Концерти 2015!!!

• 120 075
  • 639
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia, BG
Според днес.бг - 30 000!
http://www.dnes.bg/rock/2014/05/18/nad-30-000-poletiaha-s-aerosm … on_types=og.likes

Концертът беше страхотен, мина направо като миг и не ми се искаше да свършва!
Мястото - ужас! На излизане вървяхме през тъмнина, кал и локви. Транспортът беше недостатъчен за толкова много хора, голямо вървене и чакане!  Tired Не е удачно концерти от такъв ранг да се провеждат на толкова отдалечено място!

# 136
  • в рока
Да, така беше.Няма да ти казвам, че с колата за 1 час след концерта мръднахме с 100 метра Confused

Но всичко си заслужаваше

# 137
  • София
Да, така беше.Няма да ти казвам, че с колата за 1 час след концерта мръднахме с 100 метра Confused

Но всичко си заслужаваше
Да, всичко си заслужаваше!!!!!!!!!!!! Перфектни, перфекти. Но!!!!, отиването до там беше повече от кошмарно. Полиция.....???? какво е това полиция, ... задръстването беше от бул "М Луиза, "Стамболийски, около 5 -та градска болница беше ....не, нямам думи да обясня какъв ужас беше . Тръгнахме още в 19 ч, а пристигнахме в 21.ч. Добре че забиха от 21.30ч.   Grinning
Сега чакам следващите.  Simple Smile

# 138
Доволна от концерта!  superuu
Недоволна от организацията! Никакво осветление, нацелихме изход от парка с открехната метална врата, а бяхме стотици хора; кал; след това-задръстванията...сякаш за пръв път има концерт в София, и не знаят какво следва при излизането на хиляди хора от стадион-пълна скръб!

Обаче за нас екшъна не свърши...ние трябваше да идем в Пловдив, да намерим хотел там, понеже имах ангажимент на др. ден..
Е те нема такъв крив град!
В 12ч в София, тук-там имаше работещ светофар...ОБАЧЕ, във Пловдив-тук там имаше НЕработещ, и то в 2ч посред нощ!!!  Crazy Там за "зелена вълна" не са и чували! Не знам как стигат до работа ..
От 2ч. до 4ч. търсихме хотел-явно половин България беше в Пловдив-нямаше свободни места! ooooh! Към 4 и нещо, вече открихме един..

# 139
Здравейте!
Надявам се да питам на правилното място.
Става въпрос за концерта I love the 90's, който ще е в зала Фестивална. Понеже никога не съм ходила там, а се организираме една групичка, ме питат дали местата са седящи или правостоящи. Т.е. дали има място да седнеш или стоиш прав през цялото време.
Моля, ако някой е наясно, ще съм много благодарна  Praynig

# 140
  • София
Здравейте!
Надявам се да питам на правилното място.
Става въпрос за концерта I love the 90's, който ще е в зала Фестивална. Понеже никога не съм ходила там, а се организираме една групичка, ме питат дали местата са седящи или правостоящи. Т.е. дали има място да седнеш или стоиш прав през цялото време.
Моля, ако някой е наясно, ще съм много благодарна  Praynig
Има редове с места. Трябва да се отиде рано за да си намериш.

# 141
Здравейте!
Моля за мнение за Каварна Рок Фест. За първа година мислим да ходим и събирам впечатления.
Благодаря предварително!
Да си изкажа и аз за концерта на Аеросмит. Напълно споделям предишните мнения. Концерта ми хареса, но организацията беше отврат. Това, което най-много ме учуди - как така се минаваше свободно от сектор в сектор. Хората със скъпи билети бяха много ощетени.

# 142
# 143
В статиите пише, че билетите за Parov Stelar ще будат пуснати на 29 май. А днес не намирам нищо на сайта на Ивентим.

# 144
# 145
Ох, много искам да споделя, колко съм щастлива - дано да е на правилното място. Та, вчера бях на концерта на Yanni - само мога да кажа УНИКАЛЕН...то не бяха сълзи от щастие, през цялото време сърцето ми беше притихнало, смях се и си насиних ръцете от пляскане...неповторимо изживяване!!!

# 146
  • София
Ох, много искам да споделя, колко съм щастлива - дано да е на правилното място. Та, вчера бях на концерта на Yanni - само мога да кажа УНИКАЛЕН...то не бяха сълзи от щастие, през цялото време сърцето ми беше притихнало, смях се и си насиних ръцете от пляскане...неповторимо изживяване!!!

Hug  
На мен това ми беше втори концерт на Яни за последния месец. Искам пак и пак. Няма омръзване.
Този концерт беше по-добър от този в Прага. Тук и атмосферата беше различна, а за саунда няма да коментирам, повече от на ниво. Прага се поизложиха с тяхната спортна зала. Хората там се бяха облякли все едно отиваха на спортен мач, а не на концерт. А тук всички изтупани - напълни ми се душата.

# 147
И аз събирам мнения за Каварна.

# 148
  • София

Hug  
На мен това ми беше втори концерт на Яни за последния месец. Искам пак и пак. Няма омръзване.
Този концерт беше по-добър от този в Прага. Тук и атмосферата беше различна, а за саунда няма да коментирам, повече от на ниво. Прага се поизложиха с тяхната спортна зала. Хората там се бяха облякли все едно отиваха на спортен мач, а не на концерт. А тук всички изтупани - напълни ми се душата.

Феноменален   smile3501   Абсолютно подкрепям мненията... Страхотен пич, раздаваше много целувки, правеше майтапи, много топъл и готин...абе пич...
Концертът беше на ниво, редуваше нежни и лирични парчета с по-енергични и публиката се разтанцува ....А Публиката беше №1 ...
Той каза, че пак ще дойде, догодина и по догодина...  Sunglasses

# 149
  • София
Той каза, че пак ще дойде, догодина и по догодина...  Sunglasses

Това го разправяше и в Прага хи-хи-хи

Общи условия

Активация на акаунт