Концерти 2015!!!

• 119 529
  • 639
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Адски много искам да отида на концерта на Енрике Иглесиас! Просто толкова ми е любим. Музиката му е страхотна! Не мога да си намеря билети.. Направо ми иде да рева вече..  newsm45 Ще се побъркам. Много концерти изпуснах вече..  Sad Cry Cry Wink
Иначе искам много да отида на концерта, който ще бъдат през 2016 на Форинър. Ще  купя скоро билети. Иначе успях да се уредя за Whitesnake и поне тях няма да ги изпусна.

Аз за малко да се подлъжа да купя билети за Форинър...Тази група е толкова Форинър, колкото аз съм Тина Търнър - приликата ни с нея свършва с това, че сме жени... Laughing

# 481
  • София

Аз за малко да се подлъжа да купя билети за Форинър...Тази група е толкова Форинър, колкото аз съм Тина Търнър - приликата ни с нея свършва с това, че сме жени... Laughing

Чакай, чакай, защо? В какъв състав идват? Вкара ме в джаза сега.  Laughing

# 482
  • София

Чакай, чакай, защо? В какъв състав идват? Вкара ме в джаза сега.  Laughing

Ами само Мик Джоунс е от стария Форинър...
Лу Грам, вокалът, няма да идва, нито някой от останалите членове.
В тази група, която идва в България, има млади момчета, които нямат общо с оригиналния Форинър. Това е все едно да отида на концерт на Ролинг Стоунс, но без Мик Джагър примерно. Или на Щурците, ама само с Валди Тотев в групата. Sad

# 483
  • София

Чакай, чакай, защо? В какъв състав идват? Вкара ме в джаза сега.  Laughing

Ами само Мик Джоунс е от стария Форинър...
Лу Грам, вокалът, няма да идва, нито някой от останалите членове.
В тази група, която идва в България, има млади момчета, които нямат общо с оригиналния Форинър. Това е все едно да отида на концерт на Ролинг Стоунс, но без Мик Джагър примерно. Или на Щурците, ама само с Валди Тотев в групата. Sad

Уф, обезсмисля се цялата работа значи. Някак мога да преживея други инструменталисти, ама без оригиналния вокал...  Confused Мерси за инфото!

# 484
Адски много искам да отида на концерта на Енрике Иглесиас! Просто толкова ми е любим. Музиката му е страхотна! Не мога да си намеря билети.. Направо ми иде да рева вече..  newsm45 Ще се побъркам. Много концерти изпуснах вече..  Sad Cry Cry Wink
Иначе искам много да отида на концерта, който ще бъдат през 2016 на Форинър. Ще  купя скоро билети. Иначе успях да се уредя за Whitesnake и поне тях няма да ги изпусна.

Аз мисля,че концерта въпреки това ще е страхотен. Вчера на whitesnake беше уникално! Simple Smile

# 485
Та какво му е на  Kelly Hansen? Едно към едно е с Lou Gramm, да не кажа че и e по добър. Задължително ще се ходи.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 14:36 от portinari

# 486
  • На брега на реката
Queen с Адам Ламбърт в България! 23 юни, стадион Георги Аспарухов! Тъкмо вчера като се прибирахме от концерта на Whitesnake обсъждахме с мъжо, че искаме още звезди от този ранг. Нямам търпение  Mr. Green

# 487
Queen с Адам Ламбърт в България! 23 юни, стадион Георги Аспарухов! Тъкмо вчера като се прибирахме от концерта на Whitesnake обсъждахме с мъжо, че искаме още звезди от този ранг. Нямам търпение  Mr. Green
С нетърпение очаквам да пуснат билетите за продажба! Там сме!  Joy Grinning

# 488
  • София

Аз мисля,че концерта въпреки това ще е страхотен. Вчера на whitesnake беше уникално! Simple Smile

И на мен много ми хареса концерта на Уайтснейк! Мисля си, че Ковърдейл има някаква болка в кръста ли, не знам какво беше, но май беше на обезболяващи. Доста често смръкваше нещо с гръб към нас, освен това се движеше тромавичко... newsm78 За годините си обаче, изглежда супер и все още "удря" високите тонове... Simple Smile

П.С. На фалшивите Форинър и Куин няма да отида. Вече бях на един подобен концерт на АББА, с две мацки, дето и гласово и външно са одрали кожите на Агнета и Фрида, ама...не, не беше АББА. Вече няма да направя подобна грешка. Куин без Фреди и Форинър без Лу могат да минат и без мен. Sad

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 18:53 от Popule

# 489
  • тук...при моите момчета
Момичета,Бони М ще имат концерт на 18.12

# 490
ухааааааааааааааааа КЪДЕЕЕ ?

# 491
  • тук...при моите момчета
В Панагюрище,зала Арена Асарел,вчера си взех билети. Simple SmileПо 20 лв-правостоящи,35 или 40-седящи.

# 492
Здравейте! Ще ходя на концерт на Енрике Иглесиас в зала Арена Армеец - София на 14.12.2015г. Искам да попитам дали има някой от Пловдив с който да пътуваме заедно до София?

# 493
Queen с Адам Ламбърт в България! 23 юни, стадион Георги Аспарухов!
Ау, това звучи много яко! Жалко, че няма да съм наблизо. С удоволствие бих отишла.
Обаче си купих билет за концерта на Риана на 21 юни в Дъблин и нямам никакво търпение.  Party

# 494
  • Тра-ла-ла
За концерта на Ал Бано и Ромина от днес има билети по 40лв. По-точно единият сектор от 70лв по незнайни причини днес са го пуснали на 40лв newsm18 Без да искам ударих джакпота  Mr. Green

П.П. За първи път ще ходя на концерт в залата и се чудя...отоплява ли се зимата или е клинч?Я newsm78

Общи условия

Активация на акаунт