Нещо смешно, което децата казаха - 8 тема

• 79 652
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Лежим си на дивана и си говорим. Идва големият ни батко и ни носи одеяло да ни завие.
- Виж само какъв добър батко си имаме ! -  възкликвам аз.
- Ама нали аз съм НАЙ-ДОБРИЯТ ?  Rolling Eyes -(и това след порядъчна доза бели за деня, разбира се).  Mr. Green
- Е, ама той нашият батко също е много добър - мъча се да се измъкна аз дипломатично и да извлека максимум ползи от ситуацията - ето, завива ни с одеяло, да не ни е студено, ходи всеки ден в университета, храни се сам ...  Wink  Wink  Wink
След този разговор аз продължавам да лежа завита, а той се измъква нанякъде. След няколко минути се връща, носейки негово одеялце в ръце:
- А още едно одеяло искаш ли ?   Joy

Е, много се смях.  Laughing
Той като не си е взел одялото обратно ,като не си потвърдила ,че е най-добрия... Laughing

# 646
Теди брои.
Уан, ту, три, фор, файв, сикс, седем, осем, девет, десет. Simple Smile

# 647
  • Sofia, Bulgaria
Носи ми ядна кукла и вика "Мамо на тази кукла косата и е стъклена." Аз Shocked се опулвам и и вакам, че не е стэклена ми си е нормална коса. Тя обаче упорства и след дълги обяснения ми казва " нали кэгато косата де е нито права нито щъдрава се кава че е стъклена". Тогава загрях, че явно има в предвид чуплива коса. После питах няколко позноти какво е ктъклена коса и никой не позна Grinning

# 648
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Теди брои.
Уан, ту, три, фор, файв, сикс, седем, осем, девет, десет. Simple Smile

Laughing Точно преди 3 дни Марти започна и той - уан, ту, три, фор, пет, седем, единадесет...  Simple Smile

# 649
Като споменахте броене - Алекс си брои нормално до десет и после продължава пет, четири, три, две, едно. Идея си нямам защо го прави  Thinking

# 650
И при нас броенето е забавно.

Малката 2г.7м.: "Уан, ту, три, фор, файв, сис, севън, еити, наини, тени..."

Умалителни такива, явно са ѝ много милички.

# 651
  • София
Разговор между Сияна (2 години и 10 месеца) и Говорещия Том от телефона ми.
Сияна: Как се казваш?
Том: Как се казваш?
Сияна: Сияна
Том: Сияна
Сияна: Не, ти как се казваш?
Том: Не, ти как се казваш?
Сияна: Не, ТИ!
Том: Не, ТИ!
И така до безкрай. Този разговор се провежда всеки ден по няколко пъти и Сияна е много разочарована, че Том не иска да и каже как се казва.  Joy

# 652
Марти на таблета си е свалил говорещия Том и то в няколко варианата.Том като игра в която трябва да го храни,къпе и слага да спи и Том влюбен,Том като водещ на новини с още едно животно ,забравих какво и винаги когато ги пуска двамата им казва -Ей здравейте много рано почнахте новините Mr. Green като ,че ли не си ги пуска той сам ,а те сами са се включили Mr. Green

# 653
Синът ми: - Мамо, хайде да си играем!
- Добре, на какво?
- Ами... Ти ще си мъжът ми, а аз ще съм майка ти.
 newsm78

# 654

newsm78
Laughing

А моят син е разпилял кестени на пода във дневната. И не дава да ги съберем - защото това било село Кестеново  Simple Smile

# 655
Синът ми: - Мамо, хайде да си играем!
- Добре, на какво?
 newsm78
Може и да играете на "Кой кой е" Joy

# 656
  • Sofia, Bulgaria
Подава ми ядосано една мандарина и казва "ти ми я отпочни, а аз ще си я обеля."

# 657
Ядем риба и ме пита:
- Каква е тая риба?
- Толстолоб. - отговарям аз.
- Ааа, костолоб, ами много точно име са му измислили, защото има много кости.  Joy

# 658
# 659
По повод броенето преди няколко дни вървейки се разминавам с татко и син на около 3-4 г. Малкия брои високо - сто и десет, сто и двайсет. Бащата го прекъсва и му казва - не така, сто и десет, сто и единадесет. Малкия - добре почвам отначало - едно, две...  ooooh! Joy

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 12:18 от selfie

Общи условия

Активация на акаунт