grinning
Така че от моя страна, спокойно мoжeш да припаднеш, нямам нищо против. Wink

Благодаря - много си мила ..... Joy Joy Joy Shocked Shocked Shocked Shocked
Един курс по добро отнасяне към хората ,няма да ти е излишен ! Peace

# 582
  • забравих си мисълта...
Labrex  Hug

Мекици

Vanillekipferl / ванилени кравайчета

Моля,  fio' с удоволствие. Какво ще кажеш да идем заедно на такъв курс, но дори и след курса, ще съм на принципа, "Каквото повикало, такова се обадило. Wink

Калан Амнел,

Скрит текст:
скучно ли ти е, какво ли? Защо ли имам чувството, че ти се иска да започнеш спор. Ще се радвам ако греша, иначе ще се чувствам принудена да информирам модератор.
И между другото "комплименти" е относително понятие.

# 583
Лабреск,благодаря за отговора все пак .

Селма,извини ме за недоразумението за твоята рецепта .. Praynig
Ще те помоля за рецептата .

# 584

Общи условия

Активация на акаунт