Концерти 2015!!!

• 120 176
  • 639
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Може ли някой да ме ориентира как върви продажбата на билети за Роксет? По-конкретно ме интересуват правостоящите от 50 лв. Но и за останалите категории ще съм благодарна на информация.

Не разбирам в какъв смисъл ние да те ориентираме  Rolling Eyes
Лияно аз, купих билети още като ги пуснаха Simple Smile

# 271
  • моята мила родна страна
Здравейте! Може ли някой да ме ориентира как върви продажбата на билети за Роксет? По-конкретно ме интересуват правостоящите от 50 лв. Но и за останалите категории ще съм благодарна на информация.

Не разбирам в какъв смисъл ние да те ориентираме  Rolling Eyes
Лияно аз, купих билети още като ги пуснаха Simple Smile

В смисъл дали все още има налични билети в съответната категория. (нямам Java и не мога сама да проверя по схемата на залата...затова попитах тук) А и не всеки има възможност да си купи билети при пускането им в продажба...

# 272
Отворих, но или има билети за всички сектори, или не отразява изчерпани...не съм пробвала да сложа в кошницата..
Правостоящите от 50лв, са задната половина на терен, предната са по 90лв.

# 273
  • моята мила родна страна
Отворих, но или има билети за всички сектори, или не отразява изчерпани...не съм пробвала да сложа в кошницата..
Правостоящите от 50лв, са задната половина на терен, предната са по 90лв.

Благодаря,MTV!   bouquet

# 274
# 275
# 276
  • София
Не мога да повярвам...Благодаря. !! Не мога да ги пропусна и още новата седмица ще купя билети.
 newsm44

# 277
Щастлива съм,че ви зарадвах !!! \m/  Party

# 278
Еха, каква хубава новина!  Grinning Party

# 279
  • Русе
Ние сме die-hard фенове и всяка година ходим да го гледаме някъде. Таз година Краков  и на 17 юли в Румъния. А ако се разберат с бг промоутърите и тук Simple Smile

Здравей! А снабдихте ли се с билети за Букурещ? На мен ми е голям проблем - Eventim.ro не предлагат доставка до бг, а да ги вземем в деня на концерта не ми е оферта. Българският Ивентим нямало да предлага. Sad

# 280
  • София

Здравей! А снабдихте ли се с билети за Букурещ? На мен ми е голям проблем - Eventim.ro не предлагат доставка до бг, а да ги вземем в деня на концерта не ми е оферта. Българският Ивентим нямало да предлага. Sad
[/quote]
Здравейте ! Аз съм един от модераторите на българската фен страница на RW  и с другите модератори  се стремим да даваме най-новата информация,която получаваме от фен-клуба на Роби и клубовете в другите страни. Билети за Букурещ дори и да  ги платите за да ги получите  трябва да отидете в офис на Ивентим . ро  12 часа преди започването на концерта.Предполагам,че  в момента Ивентим.ро не продават билети, защото (неофициално) се водят преговори артиста да посети  нашата страна. Също по непотвърдена информация за да дойде RW  в България трябва да му се осигури място  с 40 000 места.Такова място е единствено стадион" В.Левски". Ако до няколко седмици не излезе инфо за евентуална дата в България то, Ивентим . ро ще отворят и  онлайн билети( така предполагам , защото подобно нещо се случи преди 3 години, когато Motley crue имаха концерт в Румъния ). За дати от турнето на Роби в момента единствено ticketpro.bg продават билети за концертите в Санкт Петербург и  Атина.Също така и няколко туристически агенции предлагат екскурзии за Румъния,Атина. 

# 281
  • Русе
Благодаря за изчерпателния отговор. Аз намерих само една агенция ( travel event), която предлага такава услуга, но е с тръгване от София и нощувка в хотел. Това не ме устройва. Предпочитам да е с тръгване от Русе и отпътуване веднага след концерта.

# 282
  • София
Благодаря за изчерпателния отговор. Аз намерих само една агенция ( travel event), която предлага такава услуга, но е с тръгване от София и нощувка в хотел. Това не ме устройва. Предпочитам да е с тръгване от Русе и отпътуване веднага след концерта.
Аз ако живеех в Русе,щях да отида до Букурещ да си купя Simple Smile

# 283
Slash на 29.06.2015г. в Христо Ботев, София
Bad manners след 3 дни (в четвъртък, 12.03.) в Mixtape 5.

# 284
Аз мисля да ходя на концерта на Тото на 28.06.15
Някой друг съмишленик?

Общи условия

Активация на акаунт