Концерти 2015!!!

• 120 165
  • 639
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Сега се прибирам от концерта на Iron Maiden. Жестоко!!!!! Перфекционисти!!!!!!!!!!!  newsm44 newsm68
Толкова много хора имаше, че игла да пуснеш нямаше къде да падне.

# 166
  • София
Щеше да е велико, ако не бяха се изложили с озвучаването на Мейдън! Ливади, съсипаха концерта!

# 167
Страхотен концерт, супершоу, изключителна група!

# 168
  • София
Страхотен концерт, супершоу, изключителна група!
newsm10
Щеше да е велико, ако не бяха се изложили с озвучаването на Мейдън! Ливади, съсипаха концерта!
Не мога да разбера защо някои изобщо ходят на концерти... Зала "Арена" не е зала "България" за да се търси още по-добър звук.  Беше си прекрасно!

# 169
  • York
Концерта на Мейдън бе добър, но в залата беше адска жега. На няколко пъти си помислих, че ще припадна. Подгряващата група бе повече от комична  Laughing
Миналата година в Румъния шоуто беше по - добро и лично за мен тогава Мейдън повече се изкефиха. Тук бяха по обрани.

# 170
А лятото на стадион да не би да е по-малко топло?
На Terra Vibe Park 2008 на Мейдън беше над 35 градуса, и няма къде да се скриеш на сянка.
Ние бяхме напред в бутаницата и беше поносимо, усещаше се че има някаква вентилация.
Иначе в Румъния миналата година наистина бе по-добър концерт, което не значи че този тук не беше прекрасен, трябва да оценяваме че има такива групи, след време идните поколения ще гледат групи от такъв ранг само на ДВД-то си.

# 171
  • София
Бях разбира се на концерта на Мейдън - за мен беше перфектен. За разлика от свои набори-певци - Дикинсън все още има глас като 20 годишен. Направо е невероятен. Винаги съм уважавал групите, които свирят музиката си на живо все едно ги слушаш на запис - Мейдън са от тези групи.

Звукът беше добър, просто акустиката на залата е насрана, и насрана ще си остане завинаги, за съжаление.
Колкото до климатиците - чувал съм, че се организаторите трябва да платят, не знам, дали е вярно - жегата беше убийствена!!! Не е нужно да има такъв мор, при условие, че залата е климатизирана. тук организаторите имат пропуски, и на други концерти в Армеец, почти на всички, има оплакване от климатизацията.

# 172
Не знам къде сте били в залата, но аз седях на втория ред балкони и се бях схванала от климатика, който ми духаше в гърба /дори си наметнах якето по едно време/. Колкото до звука - за мен беше перфектен - нямаше го това думтене на басите, което се усеща в повечето зали.

# 173
  • София
Не знам къде сте били в залата, но аз седях на втория ред балкони и се бях схванала от климатика, който ми духаше в гърба /дори си наметнах якето по едно време/. Колкото до звука - за мен беше перфектен - нямаше го това думтене на басите, което се усеща в повечето зали.

12-ти ред, балкони - умряхме от жега, съблякох децата голи до кръста, че щяха да припаднат...въпреки това ни хареса много.

# 174
  • София

12-ти ред, балкони - умряхме от жега, съблякох децата голи до кръста, че щяха да припаднат...въпреки това ни хареса много.
Съгласна съм, жегата беше зашеметяваща.  Mr. Green Този път бях на балкон и при нас въздух по едно време недостигаше и бях принудена да сляза на партера. Там по се дишаше, а  и се бяха   сетили да отворят външните врати  за да влиза въздух към залата. Според мен този път климатици нямаше, но въпреки всички неуредици, концертът беше прекрасен.

# 175
Бях фронтстейдж, но се усещаше климатика от време на време, като се пораздвижи тълпата. Даже може би по-добре стана, че беше в зала - при това време предпочитам да съм на закрито. Като се сетя действително на Тера какво е чудо, три пъти сме били там и изпукахме от жега и прахоляци. Миналата година в Румъния също беше адска жега. Иначе концерта беше невероятен. От общо осем техни, на които съм била досега, този ми е в топ 3. Сетлист, изпълнение, всичко беше супер. Единствено едни пияни и надрусани /предполагам/ дебелаци, които щяха да премачкат няколко деца, за да стигнат по-напред, ми развалиха настроението, но като цяло беше добре.

# 176
супер беше

# 177
  • София
Мега яко!

# 178
  • София
Я да се преброим - кой ще ходи? Simple Smile))) Кой пази в гардероба изтъркани дънки и черна фланелка на дупки и със странни петна? Simple Smile

О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о да-а-а-а-а-а-а-а-а-а...Simple Smile)) Очаквах да видя Контрол отново след 10 години, но минаха само 5 (от култовия концерт през 2009 с KULTUR SHOCK). Това ще е концертът на 2014 за мен. О, да!

# 179
Здравейте,

извинявам се, че ще наруша посоката на разговора, но имам питанка:

Някой, който ще ходи на EXIT? Плановете ми бяха разрушени на пух и прах и сега съм с билети, които няма какво да правя. Ако някой е заинтересован, ще се радвам.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт