Концерти 2015!!!

• 119 995
  • 639
  •   1
Отговори
# 90
  • out of space
Бре...нито един постинг за провала на днешния концерт.  Shocked

# 91
Еми то какво да постваш, добре че беше Макс Кавалера.
И Удо разбира се, но него го гледахме доста по-пълноценно преди месец в Универсиада.

# 92
  • София
Бре...нито един постинг за провала на днешния концерт.  Shocked
Е чак провал не беше , а ич...Това им е последното турне, та те са вече и на години, някъде около 50-55.  Не е лесно. Доволна съм, два часа слушах музика и то добра. Винаги може и повече , но...това е.

# 93
Сега сутрин, на свежа глава, като се замисля май си беше провал все пак.
Такава липса на организация, имам чувството че зад сцената на място са решавали кой кога да излезе и какво да пее.
И това бездарно създание Кобра Пейдж  ooooh!, как можаха да го включат въобще в състава.

# 94
  • През девет планини в десета...
Кажете нещо повече за концерта снощи. Поне 3 часа ли свиреха?

# 95
  • София
ми провал си беше. смешка.
организацията никаква - ред, представяне, излизането на сцената някак хаотично, а парчетата, май се решаваха в движение...
не на последно място- концерта започва в 20,00ч., а в 20,30 бирата свършва .....  Mr. Green
Удо и Джоуи Беладона си бяха страхотни, разбира се. Останалото можех да пропусна.

да, към 3 часа, свърши след 23,00ч.

# 96
  • out of space
А Фил Анселмо защо не е дошъл, знае ли се нещо по въпроса?

# 97
Щял да бъде само за американската част от турнето.

# 98
Концерта е бил много слаб, гледах в тубата клипчета, уличните музиканти са по-добри от недоразуменията там, да не говориме за ужасната организация...

# 99
Концерта е бил много слаб, гледах в тубата клипчета, уличните музиканти са по-добри от недоразуменията там, да не говориме за ужасната организация...

Недоразуменията там??? Много си се объркала нещо, май.
Липсата на организация не ги прави по-малко велики.

# 100

Недоразуменията там??? Много си се объркала нещо, май.
Липсата на организация не ги прави по-малко велики.
Винаги ме е удивлявало как хора, които не са присъствали някъде, имат преценка за случилото се.

# 101
  • София
Концерта е бил много слаб, гледах в тубата клипчета,уличните музиканти са по-добри от недоразуменията там, да не говориме за ужасната организация...

Какво означава "бил"??? Бях там, гледах, слушах. Да, имаше някои неточности, но пък" бил много слаб" и "уличните музиканти са по-добри " е те това изобщо си е говорене на сляпо. Изобщо изказване на неподготвен!  Всичко написано по-горе като пост изобщо не е вярно!!!!! Винаги ще има е недоволни, поради този причина се ходи на концерт и се преценява лично. Това са прекрасни музиканти, които ние имахме удоволствието да видим и да чуем. Това е.

# 102
A този клип не говори ли достатъчно за изпълнителите, част от тях де..
http://www.youtube.com/watch?v=5gKdUOPh6M8

Особено като превъртиш на 4:35 минута и става страшно мазало, затова и казах че уличните музиканти са по-добри!

# 103
  • София
Здравейте,

интересувам се от концерта на Джъстин Тимбърлейк в Истанбул. Намирам само някакви организирани екскурзии, които не ми се нравят. Искам да си купя само билет. Имате ли идея от къде мога да направя това?

# 104

Доктор Хаус с концерт в България

Английският актьор и музикант Хю Лори ще има концерт на 11 юли в Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от "Event Ease" и "Артишок".
Гостуването на популярния с култовата си роля в сериала "Д-р Хаус" комик е част от световното му турне по представяне на албума "Didn't It Rain". Той ще излезе на сцената заедно със своя бенд "The Copper Botton".
Билетите се продават ексклузивно в Тикетпортал на промоционални цени от 40 лв. до 90 лв. В продажба са пуснати и лимитиран брой ВИП билети на цени от 100 до 120 лв.
Актьор, продуцент, режисьор и писател, Хю Лори има и впечатляваща кариера на музикант и композитор. Има два студийни албума "Let Them Talk" /2011 г./ и "Didn't It Rain", излязъл през май 2013 г. Израснал в люлката на джаза - Ню Орлиънс, Лори се чувства привлечен от музиката още от ранна детска възраст, когато започва да развива широка палитра от музикални таланти - да пее, свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.

http://life.dir.bg/news.php?id=16387742&nt=5

Общи условия

Активация на акаунт