Концерти 2015!!!

• 120 184
  • 639
  •   1
Отговори
# 285
  • София
КАВАРНА РОК ФЕСТ - Delain, Kamelot, Unisonic, Within Temtation - това за втория ден, за третия не съм гледала, но не мисля и да ходя. Но на втория съм на линия отвсякъде Simple Smile
Хелоуин ще подгряват Джудас на концерта в София, мисля също си струва да се посети Simple Smile

# 286
 Cry Cry
Къса ми се сърцето, не мога да отида. Delain са изключително свежи, подгряваха Сабатон тази година в София, с удоволствие бих ги слушала пак. Kamelot са една от големите ми любови, и въпреки че сега са без Рой, мечтаех да ги видя. За Within Temtation дори няма да отварям дума..
Не е честно.  Angry

# 287
Супер ще е Judas !  Party
Само да кажа,че още има билети за Behemoth на 20.04.2015 в Mixtape 5  Whistling

# 288
  • София
Аз мисля да ходя на концерта на Тото на 28.06.15
Някой друг съмишленик?
Оооооо, от декември  2014 г вече имаме билети . Там сме и ще си представят новия албум. Жестоки са!!
................
Хелоуин ще подгряват Джудас на концерта в София, мисля също си струва да се посети Simple Smile
Сега го чух по новините и определено си заслужава.

# 289
И аз подарих за Коледа билет за Тото за мъжа ми, но двамата с детето ще ходим в Каварна (детето заради Туистед систър, аз заради Киске) и мъжа ми май ще си продава билета и ще идва с нас.
Хелоуин няма просто да подгряват, ами направо ще са гости май, защото сета ще е час и половина, доколкото прочетох. Не знам ще успеем ли и за тях, но много ми се ще да видя Джудас.

# 290
  • София
И на мене Камелот са ми любимци, всъщност заради тях ще отида

# 291
  • София
Първия ден в Каварна е Battle of the bands . Ще свирят две кавър банди Hammerhead( металика ) и някакви,които ще правят Dream theatre. Hammerhead добре се справят,но тия трибюта на ДТ едва се издържат. Барабанист им е Венко от Ку ку бенд. Интересно ще е и другите банди. В момента тече конкурс за бг банди с авторска музика

# 292
И аз понякога се нервя като вземат да разтягат подгряващите...не издържам  Twisted Evil

# 293
# 294
  • Ænima/Albuquerque
Вярно е, вярно е, потвърдиха преди малко.   ura

http://www.werock.bg/novini/robbie-williams-e-golemiyat-hedlaina … gas-2015?id=31112

# 295
Здравейте. Аз ще купувам 3 билета за Роксет. Не ми е много бюджетът.
Колебая се между Балкон А ( 60лвв ) И тези от 80 ПЛ 5 как мислите ? От кой ще се вижда по-добре ?

# 296
Балкона дали е много далече  ?

# 297
Веднъж съм била в "Арена Армеец"-на концерта на Енио Мориконе...та и аз се чудих сега..взела съм за сектор В-от 80лв

# 298
  • София
Веднъж съм била в "Арена Армеец"-на концерта на Енио Мориконе...та и аз се чудих сега..взела съм за сектор В-от 80лв
Били сме заедно.  Simple Smile Добър сектор е или аз го харесвам.

# 299
за Роксет си купих 3 билета за балкона. Дано не е много далеч.

Общи условия

Активация на акаунт