Концерти 2015!!!

• 119 528
  • 639
  •   1
Отговори
# 495
  • София
За концерта на Ал Бано и Ромина от днес има билети по 40лв. По-точно единият сектор от 70лв по незнайни причини днес са го пуснали на 40лв newsm18 Без да искам ударих джакпота  Mr. Green

П.П. За първи път ще ходя на концерт в залата и се чудя...отоплява ли се зимата или е клинч?Я newsm78

Ако питаш за Арена Армеец, отоплява се. Peace

# 496
  • Тра-ла-ла
За концерта на Ал Бано и Ромина от днес има билети по 40лв. По-точно единият сектор от 70лв по незнайни причини днес са го пуснали на 40лв newsm18 Без да искам ударих джакпота  Mr. Green

П.П. За първи път ще ходя на концерт в залата и се чудя...отоплява ли се зимата или е клинч?Я newsm78

Каква съм Червена шапчица  Laughing Да, за Арена Армеец питам. Благодаря  Grinning

# 497

Каква съм Червена шапчица  Laughing Да, за Арена Армеец питам. Благодаря  Grinning

Ама не тръгвай по потник де Wink

# 498
  • Тра-ла-ла
Мислих да е рокля с гол гръб...все пак са Ал Бано и Ромина  Laughing

# 499
Е, метни поне един шал на рамете.  Grinning

# 500
  • София

Еее, чак пък...Сложи зимна блуза по-добре. Hug

# 501
  • Тра-ла-ла

Еее, чак пък...Сложи зимна блуза по-добре. Hug
Мисля да се придържам към аутфита от рокля с гол гръб. А студа ще боря с патронче 60 градусова скоросмъртница, втъкнато в сютЮена  Laughing

Извън майтапа - много съм зиморничава с всичките му там последствия и се чудя дали да не се пакетирам като за Аляска Laughing Спирам със спама  Grinning

# 502
Енрике с още един концерт в София  Simple Smile (14 май)

# 503
...

Извън майтапа - много съм зиморничава с всичките му там последствия и се чудя дали да не се пакетирам като за Аляска Laughing Спирам със спама  Grinning

И аз съм зиморничава. Беше ми хладно на концерта на Уайтснейк, бях с якето през цялото време.

# 504
Енрике с още един концерт в София  Simple Smile (14 май)
Да.. не знам дали да се смея или да плача.. Но толкова се мъчих да си намеря билет за концерта му на 14 декември и се ядосвах и то някрая какво се указа, че е било всичко напразно?!  #2gunfire #Cussing out Направо съм бясна!

# 505
  • София
Някой ще ходи ли на Muse в Берлин ?

# 506
Адски много искам да отида на концерта на Енрике Иглесиас! Просто толкова ми е любим. Музиката му е страхотна! Не мога да си намеря билети.. Направо ми иде да рева вече..  newsm45 Ще се побъркам. Много концерти изпуснах вече..  Sad Cry Cry Wink

Имам един билет за Енрике-129 лв/редовна цена/, ако още търсиш и през деня си в центъра мога да ти го пратя.

# 507
  • sofia
Нишо не сте изпуснали от Енрике, пародия. Имаше проблем, болен или друсан беше не знам, но се изложи много. Пя много слабо, аз съм много разочарована.
Залата беше много топла, бях с тънка блузка и ми беше много топло.

# 508
  • София
Нишо не сте изпуснали от Енрике, пародия. Имаше проблем, болен или друсан беше не знам, но се изложи много. Пя много слабо, аз съм много разочарована.
Залата беше много топла, бях с тънка блузка и ми беше много топло.

Peace Аз по принцип не съм му фен... Crossing Arms

# 509
  • Тра-ла-ла
Благодаря ти,  lyuba84

Жалко, че не си изкарала хубаво. И аз четох доста отрицателни коментари в нета за концерта. Като се започне от двучасовото закъснение....

Общи условия

Активация на акаунт