Концерти 2015!!!

• 119 444
  • 639
  •   1
Отговори
# 15
3 пъти УРА за Аеросмит    Mr. Green

Да знаеш, че пак ще пием бира  cheers  Mr. Green

# 16
Ох, Аеросмит  smile3502

# 17
Някъде мернах схема на стадион Локомотив с ценовите категории и сега не мога да го открия. Има ли го някой, да го постне?

# 18
  • София
Някъде мернах схема на стадион Локомотив с ценовите категории и сега не мога да го открия. Има ли го някой, да го постне?

Това дали ще ти свърши работа...
За Aerosmith билетите ги пускат на 27.11. т.г. Там сме!

# 19
Скрит текст:
Този път мисля да съм близо до Steven. Simple Smile
Все пак още се чудя дали да съм най-отпред - като съм по-нисичка, ще виждам ли нещо... Едно време стоях на раменете на мъжа ми, но бях с 8 кг по-малко...

# 20
Схема на стадиона

Тази схема бях видяла, намерих я.

# 21
  • в рока
Много се радвам за Аеросмит,най-любима група.Нали може онлайн да се закупят билетите?

# 22
Много се радвам за Аеросмит,най-любима група.Нали може онлайн да се закупят билетите?
Да, след един час вече ще съм си го купила!
Избирам front of stage.  Grinning
http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1150151---2.html

# 23
# 24
Андреа Бочели през май 2014
http://www.vesti.bg/razvlechenia/kultura/andrea-bocheli-idva-za- … bylgariia-5995489

С пожелания да изпълним темата с информация за много и качествени концерти   bouquet
Откога ще се продават билетите?Това ми е мечтата на живота!

# 25
А кой ще ходи на Роби Уилямс догодина през април в Прага?  Crazy

# 26
А кой ще ходи на Роби Уилямс догодина през април в Прага?  Crazy
Бих отишла, ако си намеря компания Grinning.

# 27
  пише, че билетите се продават от 5 дек, а не мога да оаткрия линк за този концерт изобщо!

# 28
Момичета, освен на концерти, ви приканвам да посетите в НДК една чудесна изложба. Случайно попаднах там и останах очарована. На 7 ет., зала3.3 в Националния дворец на културата София е разположена прекрасна изложба на Чудесата на България - макети на различни археологически забележителности от страната. Прекрасно направено, тук е и прочутия макет на Рилския манастир от кибритените клечки. Ако имате свободно време, ви препоръчвам да ги разгледате. Няма да съжалявате.

# 29
Момичета, освен на концерти, ви приканвам да посетите в НДК една чудесна изложба. Случайно попаднах там и останах очарована. На 7 ет., зала3.3 в Националния дворец на културата София е разположена прекрасна изложба на Чудесата на България - макети на различни археологически забележителности от страната. Прекрасно направено, тук е и прочутия макет на Рилския манастир от кибритените клечки. Ако имате свободно време, ви препоръчвам да ги разгледате. Няма да съжалявате.
До кога е изложението?

Общи условия

Активация на акаунт