Концерти 2015!!!

• 119 461
  • 639
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Запис в тазгодишната тема.
Вече имам билет за Аеросмит, възнамерявам да си купя билети и за концерта на Лиса Стенсфийлд.

# 46
След като миналата година не успях да отида на Бон Джоуви  smile3511, тази година отрано се запасих за Аеросмит.  smile3508
Обожавам и Лара Фабиан, и Андреа Бочели, но и двете дати не ме устройват засега...
Не се ядосвай за Бон Джоуви, представянето му у нас е било повече от плачевно, въпреки че , който се е изръсил за билети, после обясняваше, колко велик концерт е било....Само че моята информация е от специалисти в бранша, които следят различни групи и изпълнители на различни терени...Та тяхното мнение е, че нито се е раздавал, бил е болен и въобще далеч от очакваното!

# 47
  • София
След като миналата година не успях да отида на Бон Джоуви  smile3511, тази година отрано се запасих за Аеросмит.  smile3508
Обожавам и Лара Фабиан, и Андреа Бочели, но и двете дати не ме устройват засега...
Не се ядосвай за Бон Джоуви, представянето му у нас е било повече от плачевно,представянето му у нас е било повече от плачевно, въпреки че , който се е изръсил за билети, после обясняваше, колко велик концерт е било....Само че моята информация е от специалисти в бранша, които следят различни групи и изпълнители на различни терени...Та тяхното мнение е, че нито се е раздавал, бил е болен и въобще далеч от очакваното!
Чак пък толкова...не е вярно!! Много силно казано и неточно. Бях, видях и слушах. Шоуто си беше пълно, а и не видях хора да си тръгват, което е огромен показател. Сега да си приказваме глупости...

# 48
miloto73, дали ти като си болна, се раздаваш на 100%?! Rolling Eyes
Да, не беше със същия заряд какъвто беше в Букурещ (щото аз пък бях и на двата му концерта, и не ми е необходимо мнение на "специалисти", за да имам лично такова), но е човешко да се разболееш, някак си Thinking..и не е концерт пожелание, да му се не види..

# 49
Здравейте , ето един концерт и от мен

KRISTIJAN AZIROVIĆ ( Сърбия ) + Тъпани и Гайди ( България )

Победителят от последното издание на култовия сръбски фолклорен фестивал - ГУЧА, гостува в София на 24. януари, петък.

събитието в фейсбук - https://www.facebook.com/events/236739999837786/?ref=3&ref_n … tory_type=regular

KRISTIJAN AZIROVIĆ е името на виртуозния тромпетист, спечелил престижния приз - Prva Truba Guće '13 - Най-добър Тромпет на Гуча. Той и неговият оркестър ще свирят на живо в голямата зала на club *MIXTAPE 5*.

През 2013. година, в Гуча - малкото сръбско градче, дало името на най-мащабния балкански фолклорен фестивал за духова музика, се надсвирват повече от 160 музиканта, оцелели след елиминации между почти 2000 любители на тромпета и духовите инструменти. Всичко това се случва пред публика, която надхвърля 600 000 души !!! Фестивалът се провежда за 53ти път. Самият Майлс Дейвис настоява, че Гуча е по-див и откачен от отдавна утвърдени фестивали като Glastonbury, Reading, Burning Man или Coachella.

В тази конкурентна среда, Кристиян печели наградата за най-добър тромпетист и най-добър оркестър няколко пъти!! (2008, 2009, 2011, 2012 и 2013) Всичко това го нарежда до имена като Горан Брегович и Бобан Маркович, последния от които вече е гостувал в клуба и ни доказа, че фолклорната духова музика е инкрустирана в ДНК-то на българите.

За да е още по-яко и готино, формацията Тъпани и Гайди с традиционния си родопски звук ще се включи от наша страна, за да подгрее атмосферата, което само ни прави два пъти по-щастливи.

Допълнителна шевица в тази фолклорна вечер ще добавят и дижеите от BabylonMechanics Crew, които ще поддръжат основите на нощта с хубав балкански сет.

Билети за лудницата, търсете в мрежата на Ticketstream Bulgaria или в офлайн касите - бар "ПЕТЪК", клуб "СТРОЕЖА", магазин "НА ТЪМНО", Orange, Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket.

Предварителната продажба е 8 лв. В деня на събитието и на място - 10 лв.

Уникалният концерт е възможен благодарение на Koncerti.bg

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

# 50
miloto73, дали ти като си болна, се раздаваш на 100%?! Rolling Eyes
Да, не беше със същия заряд какъвто беше в Букурещ (щото аз пък бях и на двата му концерта, и не ми е необходимо мнение на "специалисти", за да имам лично такова), но е човешко да се разболееш, някак си Thinking..и не е концерт пожелание, да му се не види..

Ники Кънчев например сравняваше точно концертите в Букурещ и София....и не само той, но обикновено, който се е прекарал да си купи билети винаги твърди, че е било жестоко и незабравимо... Joy

# 51
  • София
..........
 Ники Кънчев например сравняваше точно концертите в Букурещ и София....и не само той, но обикновено, който се е прекарал да си купи билети винаги твърди, че е било жестоко и незабравимо... Joy
Не съм се прекарала определено!!! Ники Кънчев..... ooooh! Трябваше да си там за да видиш и слушаш. Приказки...

# 52
..........
Не съм се прекарала определено!!! Ники Кънчев..... ooooh! Трябваше да си там за да видиш и слушаш. Приказки...
Не бях в БГ и не успях да отида, но ти пък не се пали чак толкова Wink

# 53
  • София
.........
Не съм се прекарала определено!!! Ники Кънчев..... ooooh! Трябваше да си там за да видиш
Не бях в БГ и не успях да отида, но ти пък не се пали чак толкова Wink
[/quote]
Не, не се паля на теб , а на Ники ПЪнчев. Говори си...Ще се видим сега, тази година на други концерти.  Simple Smile

# 54
Ники Кънчев например сравняваше точно концертите в Букурещ и София....

Той ли е "специалист"?!  ooooh! Joy

И не, не съм се прекарала купувайки си билет-писах как е било и на едното и на другото място съвсем реално. Peace
По тази логика, спокойно бих могла да кажа, че тези които не са си купили билети, ги е яд, и затова говорят злобно-колко зле е бил концерта..още повече, че ти не си била нито на един от двата  Wink

# 55
Ники Кънчев например сравняваше точно концертите в Букурещ и София....

Той ли е "специалист"?!  ooooh! Joy

И не, не съм се прекарала купувайки си билет-писах как е било и на едното и на другото място съвсем реално. Peace
По тази логика, спокойно бих могла да кажа, че тези които не са си купили билети, ги е яд, и затова говорят злобно-колко зле е бил концерта..още повече, че ти не си била нито на един от двата  Wink

Ако от това ще ти олекне-не съм била на нито един от двата!Естествено, че ме е яд, че не можах да отида, но това не променя фактът, че единият е бил доста по-добър от втория JoyКолкото до Ники Кънчев....сравнено с мен, като меломан -страстен любител на музиката и пеенето- да, специалист е, не по образование, а като култура и опит в областта на музиката, сравнение с мен....Вероятно можеш да ми изредиш солидни музикални критици, но какво от това....Имам право на мнение и го изказвам, но за разлика от теб не се паля толкова hahaha

# 56
Не може да даваш определения и твърдения за нещо, на база на чуждо мнение...още повече да убеждаваш хора, които са били и имат свое мнение по въпроса.
Изобщо нямам намерение да изреждам никакви имена-никъде не съм споменала за подобни...но явно не четеш, защото и постовете обърка...как да е; все ми е тая  Laughing

# 57
Айде да не превръщаме и тази тема в цирк Shocked
Евала на BON JOVI,но не отидох,фронтстейджът беше скъп.  Tired

# 58
МТВ, предлагам да отидем на 3-ти концерт на Бон Джови, да проверим толкова ли не му се получават концертите  Joy

Дубиоза Колектив бяха н-ти път в България...

Има ли вече инфо за Exit? За Spirit-a няма да питам, там групите се обявяват около 3 дни преди феста  Mr. Green

# 59
МТВ, предлагам да отидем на 3-ти концерт на Бон Джови, да проверим толкова ли не му се получават концертите  Joy

Става   superuu Първо ще се видим на Аеросмит  Wink

Общи условия

Активация на акаунт