Концерти 2015!!!

• 120 077
  • 639
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Той каза, че пак ще дойде, догодина и по догодина...  Sunglasses

Това го разправяше и в Прага хи-хи-хи
Значи и там ще повтори и потрети Mr. Green 
То е ясно, че навсякъде говорят едни и същи неща всички изпълнители, кълнат се в любов, пък не искат и една нощ да останат в бг хотел-примери: Мадона, Бон Джови, Аеросмит...
Яни пък дойде 3 дена по-рано, за да разгледа, да опита бг специалитети и това е някакси едно уважение към страната и съответно публиката  Peace Със сигурност пак ще дойде....

# 151
И моите родители са със страхотни впечатления от концерта на Яни, много се радвам, че можах да им направя този подарък.

# 152
  • София
Сега наближава рок феста и Тиесто Simple Smile

Онзи ден в таксито шофьора ми каза как щели да наемат бус специално за Каварна и отива с цялото си семейство.

# 153
Той каза, че пак ще дойде, догодина и по догодина...  Sunglasses

Това го разправяше и в Прага хи-хи-хи
Значи и там ще повтори и потрети Mr. Green 
То е ясно, че навсякъде говорят едни и същи неща всички изпълнители, кълнат се в любов, пък не искат и една нощ да останат в бг хотел-примери: Мадона, Бон Джови, Аеросмит...
Яни пък дойде 3 дена по-рано, за да разгледа, да опита бг специалитети и това е някакси едно уважение към страната и съответно публиката  Peace Със сигурност пак ще дойде....

Искам, искам, искам ПАК ... и вярно че всеки разправя неща от сорта на "Обичам ви, страхотни сте" - ала бала...ама без да се хваля - наистина си бяхме страхотни... така че силно съм убедена, че пак ще дойде:)

# 154
  • София
Desit@ и аз вярвам,че ще дойде пак Simple Smile

# 155
# 156
  • София, Дървеница
Здравейте,
Търся 2 билета за концерта на Мейдън  Shocked
Днес вече са изчерпани на касите за съжаление.
Пишете ми на лични.

# 157
  • Близо до гората...
И аз търся - 3. Някой ако продава да ми пише.

# 158
Намерих билети, затова редактирам тук.

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 21:46 от Oдет

# 159
И аз търся билети за Мейдъън - 3 броя за приятели. Ако някой има, моля да ми пише на лични.
Ние се сдобихме със заветните хартийки вече, но те имаха малко проблеми със смените и отложиха закупуването.

# 160
  • София
Днес си намерих и закупих от касата в Пикадили билети за Мейдън. 70 лева.  Да, не са на едни и същи места в различни блокове са,  но това е положението, който закъснява, така е.  newsm44

# 161
Продавам два билета за Екзит феста по 90 лв.
Ето инфо за феста:
http://www.exitfest.org/en/adventure

# 162
  • София
И аз търся за Мейдън два билета. Моля, който разполага с излишни - да пише на лични Simple Smile

# 163
  • София
И аз си търся два билета за Iron Maiden и се ядосвам, как може да свършат билетите 2 седмици преди концерта и да не го преместят на някой стадион и да пуснат пожече билети. Сума ти колеги също се оплакват, че не са успяли да си купят билети

# 164
  • София
Изискване на групата е да са в зала.
Иначе това е първият концерт от години, който си продаде всички билети.

Общи условия

Активация на акаунт