Концерти 2015!!!

• 119 435
  • 639
  •   1
Отговори
# 30
  пише, че билетите се продават от 5 дек, а не мога да оаткрия линк за този концерт изобщо!
Може би тук ще могат да се закупят.

Лиса Стенсфийлд - 01.06.2014

# 31
  пише, че билетите се продават от 5 дек, а не мога да оаткрия линк за този концерт изобщо!
Може би тук ще могат да се закупят.
     Много ти благодаря!  bouquet

Лиса Стенсфийлд - 01.06.2014

# 32
Момичета, освен на концерти, ви приканвам да посетите в НДК една чудесна изложба. Случайно попаднах там и останах очарована. На 7 ет., зала3.3 в Националния дворец на културата София е разположена прекрасна изложба на Чудесата на България - макети на различни археологически забележителности от страната. Прекрасно направено, тук е и прочутия макет на Рилския манастир от кибритените клечки. Ако имате свободно време, ви препоръчвам да ги разгледате. Няма да съжалявате.
До кога е изложението?
изложението е постоянно и е с работно време от 9.00 до 17.00 часа, в събота и неделя от 10.00 до 16.00 часа

# 33
   Аз чакам с настръхнал косъм Cronos -Venom и Metal all Stars. Откакто разбрах ми хвръкна шапката и сега се рея в небесата  Crazy Laughing Whistling

# 34
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=26534.............ако вземе да стане,ще съм повече от щастлива....въпреки,че съм ги гледала вече,не бих пропуснала да си доставя това удоволствие отново.......

# 35
  • ❌❌❌
След като миналата година не успях да отида на Бон Джоуви  smile3511, тази година отрано се запасих за Аеросмит.  smile3508
Обожавам и Лара Фабиан, и Андреа Бочели, но и двете дати не ме устройват засега...

# 36
Аз бих отишла на концерта на Роби Уилямс, но за съжаление тогава имам  пътуване до Унгария и няма да мога да го съчетая Sad

# 37
# 38
  • София
Аз бих отишла на концерта на Роби Уилямс, но за съжаление тогава имам  пътуване до Унгария и няма да мога да го съчетая Sad
Нещо съм изпуснала и не помня, къде ще бъде концерта  newsm78

# 39
А кой ще ходи на Роби Уилямс догодина през април в Прага?  Crazy

Не съм проверявала дали наистина ще има концерт, но се доверих Simple Smile

# 40
  • Враца
Оооооо, как бих искала да отида на Аеросмит...  Praynig

# 41
  • София
Оооооо, как бих искала да отида на Аеросмит...  Praynig
Билети има и не са толкова скъпи, около 70-75 лв.

# 42
А какво ще кажете за концерт на Лили Иванова на 13.02.2014 год. в Софийската опера?

# 43
А какво ще кажете за концерт на Лили Иванова на 13.02.2014 год. в Софийската опера?
по колко са билетите?

# 44
А кой ще ходи на Роби Уилямс догодина през април в Прага?  Crazy

Не съм проверявала дали наистина ще има концерт, но се доверих Simple Smile
Ще има, и в Будапеща ще има  Mr. Green
http://tickets.robbiewilliams.com/

Общи условия

Активация на акаунт